Dodaj do ulubionych

dobry kebab w słupsku

24.02.11, 12:11
Ostatnio byłam w kebabie istambul na wojska poslkiego. Poszłam tam z powodu, że spieszyłam się i byłam bardzo głodna i się miło zaskoczyłam. Mięso i sosy były pyszne, ale i też jakoś tam inaczej inny wystrój i do tego czysto. Był tam ktoś? Ktoś potwierdzi moją opinie, bo już nie wiem czy głód przyćmił mi mózg czy rzeczywiście zmieniło się tam. Napewno odwiedze jeszcze to miejsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: wioletta Re: dobry kebab w słupsku IP: 83.2.24.* 25.02.11, 12:55
      Jak otworzyli ten Istambuł było super obsługa i smaczne jedzenie.Nadmienie tylko ze zamawiałam z tamtad codziennie przez 2 lata.Ale zauwazyłam ostatnio ze zepsuło sie z dowozami( to chyba jest zalezne od tego czy im sie chce dowozic czy wola na tyłkach siedziec , bo w jeden dzien twierdza ze juz nie dowoza a na drugi dowoza)i obsługa jest nie zabardzo gramotna, byłam tam ostatnio i pani sie kreciła w kółko i miała problem z tym czy robic hot-doga czy frytki.Moim zdaniem trzeba trafic na dobra obsługe i uwazam ze jeden stolik na 4 osoby to stanowczo za mało:) pozdrawiam
      • slupszczanka Re: dobry kebab w słupsku 28.02.11, 10:55
        no wiem że kiedyś był dobry, ale ostatnio byłam miło zaskoczona i właśnie nie wiem czy to wina głodu czy rzeczywiście się coś zmieniło na lepsze. Napewno pójde odwiedzić to miejsce jeszcze raz i wtedy będę mieć pewność czy kebab znów będzie wyśmienity :)
    • zoyka5 Re: dobry kebab w słupsku 28.02.11, 23:52
      A ja najbardziej lubię kebaby na ul. Armii Krajowej. Może wystrój nie jest zbyt zachęcający ale kebab pyszny u bez twardej kapusty w środku a z miękką pekińska z surowym ogórkiem.
      • slupszczanka Re: dobry kebab w słupsku 01.03.11, 08:42
        dla mne jednak się liczy wystrój, ale może z tego powodu że jestem kobietą i jak przyjemne wnętrze to i lepiej się je. w istambule zaskoczyli mnie ciekawymi zdjęciami i opisami silnie związanymi z tradycją turecką.
    • Gość: koka Re: dobry kebab w słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 08:58
      nie ma
      • Gość: słupszczanin Re: dobry kebab w słupsku IP: *.play-internet.pl 09.01.12, 15:08
        obiektywne opinie na temat kebabów znalazłem w rankingu www.max10.pl - każdemu polecam
    • Gość: Teges Re: dobry kebab w słupsku IP: *.centertel.pl 09.02.20, 18:09
      Już stare te forum ale proszę merano teraz to dno ani sosu ani smaku przemyslowka nie da jeść się tego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka