11.05.26, 14:05
Doradzcie proszę jaki mop wybrac? Plaski czy obrotowy? Wazne zeby wiadro nie było zbyt duze. Teraz mam płaski ze zwyklą miska gdzie płuczę i wyciskam go ręcznie.
Obserwuj wątek
    • gryzelda71 Re: Jaki mop? 11.05.26, 14:10
      Mam plaski obrotowy. Teraz kupiłabym ten z oddzielna woda czysta i brudna.
    • kiszonababka Re: Jaki mop? 11.05.26, 14:21
      No ja też muszę już coś zakupić bo mam jakiś składako-mop z różnych , szkoda gadać , wysztko się rozlatuje.
      Kiedyś miałam obrotowy z windą , że nie trzeba było pedałem kręcić , ale z tą wadą że tylko 1 woda.
      Teraz bym chciała płaski i duży bo latwiej latwiej się podłogę impregnuje, nie widać mazajow.
      Mam też mop dołączony do odkurzacza , ale ,że pies i ekipa to ciężko się tym czasami domywa.
    • aankaa Re: Jaki mop? 11.05.26, 14:28
      kup parowy - odpadnie kwestia wiadra, płukania, wyciskania
      • mela_stara Re: Jaki mop? 11.05.26, 14:38
        Mialam oddalam nie sprawdzal sie rozmazywał brud
    • asia-loi Re: Jaki mop? 11.05.26, 14:48
      Mnie najbardziej pasuje mop swiffer z wymiennymi jednorazowymi ściereczkami. Ściereczki są na sucho i na mokro. Mop jest mały i lekki. Mały wchodzi mi pod moje meble, a większy się nie mieścił.
      Myję nim też płytki na ścianie w łazience i fronty górnych szafek w kuchni. Minusem jest, że trzeba dokupywać ściereczki. Niby tańsze są w Action (nieoryginalne), ale te na mokro nie są tak nawilżone jak oryginały. Te na sucho mogą być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka