Gość: ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 19:21 witam, jak w temacie, a dokładniej... czy ktoś leczył zęby w słupskim medicusie, na piłsudskiego, w ramach NFZ? Jakieś opinie? może ktoś poleci inny gabinet (w ramach nfz raczej...)? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ocalały ząbek Re: medicus słupsk IP: *.xdsl.centertel.pl 20.06.12, 20:00 PORAŻKA-TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD TEJ PSEUDO PRZYCHODNI! Odpowiedz Link Zgłoś
mori111 Re: medicus słupsk 21.06.12, 09:52 potwierdzam!!!!! poszłam na książeczkę, a po trzech latach dostałam windykatora by zapłacić im 300zł. Jak na obecne czasy przyznacie ze 150zł to masa za zrobienie zęba. Nie wspomnę o tym, że zęby zostały źle wyleczone, a plomby po prostu wykruszyły się w ekspresowym tempie. Nikomu nie polecę i nikomu nie doradzę. Wolę iść prywatnie. Obecnie korzystać z usług Pani L. Werneckiej (przyjmuje w Świcie na Tuwima) Kasuje 90zł za zęba. Babeczka jest świetna, robi szybko i dobrze w świetnej atmosferze. Po raz pierwszy w życiu jestem tak zrelaksowana na dentystycznym fotelu, ze zasypiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
mori111 Re: medicus słupsk 21.06.12, 09:53 Na książeczkę leczą jeszcze w Karinie, ale tam jak za czasów komuny...porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: medicus słupsk IP: 193.239.124.* 22.06.12, 08:40 A ja jestem zadowolona z opieki w Medicusie. Nie bylam u dentysty b dawno i wiedzialam ze mam kilka zebow do zrobienia. Sprawdziłam wczesniej przychodnie Karine - tam starsza pani znalazla mi tylko 1 ubytek, oraz przychodnie na Frackowskiego w nowym budynku przy poczcie. Tam pani dr stwierdzila ze to Ona decyduje czy zab wymaga znieczulenia! Oczywiscie platnego-smiech na sali!! Po zatym w obydwóch gabinetach atmosfery grobowe. A w Medicusie bylam na wizycie kontrolnej. Od razu padl temat zdjecia kamienia- na NFZ, oraz terminy na robienie zebow. Przychodnia nowoczesna, czysta, zawsze pelno pacjentow, panie w recepcji bardzo mile, dentysci rowniez - sluchaja pacjenta. Wyslalam tam meza i tez jest zadowolony. Nie wiem wiec dlaczego tyle negatywnych opinii. Ja sprawdzilam na wlasnej skorze ... a raczej zebach :) juz poleczonych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mori111 Re: medicus słupsk 23.06.12, 10:27 moje odczucia też takie były, ale zmieniły się od czasu pisma windykacyjnego, chociaż Medicus bardzo chętnie korzystał z mojej książeczki NFZ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melex Re: medicus słupsk IP: 94.42.179.* 27.07.12, 02:03 Przychodnia o zadowalającym standardzie wyposażenia.Samo położenie obiektu dziwnie sąsiaduje z jakimś zakładzikiem produkcyjnym branży metalowej.Wygląda to jakby mąż prowadził zakład mechaniczny a żonie z kawałka wspòlnej nieruchomosci zrobił mała przychodnie stomatologiczną,po ktorej czasem kreca sie pracownicy a zakładu.Wrażenie pobytu w poczekalni i obok jest odrażające. Personel nadrabia cały wizerunek -staraja sie byc sympatyczni.Najwiekszym minusem sa ceny.Chyba najwyzsze w Słupsku.Zdecydowanie nie polecam tego miejsca bez uprzedniego upewnienia sie o kosztach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: medicus słupsk IP: 94.42.179.* 29.07.12, 01:29 Najwyższe ceny w Słupsku,zęby robią na akord,czyszczenie zębów wciskają na siłę.Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZADOWOLONA Re: medicus słupsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 16:14 Dołączam się stanowczo do negatywynych opinii na temat Medicusa!Leczyłam się wiele lat, tak jak i moja rodzina - po kilku latach i wydanych sporych kwotach na leczenie ortodontyczne, wciąż wada nie jest wyleczona! Po leczeniu kanałowym mojego meza i wydanym ponad 1000 zł! o czym nawet nie zostaliśmy wczesniej poinformowani, musieliśmy udać się do innej placówki na ponowne leczenie! Pomijając, że część pan z persolenu jest kompletnie nieuprzejma - najbardziej mam na myśli "pania Renie", która warczy do pacjentów i jest permanentnie niezadowolna. Za takie pieniadze i taka atomfere - bardzo dziekuje, poniewaz wiecej tam nie przyjdziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,zadowolony'' Re: medicus słupsk IP: *.xdsl.centertel.pl 30.11.13, 22:38 to ,,pani Renia'' znowu tam pracuje? porażka,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slupsk127 Re: medicus słupsk IP: *.ask4internet.com 21.04.18, 06:23 Mi to czyszczenie uratowało zęby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: medicus słupsk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.14, 23:47 Zadowolona jestem z Medicusa, Lecze tam swoja rodzine od 2001 roku i nie zawiodlam sie ani razu. a co do P. reni we frotowych skarpetach do obcasow to nie przeszkadza mi ona, raczej 'umila' swoja charakterystycznym usposobienie kazda wizyte. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: medicus słupsk IP: 193.239.125.* 01.12.16, 01:15 Witam serdecznie.Jestem pacjentką Medicus od ponad pół roku.To co dr Ewa i cały personel medyczny zrobili dla mnie przez ten czas jest niemalże cudem.Od pierwszego dnia kiedy trafiłam do Medicus i pod opiekę dr Ewy czułam i wiedziałam ,że jestem w dobrych rękach i pod najlepszą opieką.Z każdym dniem,tygodniem,miesiącem kiedy przychodziłam na wizyty do dr Ewy i lekarzy pracujących tam,którzy nie tylko leczyli mi zęby ale także wspierali mnie duchowo.Czuję do tej pory ,że są moimi najlepszymi przyjaciółmi.Miła,przyjazna atmosfera i troskliwa opieka jaką dają pacjentowi każdemu z osobna.Cały zespół i personel medyczny jest wspaniały.Pełen profesjonalizm i troskliwa opieka medyczna.Jestem ogromnie wdzięczna i szczęśliwa,że trafiłam w tak dobre ręce i pod tak fachową opiekę.Cudowni ludzie każdemu polecam.Już wiem jedno nigdzie indziej tylko tam:).Medicus dr Ewa leczą nie tylko zęby i dają uśmiech na codzień ale podbudowują pacjenta psychicznie.Dziękuję Wam wszystkim z całego serca za pomoc ,opiekę i wsparcie:)))))))).M... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Mir1965 Re: medicus słupsk IP: *.ask4internet.com 21.04.18, 06:29 Witam. Liczę się w Medicusie od 2002 roku, na początku na NFZ, ale teraz chodzę prywatnie. Zawsze jestem przyjęta bardzo serdecznie. Dr. Ewa jest bardzo profesjonalna, a jako lekarz niezastąpiona. Ostatnio pomogła mi walczyć z nadpotliwością. Lekarz godny polecenia, klinika również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcela Re: medicus słupsk IP: *.slupsk.vectranet.pl 18.03.19, 19:39 Porażka P.Ewa zamiast zająć się poważnymi problemami moich zębów od razu na wstępie wciskała mi piaskowanie po 200zl za górę i 200 zł za dół ! Zęby sprawdzałam tam systematycznie parę lat z rzędu i zawsze wszystko było super. Nagle okazało się że mam torbiel zęba i leczono go kanałowo. 2gi ząb wg p. Wojewódzkiej nadawał się do wyrwania, jednak wysłała mnie z nim do chirurga. Ten stwierdził że Medicus masowo przysyła pacjentów. Dodatkowo ze zdjęcia wnioskując stwierdził że ząb kanałowo jest za wysoko przeleczony! Ręce mi opadają szczególnie że coraz częściej słyszę złe opinie o medicusie.Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś