Gość: MAłgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 11:42 W przyszłym roku biorę ślub szukam kamerzyste. Kogo polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: Jaki Kamerzysta IP: *.slupsk.hypnet.pl 28.04.11, 19:56 Witam. Z czystym sumieniem mogę polecić małżeństwo. Państwo Ewelina i Leszek Zosiuk. Są po prostu rewelacyjni. Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Podaję ich stronkę www.videofilmowanie.slupsk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stresssss Re: Jaki Kamerzysta IP: *.slupsk.hypnet.pl 28.04.11, 19:56 daj sobie spokój ze śłubem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Re: Jaki Kamerzysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 13:10 Avi info Net z Paderewskiego 9, warto tam podejść, mają fajne pomysły na niebanalny film. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxsite Re: Jaki Kamerzysta 29.10.11, 10:34 tylko NIE BIERZ tego partacza www.arkadiaart.tp5.pl/ będziesz czekać miesiącami a filmy obrabia w Pinnacl-u - program dla dzieci tak na prawdę a nie dla profesjonalisty, już nie jedna Para młoda żałuje że podjęła z NIM współpracę, kiedyś też zajmowałem się filmowaniem, pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaki Kamerzysta IP: *.p7.InterArena.pl 28.11.11, 08:25 Moze i pomysly maja ale realizacja i efekt koncowe tego to marnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D&P Re: Jaki Kamerzysta IP: *.play-internet.pl 30.11.11, 20:06 Kiedy 2 lata temu zaczęliśmy poszukiwać kamerzystę na ślub, przeglądaliśmy strony internetowe z przykładowymi filmikami, sprawdzaliśmy oferty różnych firm, które się zajmują videofilmowaniem..ale niestety nic nas w nich nie ujęło..byłam już troszkę załamana, bo wiadomo, że człowiek chciałby mieć wspaniałą pamiątkę na całe życie..Całe szczęście, że znajomy polecił nam firmę AVI INFO NET - filmy, które zaprezentował nam Mariusz po prostu nas złapały za serca i wiedzieliśmy od razu, że chcemy mieć właśnie taką pamiątkę..Osoby, z którymi pracuje się przy nagrywaniu filmu są otwarte na pomysły młodych, potrafią stworzyć tak miłą atmosferę, że człowiek zapomina o obiektywie..Teraz możemy z lekkim sercem powiedzieć, że mimo długiego oczekiwania na film było WARTO !!! :-) A Daniel, fotograf firmy AVI INFO NET zrobił nam przepiękne fotografie w plenerze..po prostu bajeczne..Za każdym razem kiedy oglądamy film lub zdjęcia łzy szczęścia i wzruszenia płyną same po policzku..także jeżeli będziecie mieli taki sam dylemat jak my to po prostu zajdźcie do firmy AVI INFO NET i zobaczcie jakie dzieła tworzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M's Re: Jaki Kamerzysta IP: *.rene.com.pl 01.12.11, 15:29 Witamy! Bardzo gorąco i szczerze polecamy Mariusz i Daniela z AVI info NET. Właśnie obejrzeliśmy film; zdjęcia mieliśmy już wcześniej! Jesteśmy ogromnie szczęśliwi, że zdecydowaliśmy się na AVI info NET. Przede wszystkim dlatego, że chłopaki profesjonalnie podchodzą do wykonywanego przez siebie zawodu co przekłada się na fantastyczną jakość zarówno filmu jak i zdjęć. Bardzo ważne było dla nas, że Mariusz i Daniel poświęcili nam dużo czasu przed weselem omawiając każdy moment pod względem filmu i fotografii więc jak nadszedł ten dzień to wiedzieliśmy jak się zachować żeby to dobrze wyszło w efekcie końcowym. Poza tym atmosfera jaką wprowadzają chłopaki pomaga oswoić się najbardziej "niefotogenicznym" osobom z kamera i aparatem! Jeżeli chodzi o film Mariusza to na pewno nie można go nazwać standardowym, który ogląda się na przewijaniu! Film jest zrobiony z pomysłem, ma swoją fabułę, która jest indywidualnie dopasowywana do pary. Natomiast zdjęcia, które zrobił nam Daniel są niesamowite. Przepięknie uchwycony moment, przepiękne, wyraźne kolory podkreślające każdy kadr. Plener mieliśmy na plaży i w lesie i te zdjęcia są wręcz magiczne. Mamy już 3 albumy bo nie mogliśmy się zdecydować, które zdjęcia są najlepsze! Oczywiście film oraz zdjęcia mają fantastyczną jakość. Żadnych wpadek i potknięć podczas filmu, nie ma lotu kamery przez całą salę czy kościół w 2 sekundy bo kamerzysta zaspał i musi gonić za wszystkimi (a chodząc po innych kamerzystach widzieliśmy takie wpadki). Z całego serca polecamy i dziękujemy Mariuszowi i Danielowi za wspaniałe utrwalenie naszych wspomnień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Jaki Kamerzysta IP: *.play-internet.pl 01.12.11, 17:40 No i kolejny bełkot juz chyba mało kto daje się na to nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klinet Avi Re: Jaki Kamerzysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 11:37 Byłem klientem tych Panów (Avi Info Net) Nie mogę powiedzieć żebym był zadowolony ze współpracy z nimi. Przekonali mnie i moją przyszłą żonę do filmu i zdjęć. Jeśli chodzi o zdjęcia to beznadziejna rozdzielczość, mogę se zdjęcie 10x15 cm wydrukować maks! Za wyższą rozdzielczość chcą kupę kasy! Jeśli chodzi o film, to trochę żenujące jest to jak pytam się czemu nie ma na filmie jakiegoś konkursu z wesela czy innej rzeczy a właściciel firmy (operator i montażysta filmu) odpowiada mi, że mało materiału mają. Heloł???? A czy ja to wina? Przecież to nie ja go nagrywałem! Za to im płace. Acha i zapomniałem dodać, że na film czekaliśmy pół roku. To naprawdę żenujące. A filmy wcale nie są takie super jak na ich stronie. Wrzucą tylko kawałek i to z pakietu za 7-10 tys. Jednym słowem żenua..... Odpowiedz Link Zgłoś
atelier432 Re: Jaki Kamerzysta 26.11.11, 17:01 kuszewski.xt.pl/ - kamerzysta weselny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jaki Kamerzysta IP: *.play-internet.pl 30.11.11, 22:31 Wieś śpiewa i tańczy jak disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_fox Re: Jaki Kamerzysta 29.01.12, 20:17 Widzę, że nie tylko my mieliśmy problem przy wyborze „dobrego” kamerzysty :) Też śledziliśmy różne fora internetowe i zastanawialiśmy się: „może ten, może inny…”.Ceny właściwie wszyscy mają podobne. Wybór padł na Mariusza z Avi Info Net. Jesteśmy już „po wszystkim”, więc możemy wypowiedzieć się na temat jego kompetencji, profesjonalizmu i podejścia do pracy ;) Nie mamy zamiaru tutaj wypisywać na jak cudownego kamerzystę trafiliśmy ale wiemy co widzieliśmy w trakcie wesela jak i po finalnym zmontowaniu materiału. Duże zaangażowanie i filmowanie wszystkiego to za mało :) w końcu za to płacimy :) Mariusz już przy każdej scenie miał swoja wizję, nie chodzi nam tutaj o nagminne i nachalne ustawianie pary młodej lecz udanym ujęciu :). Do tego trzeba mieć dryg i duże doświadczenie. Grunt to coś zrobić bez wścibskiej ingerencji i traktowaniu pary młodej jako marionetek „…by wyszło dobrze”. Jednak przejdźmy do efektu końcowego. Tak się akurat składa że sporo filmów weselnych widzieliśmy (atut bycia przed trzydziestką i kolejne śluby naszych przyjaciół :) ), ale to co zobaczyliśmy po zmontowaniu materiału lekko nas zatkało. Jak to mówią: „wyszło gruboooo!!”. Każda ze scen to profesjonalnie wykonany mini film co w całości dało efekt filmu ciepłego, rodzinnego z elementami świetnej fabuły w stylu bardzo dobrego filmu akcji! Podkład muzyczny w filmie to kolejny karp na naszych twarzach :) Im więcej czytacie komentarzy na forach tym większy będziecie mieli mętlik w głowie. Jeżeli macie chwilę to śmiało możemy zaprosić na seans naszego filmu do Mariusza w Avi Info Net. Zdecydowanie jedna z lepszych opcji w naszym cudownym Słupsku. Pzdr Agata i Maciek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: Jaki Kamerzysta IP: *.play-internet.pl 30.01.12, 15:03 Ciekawe czy Pan Mariusz zapłacił za prawa autorskie do utworów w których takt obraz drga wybucha i wiruje jak Disco Polo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaki Kamerzysta IP: *.p7.InterArena.pl 03.02.12, 09:30 Szukam opinie kamerzysty i fotografa VIDEOFOTO EFEKT. Czy ktoś ostatnio współpracował z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: Jaki Kamerzysta IP: *.play-internet.pl 20.06.13, 13:00 Bo to są artyści i innowatorzy sztuki (Czytaj chińszczyzna) no i posiadają kapsułę przenoszące w dalekie obszary ich sztuki. Nędzne sztuczki kosztem chorych dzieci chcą się wzbić w przestworza artyzmu i jeszcze innych określeń z ich słownictwa. Zgadza się poczynania tych panów są dalekie od przyzwoitości i etyki zawodowej. Odpowiedz Link Zgłoś