Dodaj do ulubionych

JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE???

IP: *.gdan.gazeta.pl 06.03.02, 13:24
No i stało się. Zachęcony przez niektórych uczesników tego forum, postanowiłem
dołączyć do Waszej rodziny. Oczywiście, jeżeli wyrazicie zgodę. Na razie nie
powiem o sobie zbyt dużo, wszystko przyjdzie z czasem. Na razie mogę zdradzić
tylko swój jeden atut (mam nadzieję, że duży): bardzo dobrze znam Sabata. I
jak, przyjmiecie mnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: andy_sz Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.dialin.buffalo.edu 06.03.02, 15:38
      Hmm, przedyskutujemy to w naszej Radzie Nadzorczej, ktora po zasiegnieciu
      opinii bieglych i analizie srodowiskowej wyda orzeczenie. A na razie prosze
      pisac :-)) Witamy....
      • Gość: Ina Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: 192.168.0.* 06.03.02, 17:13
        A czy to nie pachnie rozdwojeniem jaźni?
        • Gość: Nataliaa Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 18:03
          andy -zapomniałeś dodać,że potrzebne nam 3 zdjęcia,parę informacji typu
          ulubiona woda po goleniu,numer dowodu osobistego,stan cywilny,imię
          znienawidzonego kolegi...i tak jeszcze 3245 pytań.
          Koube-Ankietę ma nasz Wielki Brat.Ale pewnie nie będziesz musiał jej
          wypełniać,bo Sabat na pewno wszystko wie. :)
          Pozdrawiam i witam serdecznie.
          • Gość: Ina Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: 192.168.0.* 06.03.02, 18:11
            Jak by to powiedzieć? Te 3 zdjęcia to mają być w pełnej krasie..:-))))))))
            • Gość: Pamela Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 19:06
              Ja juz rysuje moj podpis pod akceptacja. Musisz zebrac jeszcze innych podpisy :-
              )
              • Gość: Koube Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 06.03.02, 21:06
                Słuchajcie jestem trochę stremowany - tyle pytań.... Przede wszystkim chciałbym
                zaznaczyć, że nie mam rozdwojenia jaźni (Ina wiem dlaczego tak myślisz),
                ankietę u Sabata już wypełniłem (Sabat potwierdź), a zdjęcia w całej okazałości
                już niedługo opublikuję. Poza tym: pracuję, mam 183 cm, brata Leszka, psa...
                Wygląda na to, że będzie sympatycznie.
                • Gość: Ina Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: 192.168.0.* 06.03.02, 21:11
                  A zdjęcia zobaczy Sabat :-(((
                  I nagnie rzeczywistość do swoich potrzeb :-)
                  • Gość: Nataliaa Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 21:15
                    Sabacik,a może by tak Koube na wątku do kogo jesteście podobni?
                  • Gość: Koube Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 06.03.02, 21:15
                    Nie, jednak Sabat zdjęć nie zobaczy. Zresztą on pewnie nie chciałby ich
                    oglądać. Mam nadzieję, że woli mnie live...
                    PS. I nie nagnie rzeczywistości
                    • Gość: Ina Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: 192.168.0.* 06.03.02, 21:21
                      Sabat woli Cię live...no, no. To ja cała w szoku jestem :-)
                      • Gość: Koube Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 06.03.02, 21:25
                        Ina bez przesady, nie jesteśmy w BB. Chodzi mi o rozmowę, wymianę poglądów, a
                        Ty od razu podgrzewasz atmosferę. Poza tym wolę dziewczyny, być może takie jak
                        TY?
                        • Gość: Ina Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: 192.168.0.* 07.03.02, 15:54
                          Gość portalu: Koube napisał(a):

> Ina bez przesady, nie jesteśmy w BB. Chodzi mi o rozmowę, wymianę poglądów, a
                          > Ty od razu podgrzewasz atmosferę. Poza tym wolę dziewczyny, być może takie jak
                          > TY?

Zapomniałam dodać : aluzju poniała :-)
    • Gość: Ina Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 21:59
      OKi to gadajmy...kamikatze boski wiatr...
      ( jak przestanę się odzywać to znaczy, że albo padł
      mi monitor, albo coś namieszłam w mandrake-u, ale
      jutro będę)
      • Gość: Julka Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 09:19
        Wypada, żebym i ja się przywitała z nowym kolegą.
        Cóż życzę miłej zabawy.
        Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba.
        Mi bardzo.
        Zresztą wszyscy tu są uzależnieni (od forum oczywiście):)
        pozdrawiam
        Julka
    • Gość: Sabat Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 07.03.02, 10:12
      No cóż Koube (co za ksywka) powołał sięna mnie, ale najpierw musiałem go na
      mierzyć a tu...niespodzianka. Coś mu kiedyś wspomniałem o forum i aż pół roku
      mu zajęło aby wskoczyć. No cóż jakby go zareklamować? Może tak - jeśli on jest
      Luke Skywalker to ja jestem Obi Wan Kenobi. Ale szkolenie Jedi jeszcze nie
      zakończone. Wypada też przed nim przestrzec. Powiem krótko jak Marks - Kobiety
      wszystkich krajów strzeżcie się.
      • Gość: Sabat Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 07.03.02, 10:54
        No i na prośbę Natalii ”do kogo jesteście podobni” ale tu zadanie mam ułatwione
        bo niczego nie musze się domyślać tylko wiem. No macie, niech mu będzie temu
        Kobemu, ale ja kompleksów nie mam jakby kto pytał

home.attbi.com/~maburns86/misc1/source/13.html

• Gość: Koube Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 07.03.02, 11:37
          No nareszcie oczekiwane poparcie. Dzięki Sabat za dobre słowo, ale chyba trochę
          przesadziłeś z tym Marksem, kobietami i Kilmerem. Jestem normalnym, skromnym
          facetem, o ukształtowanym charakterze i z wyrobionymi zasadami. Nic
          szczególnego, chociaż w sumie to tak głupio o sobie pisać. Powiem inaczej -
          jestem wyjątkowy, jak każdy z nas
          • Gość: Julka do Sabata IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:42
            no Sabat, jeśli jest podobny do Marksa, to jest w moim guście i ma wieelkiego
            plusa
        • Gość: Koube Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 07.03.02, 11:38
          Aha Nataliaa. Nie bombarduj tak Sabata SMS-ami bo nawet spokojnie pogadać z nim
          nie można
          • Gość: Julka Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:48
            a może tak tyci zazdrosny jesteś??
            poczekaj jeszcze troszkę...
            • Gość: Koube Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 07.03.02, 11:52
              Ja zazdrosny??? O nie. Ja nie z takich. Poza tym nie mogę być zazdrosny o
              Sabata, bo to w pewnym sensie moja druga połowa, mój brachu. Jego szczęście
              jest także moim, smutki też
              • Gość: Julka do Kouba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:54
                a jesteś człowiekiem szczęśliwym???
                • Gość: Koube Re: do Kouba IP: *.gdan.gazeta.pl 07.03.02, 12:00
                  Julka na czat nie mogę wejść, ponieważ jestem w pracy i rozmowa ze mną nie była
                  by miła i dynamiczna. Od czasu do czasu mogę zabrać głos na forum. Czy jestem
                  szczęśliwym człowiekiem??? Chyba tak. Przynajmniej na razie niczego mi w życiu
                  nie brakuje (rodzina, zdrowie, przyjaciele), chociaż wiem, że karta zawsze może
                  się odwrócić. Poza tym życie na ziemi jest takie krótkie, że aż trudno się nim
                  nie cieszyć. Nawet trzeba być szczęśliwym. A Ty taka jesteś???
                  • Gość: Julka Re: do Kouba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:09
                    Myślę, że jestem po prostu sobą.
                    Bynajmniej się staram.
                    Mam troche doświadczeń życiowych zważywszy na swój młody wiek (czego nikomu nie
                    życzę)
                    ale uważam , że jestem szczęśliwa.
                    Mam grono przyjaciół, na które zawsze mogę liczyć, mam wspaniałą rodzinę, i
                    śliczną córeczkę, która niedługo skończy 2 latka
                    mam pracę (od 1 marca na stałe) , także nie mogę narzekać
                    jeszcze się uczę
                    chodzę do 2 szkół
                    studiuję ekonomię 2 rok razem z Natalią
                    i jestem też na studium informatycznym
                    czego brakuje mi do szczęścia całkowitego???
                    może troszkę spokoju ducha - mam mało wolnego czasu
                    zawzze jestem w rozbiegu
                    spędzam mało czasu w domu
                    ale taki tryb życia mi odpowiada - przyzwyczaiłam się do tego
                    nie potrafię siedzieć w jednym miejscu
                    i zawsze mogę się zwrócić do Was o pomoc.
                    Jest tu dużo wspaniałych ludzi, którzy znają się na wielu dziedzinach
                    ja również staram się sprostać Waszym wymaganiom
                    ale nie zawsze potrafię
                    jestem zawsze szczera i mam swój pogląd na sprawę
                    może to niektórym się nie podobać, ale ja czuje się z tym dobrze
                    • Gość: Julka Re: do Kouba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:11
                      a tak na marginesie to ja też jestem w pracy
                      mogę tylko tu zaglądać na interek i na forum
                      ponieważ w domu nie mam kompa
                      strasznie choruję na laptopa, ale muszę jeszcze trochę poszczekać
          • Gość: Sabat Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 07.03.02, 13:31
            To się nazywa globalna wiocha. Nie można nawet spokojnie odebrać swojego
            esemsa, w swomi telefonie, na swoim stanowisku pracy żeby za chwilę nie
            poinformowali o tym w TVN 24
          • Gość: Nataliaa Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 17:33
            No coż Koube.Sabat też nie jest święty.O sms mówię.Ale moja najbliższa
            koleżanka pracująca ze mną jakoś nie ma nic przeciwko temu,ze jak przychodzi do
            mnie,to słyszy ten mój ulubiony dźwięk.Usiądzie,poczeka chwilkę i dopiero
            później zapyta się co ma jak zrobić.Albo ucieka,bo widzi jaką mi przyjemność
            sms sprawiają i ..sama zaczyna do kogoś sms pisać. :)Chyba ją uzależnię. :)
            A tak w ogóle Koube,to w pracy się pracuje,a nie spokojnie gada. ;)
            • Gość: Koube Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 08.03.02, 10:45
              No coż Nataliaa. Ja akurat jestem "Święty" - patrz zdjęcie Sabata. A z tym SMS,
              to oczywiście nie mam nic przeciwko (nawet jestem za!), ale nie wnerwiają Cię
              one czasami. Zwłaszcza kiedy jesteś zajęta? A w pracy to się oczywiście
              pracuje, ale mozna również robić inne przyjemne rzeczy. Np. rozmawiać na forum
              • Gość: Nataliaa Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:28
                Koube,sms to chyba jedyna rzecz,która jeszcze nigdy mnie nie wnerwiła.:)a mi
                zawsze poprawiają humorek.Czasami w pracy mam dosyć,pełno pracy,pełno
                ludzi,telefony,coś się nie zgadza,jakaś kontrol.. i wtedy dostaje sms
                typu"uśmiechnij się.kolorowego dnia Ci życzę" i od razu uśmiech na twarzy.
                I tak jestem w tej pracy,przeczytam sms i mówię do siebie"co tam jakiś głupi
                szef.Jest ktoś,komu zechciało się wysłac mi esemeska.
                No coż.Jestem od sms tak uzależniona(przyznaję się do tego,więc chyba do żadnej
                grupy AS się nie zapiszę :) ),że jak długo żadnego nie dostanę,to jakoś mi się
                smutno robi,że wszyscy o mnie zapomnieli.Oczywiście przy najbliższym sms
                zmieniam zdanie. :)
                Także chyba jasno wyraziłam,że tak esemesami lubię "atakować" i
                być "atakowana" :)
    • Gość: Koube Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 07.03.02, 12:23
      Powiem Ci krótko - jesteś bardzo fajną i ciekawą dziewczyną. Praktycznie się
      nie znamy i trudno mi to powiedzieć, ale sprawiasz wrażenie bardzo
      sympatycznej, przejętej życiem osoby. Ciesze się, że będziesz miała stałą
      pracę - to teraz bardzo ważne. Nie najważniejsze, ale znacznie ułatwia życie.
      Pozdrów ode mnie swoją córeczkę, a jak ma na imię? Życzę Ci również szybkiego
      notbooka.
      Aha i jeszcze jedno: masz prawo czuć się szczęśliwą kobietą
      • Gość: Julka Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:24
        Moja córcia ma na imię Natalia
    • Gość: Sabat Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.gdan.gazeta.pl 07.03.02, 13:26
      Po prostu sielanka
      • Gość: Julka Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:43
        Wam obu życzę miłej pracy i przyjemnego popołudnia.
        Ja mam dziś luzik w pracy
        • Gość: andy_sz Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.dialin.buffalo.edu 07.03.02, 16:12
          To co Ty Julka ze swoja corcia ekonomie studiujesz :-) ???
          Uwazaj na laptopy, ja juz mialem dwa i mam dosyc, nigdy
          wiecej nie chce notebooka...
          • Gość: Nataliaa Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 13:14
            A my chcemy!A my chcemy! (tzn ja i Julka). Nie mogłeś nam tych dwóch laptopów
            tak...na poprawę humorków? :)
    • Gość: Ala Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 21:50
      No to cześć.
      • andy_sz Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? 10.03.02, 22:20
        Czesc Ala, a moze cos wiecej napiszesz o sobie :-)) Witaj.
        • Gość: Julka Re: JESTEM NOWY - WPUŚCICIE MNIE??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 07:22
          studiuję z natalią moją siostrzyczką, tą z tego forum
          za wszelkie niezgodności bardzo przepraszam
          reklamacje przyjmuję w każdy poniedziałek w godz. 15-17
          również telefonicznie:)))
          • Gość: Julka do Kouba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:29
            hej coolego!
            gdzie się podziewasz???
            nie można nas tak opuszczać
            • Gość: Julka Re: do Kouba IP: 192.168.1.* 19.03.02, 17:03
              i nadal go nie ma
              może zaginął???
              trzeba chyba wybrać sie na poszukiwania
              Sabat daj wskazówkę
              • Gość: Koube Re: do Kouba IP: *.gdan.gazeta.pl 19.03.02, 19:40
                Spokojnie Julka, nie budź Sabata, ja cały czas jestem. Odzywam się od czasu do
                czasu, ale nadmiar obowiązków nie pozwala mi na dłuższą dyskusję. Co u Ciebie?
                Też jesteś taka zajęta?
              • Gość: Koube Re: do Kouba IP: *.gdan.gazeta.pl 19.03.02, 19:42
                Poza tym właśnie wychodzę na uroczystą galę kończącą moje całoroczne starania
                sportowe. Chyba będzie tam również Sabat i przy okazji pozdrowię go od Was, bo
                ostatnio coś rzadko się tu pokazuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka