Dodaj do ulubionych

Ellenai-a może byś tak....

IP: 217.153.220.* 24.06.04, 22:45
Ponoć ślub to bardzo ważne wydarzenie nie tylko dla pary młodej,więc może byś
założyła jakiś wątek typu"jejku co ja wyprawiam?" ;) Albo "ratunku!nerwy mnie
zjedzą!!" :) No i byśmy chcieli np wiedzieć,jaką sukienkę będziesz miała,i
kwiatki,i czy zapowiadają 50 czy 60 stopniową temperaturę na dworze...i gdzie
jest wesele... takie tam ciekawostki :)O.Albo może założysz jakiś pamiętnik
przyszłej panny młodej?
Obserwuj wątek
    • andy_sz Re: Ellenai-a może byś tak.... 24.06.04, 22:51
      elly oddaje swoja wolnosc juz za niecaly miesiac. Ja juz jej wyslalem liste
      propozycji, jakie powinna zrobic przed slubem. Znalazly sie tam m.in.:
      1. objazd dzikiego zachodu z zaliczeniem kasyn i knajp kowbojskich
      2. Rozwalenie kilku bryk, co tam, jak sie psuja to po co je oszczedzac
      3. skok spadochronowy (podobno po tym nic nie jest w stanie podniesc adrenaliny
      do poziomu w momencie skoku)
      i jeszcze pare innych, co spotkalo sie z zainteresowaniem :-)
      • Gość: nataliaa_ Re: Ellenai-a może byś tak.... IP: 217.153.220.* 24.06.04, 22:57
        A były w tych twoich propozycjach"zorganizowanie wieczoru panieńskiego ze
        strptizerami (Brad Pitt itp) i zaproszenie na niego forumowych koleżanek? ;)
        • ellenai Re: Ellenai-a może byś tak.... 25.06.04, 05:02
          kurcze,alescie odwazni w propozycjach zabaw przedslubnych!ja to
          nieeeeeeeeeeee,nie mam "jaj" na takie co!,slub wazna rzecz,fakt to jest, juz mi
          krew sie scina pomalu ze stresu!ale przezyje,a pomysl na watek to jest dobry!
          musze pomyslec nad tym,byle nie za dlugo! hehehe
          • Gość: nataliaa_ Re: Ellenai-a może byś tak.... IP: 217.153.220.* 26.06.04, 12:07
            Moja koleżanka,jak spotkalismy się po jej ślubie"zauważyłaś jak ja z emocji
            zamiast "dziękuję"odpowiadałam wszystkim"dziekuję,że przyszliście".No
            zauważyłam.Każdy jej tam"dużo szcżeścia-dziękuje że przyszliście.wszystkiego
            najlepszego-dziękuje że przyszliście..." :)
            ellenai,a co z kiecką?Ty się nie zastanawiaj,tylko pisz tutaj!
            powiedziałaś "A"pisząc o ślubie,to teraz "musisz"dokończyć ten alfabet :)
            • ellenai Re: Ellenai-a może byś tak.... 28.06.04, 06:36
              natalia ja kiecke kupilam juz w listopadzie!!!!!!!!!!!! niezle nie? po sezonie
              bylo to byly tansze! ladna z dlugim trenem,w ksztalcie litery A z podwyzszonym
              stanem( nie jestem w ciazy ehheh!) i wyszywana ma gore perlami!sliczna! no i
              niedroga!ja strasznie zaczynam byc stremowana,wiec jak bede jojczyc tutaj to
              sie nie dziw!nie mam tu rodziny i tak troche skazana jestem na pomoc obcych a w
              takiej sytuacji nigdy czlowiek nie czuje sie swobodnie!teraz tylko znalesc
              kogos do upieczenia torta i bedzie super! cmok
              • matalijka Re: Ellenai-a może byś tak.... 28.06.04, 17:43
                Skoro masz kieckę od listopada-ile razy ją przymierzałaś? :)Cała biała?A może
                masz jej zdjęcie? :)
                Znam kogoś,kto zna kogoś,kto robi dobre torty.Hm..ale chyba w Twoim przypadku
                skorzystanie z jej pomocy odpada ;)
                Rodzinki nie będzie?To chyba smutno tak?Ustaw kamerkę i satelitką transmituj
                ceremonię ślubną :)
                Ps.kiedy wielki dzień?
                • andy_sz Re: Ellenai-a może byś tak.... 29.06.04, 02:47
                  Elly nie bez przyczyny wybrala specjalna date. Jeszcze do niedawna wiele ulic
                  nazywano imieniem tej daty :-) To na pewno ku pamieci potomnych, zeby nie
                  zapomnieli rocznicy slubu :-)
                  • ellenai Re: Ellenai-a może byś tak.... 30.06.04, 16:25
                    andy heheheh,to nie chodzi o swieto odrodzenia polski heheh to dzien urodzin
                    mojej mamy heheh a skoro jej nie bedzie to slub biore wlasnie w ten dzien! data
                    zaiste specjalna!z komunistami sie kojarzy heheh ! hehehe
                    matalijka,ja sukienke raz tylko przymierzalam,jest duza z dlugim trenem ,ciezka
                    itp,ale piekna! troche za dluga i czas ja przymierzyc znowu i dopasowac!
                    torty!jejku,no wlasnie mam w piatek spotkac sie z osoba ktora ma mi ten tort
                    zrobic!chce ladny tort,ozdobiony zoltymi rozami i bialymi kaliami.Bedzie
                    fajnie,choc to juz tylko 22 dni!!!! ufffff cmok!
                    • matalijka Re: Ellenai-a może byś tak.... 30.06.04, 22:32
                      ellenai,trzymaj się.wdech-wydech.Nie Ty pierwsza i nie ostatnia wychodzisz za
                      mąż. :)
                      • ellenai Re: Ellenai-a może byś tak.... 01.07.04, 19:09
                        hehehe i mam tez nadzieje,ze pierwszy i ostatni raz heheh cmok
                        • zuzanna6 Re: Ellenai-a może byś tak.... 02.07.04, 00:16
                          No to tego dnia gdzikolwiek będę, to potrzymam kciuki. To wzruszające, nie? Ale
                          i rozumiem zdenerwowanie...hmmm..jaki wielki dzień przed Tobą, spojrzę w niebo
                          i prześlę pozytywne fluidy...a pocztą przeslę ci kopniaka na szczęscie...
                          • andy_sz Re: Ellenai-a może byś tak.... 02.07.04, 00:18
                            Ellenai zostalo jakies 1728000,5 s wolnosci :-)
                            Jak jej to powiedzialem to zdziwila sie ze tak malo :-)
                            • matalijka Re: Ellenai-a może byś tak.... 03.07.04, 08:58
                              ellenai-czy tort zamówiony? :)
                              • zuzanna6 Re: Ellenai-a może byś tak.... 03.07.04, 22:09
                                Hej, to też niezły przepis na ciasto - a może my wszyscy kwiatka w zęby i na
                                rowerkach , na ślub do ellenai, na torta tylko....
                                • andy_sz Re: Ellenai-a może byś tak.... 04.07.04, 19:31
                                  Jasne, Zuzanna, tylko Wam potrzeba rowerow wodnych, no chyba ze juz sa takie
                                  latajace :-) Ale bede na Was czekal przy brzegu,ale jak chcecie zdazyc na
                                  wesele to musicie jakos tak zaraz wyjezdzac, hihi
                                  • ellenai Re: Ellenai-a może byś tak.... 04.07.04, 22:12
                                    andy mi wlasnie obliczal godziny i sekundy do slubu! hhehe a tort zostal
                                    zamowiony w piatek,na 200 osob!ale piekny,trzypoziomowy z dwoma dodatkowymi
                                    poziomami obok,bialy z zoltymi zdobieniami,strasznie ciekawa jestem jak bedzie
                                    wygladal jak bedzie gotowy! tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!1czym blizej tym
                                    bardziej mi sie to wszystko podoba! a wy kochani prosze w ten dzien badzcie ze
                                    mna myslami,andy mi jest zal ciagle ze nie damy rady zorganizowac twego
                                    przyjazdu na moj slub!jednak musisz nas odwiedzic! wczoraj nawet mowilismy
                                    gdzie moglibysmy cie tu zabrac i co pokazac w okolicy ciekawego!
                                    • zuzanna6 Re: Ellenai-a może byś tak.... 05.07.04, 13:55
                                      Ellenai, 22 lipca cały dzień trzymam kciuki.Myslami będę z Tobą, pewnie tak jak
                                      wszyscy i Dorinek też, choć nie pisze...
                                      • ellenai Re: Ellenai-a może byś tak.... 05.07.04, 20:22
                                        kochana,bede wam zdawac relacje,lol!fajnie z wami,bo sie razniej
                                        czuje!!!!!!!!!!!dzieki!
                                        • matalijka Re: Ellenai-a może byś tak.... 06.07.04, 20:14
                                          ellenai,a włosy będziesz mieć:natapiorwane,rozpuszczone,spięte...?
                                          a jak bedzies jadła 251 kawałek tortu,to zjedz z myślą o nasz (trzymamy
                                          kciuki,by wszystko się udało) :)
                                          • ellenai Re: Ellenai-a może byś tak.... 07.07.04, 01:24
                                            hej hej matalijko,wlosy bede miec upiete w kok ,tak przynajmniej mysle teraz,a
                                            jak sie okaze to zobaczymy.Najgorsze ze ja przytylam troche i suknia jest nieco
                                            za ciasna,jesoooooooooo,jak schudnac w dwa tygodnie???????????kurcze ,jak macie
                                            tendencje do tycia nie kupujcie nigdy sukni tak wczesnie przed
                                            slubem!!!!!!!!!!! nie radze!!!!!!!o jedzeniu to mi nie mow!
                                            feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cmok,zjem za was kawal torta!cmok
                                            • andy_sz Re: Ellenai-a może byś tak.... 07.07.04, 04:13
                                              no prosze, a mowilem zeby nie pic Budweisera tylko normalne piwo, i nie za duzo
                                              truskawek :-).
                                              Ale masz jeszcze dwa tygodnie, troche joggingu i moze jakis basen powinny
                                              pomoc :-)
                                    • andy_sz Re: Ellenai-a może byś tak.... 07.07.04, 04:11
                                      andy mi jest zal ciagle ze nie damy rady zorganizowac twego
                                      > przyjazdu na moj slub!jednak musisz nas odwiedzic! wczoraj nawet mowilismy
                                      > gdzie moglibysmy cie tu zabrac i co pokazac w okolicy ciekawego!

NIe martw sie, nastepnym razem bedziesz miala wiecej czasu dla mnie, hihi. A ja
                                      bede mial wiecej czasu zeby sie przygotowac, kapelusz juz mam (co prawda
                                      bardziej mysliwsko-safari niz kowbojski, ale zawsze kapelusz), musze jeszcze
                                      sie nauczyc na koniu jezdzic :-) Co do miejsc to przygotuj odpowiednia trase,
                                      wiesz ze masz do czynienia z czlowiekiem gor znad morza :-)
                                      • zuzanna6 Re: Ellenai-a może byś tak.... 08.07.04, 10:40
                                        Wiesz, ellnai, tylko nie pomyl sie przed ołtarzem i nie powiedz: "....i nie
                                        dopuszcze cię aż do śmierci..." hi, hi, hi, a jakby bardzo chciałoby ci sie
                                        płakać, to właśnie ten tekst sobie przypomnij.
                                        I nie zapomnij starej, polskiej tradycji - po ceremoni zaśpiewaj
                                        teściowej: "teściowo ty stary rowerze, tylko pedałów ci brak, ja ci pedały
                                        doprawię i pojadę z troba w świat...." - chyba sie nie obrazi, co?
                                        A jeśli jest kobitką na luzie to rzuć dowcipem na uroczystości.......

- Co to jest? 40 żabek i jedna ropucha? TO TEŚCIOWA WIESZJĄCA FIRANKI

Teściowa odwiedza nowożeńców w ich nowym mieszkanku.
                                        - A mama do nas na długo przyjechała?
                                        - Na tyle, na ile wy dzieci kochane sobie życzycie !
                                        - Ojej, to mama nawet herbaty się nie napije?
                                        • zuzanna6 Re: Ellenai-a może byś tak.... 10.07.04, 14:46
                                          Ellenai, przygotowania chyba weszły na najszybsze obroty, bo tak jakoś
                                          ucichłaś......czy moje rady i dowcipy przydadzą Ci się? Oczywiście wszyscy
                                          trzymamy kciuki. Napisz, co z tą sukienką.
                                          • matalijka Re: Ellenai-a może byś tak.... 10.07.04, 16:05
                                            ellenai,mam nadzieję,że z emocji nie zapomniałaś,jak się na forum klika :)
                                            • ellenai Re: Ellenai-a może byś tak.... 14.07.04, 17:49
                                              kochani moi slupszczanie,nie zapomnialam o was,zakrecona jestem strasznie! w
                                              weekend znajoma zorganizowala mi cos takiego co sie nazywa bridal shower
                                              tutaj,a polega to na tym ze znajomi panny mlodej obdarowywuja ja
                                              prezentami,przy tym jest ciasto i dobry humor.Bylo to w niedziele,super sprawa!
                                              wczoraj szykowalysmy kwiaty ,bukiet slubny juz mam,z bialych kalii,zoltych
                                              roz,bialych lili,przepiekny-tutaj w wiekszosci przypadkow nie robi sie bukietow
                                              z zywych kwiatow,dzis wieczorem czesc druga przygotowywania kwiatow i wlasciwie
                                              wszyskto byloby gotowe.Miedzy czasie szukam mieszkania ktore tez jest prawie
                                              znalezione!fajnie jest,coraz lepiej sie robi!a myslami jestem z wami caly czas!
                                              i dzieki za te wszystkie pozytywne fluidy!bardzo mi sie przydaja!
                                              Slub mam o 7 wieczorem w czwartek 22 lipca,juz o 1 pm bede zaczynac sie
                                              szykowac na te godzine!fajnie bedzie!ale sie ciesze!
    • matalijka Re: Ellenai-a może byś tak.... 11.07.04, 02:03
      ellenai-a o której godzince (u nas znaczy się)mamy trzymać kciuki? :)
      • matalijka Re: Ellenai-a może byś tak.... 15.07.04, 17:31
        Eleenai-sztczne kwiatki będziesz mieć?Może Ci przesłać jakieś prawdziwe
        (obiecuję,że to nie będą kaktusy)tak parę konwalijek może ? :)
        • andy_sz Re: Ellenai-a może byś tak.... 16.07.04, 05:01
          No coz, Ellenai pozotal jeszcze niecaly tydzien, wiec nie trudno sie dziwic, ze
          nie ma za bardzo czasu na forum, chociaz jak ja znam to jest to bardzo wazny
          element Jej zycia. Chociaz chyba nigdy nie bede panna mloda, to ja rozumiem :-)
          • ellenai 6 dni!!!!!!!!! 16.07.04, 17:05
            tylko,ale czas leci!zaczynam przezywac to wszystko jak stonka wykopki!
            hehe:))))a kwiaty bede miec sztuczne,piekne sa,wygladaja jak zywe ,zreszta
            tutaj malo kto zywe kwiaty ma do slubu!cmok trzymajcie za mnie kciuki!:)na was
            tez wybije ta chwila~!
            • matalijka Re: 6 dni!!!!!!!!! 16.07.04, 21:58
              Jaka chwila?Na nas?? ;)
              Ja już trzymam :)Mam nadzieję,że wszystko pójdzie z planem.A jeżeli nie-to że i
              tak będzie pieknie :)
              • ellenai Re: 6 dni!!!!!!!!! 17.07.04, 07:04
                natalijko bedzie super,wlasnie dzis zrobilam dwa kosze z kwiatami do dekoracji!
                sama frajda!
                • matalijka Re: 6 dni!!!!!!!!! 17.07.04, 08:22
                  No to super.Teraz je tylko zakryj,by:
                  -się nie zakurzyły
                  -goscie nie widzieli
                  • ellenai 5 dni!!!! 17.07.04, 16:26
                    kurz tu jest niemozliwy! zakryc wiec musze,wczoraj jeszcze zrobilam nastepny
                    kosz z kwiatami! super,takiej frajdy nie mialam dawno!najlepiej jest jak
                    czlowiek sam sobie zrobi wiekszosc rzeczy!cmok natalijko!
                    • zuzanna6 Re: 5 dni!!!! 18.07.04, 21:21
                      Wtaj, ellenai. Wrócilam z wakacji na kilka dni do domu. Przeczytalam wszystko -
                      przygotowania super. Nie zapomnę o kciukach,
                      • ellenai 3 dni! 19.07.04, 16:45
                        bardzo jestem podekscytowana! super jest,ostatnie male przygotowania i wszystko
                        szybko przeminie!cmoki!jutro mamy probe w kosciele i przyjecie serwowane przez
                        mame pana mlodego!w srode dekorowanie sali i kosciola!
                        • matalijka Re: 3 dni! 20.07.04, 17:54
                          Ellenai,fajnie iż mimo całeho zawirowania wpadasz na forum :)
                          A mi się szykują trzy śluby niedługo.Powariowali wszyscy czy co.... ;)
                          • andy_sz Re: 3 dni! 20.07.04, 21:22
                            Ja sie nie zdziwie jak podczas wesela Ellenai wyrwie sie na chwilke zeby wpisac
                            pare postow :-)
                            Wszyscy Cie goraco pozdrawiamy i trzymamy kciuki (o ile moge wypowiadac opinie
                            ogolu :-)
                            • matalijka Re: 3 dni! 20.07.04, 22:27
                              hehe.Albo na przysiędze powie"i slubuje Ci wpsiywac się na forum..." ;)
                              • zuzanna6 Re: 3 dni! 21.07.04, 14:06
                                Oczywiście, andy, jesli - życzenia, pozdrowienia, podziękowania to masz moje
                                oficjalne pozwolenie na wyrażanie sie w moim imieniu równiez.
                                • ellenai Re: 3 dni! 21.07.04, 17:56
                                  w czasie wesela napewno nie klikne do was,milo tak mocnego nalogu netowego!
                                  brak bedzie kompa,pozniej jedziemy w podroz poslubna i klapa tez zero netu!
                                  ehhe cmok,jutro rano klikne sobie z wami! cmok kochani:)andy ogromnie dziekuje
                                  ci za piekna kartke z zyczeniami!!!!!
    • ellenai to juz dzis! 22.07.04, 17:07
      pogoda zapowiada sie cudowna,czyli nie bedzie upalu!!! trzymajcie z amnie
      kciuki! buziaki,wroce do was za pare dni! chyba wszyskto bedzie normalnejsze!
      cmok
      • matalijka Re: to juz dzis! 22.07.04, 17:43
        Ellenai !

Na nowej drodze życzę Ci samego słońca,leniwych poranków,gwieździstych
        nocy,ulubionych cukierków,cudownych przeżyć,wspaniałych podróży,serdecznych
        ludzi i nieustającego uśmiechu.

Trzymam mocno kciuki by wszystko poszło po Twojej myśli,mam nadzieję,że
        będziesz miała wiele zdjęć z tej uroczystości by za ileś tam lat usiąść przy
        kominku z dobrą herbatką i wrócić wspomnieniami do tych chwil.Pozdrawiam
        serdecznie i przesyłam mnówstwo życzliwych buziaków :)
        • andy_sz Re: to juz dzis! 22.07.04, 19:52
          Dolaczam sie do zyczen Natalii.
          Zycze rowniez spokojnego i szczesliwego zycia bez zawirowan typu tornada itd :-)
          Rowniez szampanskiej imprezy i fascynujacej podrozy poslubnej.
          NO i do zobaczenia pani Ellenai :-)
          • zuzanna6 Re: to juz dzis! 22.07.04, 21:39
            W TYM CUDOWNYM DNIU - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Niech to
            dzisiejsze szczęście, te pozytywne emocje, ta radość z życia, to cudowne
            podniecenie rozpromieni się na całe Wasze życie. Serdecznie gratuluję Twojemu
            wybrańcowi. Powodzenia! Bądźcie zawsze razem - na dobre i na złe.....
            • zuzanna6 Re: to juz dzis! 22.07.04, 21:58
              Ellenai, w tym pieknym dniu, specjalnie dla Ciebie napiszę Ci życzenia za
              anonimem znalezionym w 1862 roku w starym kościele w Boltimore. Traktując
              niektóre sformułowania jako przenośnie literackie, można spokojnie stwierdzić,
              że te życzenia będą zawsze aktualne, są ponadczasowe.

Życzę Ci, by Twój życiowy partner nigdy Cię nie sprzedał – nawet wtedy,
              gdyby mógł dobrze na Tobie zarobić. Abyś mogła spokojnie iść obok niego,
              wiedząc, że nigdy Cię nie zepchnie z drogi. Abyś mogła go puścić spokojnie
              przed sobą wiedząc, że Ci nie zatarasuje przejścia. Abyś mogła go zostawić
              spokojnie poza sobą, bez strachu, że Ci wbije nóż w plecy. Abyś miała
              człowieka, który za tą lojalność wobec Ciebie nie zagarnie Twojej wolności,
              Twojego czasu, Ciebie.
              Życzę Ci, żebyś Ty nie sprzedała swojego partnera, nawet wtedy, kiedy
              będziesz mogła na nim dobrze zarobić. Abyś go nie zepchnęła w przepaść, abyś mu
              noża w plecy nie wbiła – abyś za tę lojalność wobec niego nie zażądała
              wyłącznego miejsca w jego życiu, w jego myślach, w jego czasie. Abyś go nie
              chciała zagarnąć dla siebie jako swoją własność.
              • zuzanna6 Re: to juz dzis! 22.07.04, 23:20
                Ellenai, siedzisz mi dziś cały dzień w głowie....jak wyglądałas w tej pieknej
                sukni, kto złapał welon....jak zatańczyła młoda para, czy krzyczeli - "gorzko",
                jak smakowały te torty - mam slinotok....wierzę, że to był cudowny dzień.
                Udanej podrózy poslubnej. Wrzuć jakieś zdjęcie w skrzynkę. Nikomu nie dam,
                słowo....
                • andy_sz Re: to juz dzis! 24.07.04, 22:06
                  Ellenai zniknela na dobre, pewnie pare dni zajmie powrot do rzeczywistosci, no
                  ale zasluzyla sobie.
                  Czekamy na relacje ze slubu i z podrozy :-)
                  • matalijka Re: to juz dzis! 25.07.04, 02:26
                    andy,z podróży niech Cię relacja nie interesuje ;)
                    Mam nadzieję,że wszystko się udało :)
                    • andy_sz Re: to juz dzis! 25.07.04, 03:44
                      NO co, niech sie pochwali jak bylo, przeciez niektore momenty moze pominac :-)
                      • matalijka Re: to juz dzis! 27.07.04, 20:22
                        Ciekawe kiedy Nasza Ellenai wróci.Tęsknimy już... :)
                        • andy_sz no i juz po.. 28.07.04, 23:14
                          Ellenai powrocila juz z podrozy slubnej pelna wrazen i nowego wigoru. Na razie
                          caly czas pochlania jej przystosowywanie nowego domu do warunkow zyciowych. Jak
                          tylko dostanie w reke normalny komputer z kablem na swiat to na pewno sie
                          odezwie. Pozdrawia wszystkich.
                          • zuzanna6 Re: no i juz po.. 29.07.04, 11:39
                            Ellenai, dzieki za pozdrowienia. Sciskam cie serdecznie i cieszę się, że
                            wszystko dobrze poszło. Czekamy na opis miłych juz wspomnień. No i niech ci ta
                            nowa chatka miłą będzie.
                            • ellenai Re: no i juz po.. 02.08.04, 02:59
                              moi kochani ,jestescie niesamowici z tymi pieknymi zyczeniami i pamiecia o
                              mnie! wiedzcie ze jeden kawal tortu byl zjedzony na wasza czesci i wypity lyk
                              szampana tez!dziekuje wam za wszystko,jestescie cudowni! ja bylam odcieta od
                              netu przez tydzien,teraz bedzie lepiej.Przeprowadzka zupelnie mnie zajela!jest
                              super jednak!slub i wesele byly super!pogoda byla w sam raz, nie bylo goraco!
                              wszystko bylo tak jak powinno byc!napisze wiecej przy odrobinie wolnego czasu
                              bo teraz jestem znow poganiana cmok
                              • matalijka Re: no i juz po.. 03.08.04, 18:04
                                A jaki był ten tort? Cieszę się,ze wszystko się udało,pozdrawiam bardzo
                                cieplutko :)
                                • ellenai matalijko wysle ci zdjeica na priv ok? 03.08.04, 21:46
                                  trudno opisac torta,mial zolte zdobienia byl trzypoziomowy i po bokach mial
                                  dwa placki w ksztalcie serc,astystycznie opisalam ,nie?cmoki heheh
                                  • s_z_a_k Re: matalijko wysle ci zdjeica na priv ok? 03.08.04, 22:45
                                    ellenai napisała:

> trudno opisac torta,mial zolte zdobienia byl trzypoziomowy i po bokach mial
                                    > dwa placki w ksztalcie serc,astystycznie opisalam ,nie?cmoki heheh
                                    Wszystkiego naj naj lepszego :)))))
                                    Pozdrawiam wszystkich na tym forum :))
                                    • matalijka Re: matalijko wysle ci zdjeica na priv ok? 06.08.04, 22:35
                                      Ellenai-naprawdę mi wyślesz zdjęcie?Bede bardzo szczęśliwa z tego
                                      powodu".Buziaki :)
                                      • andy_sz Re: matalijko wysle ci zdjeica na priv ok? 06.08.04, 22:40
                                        Ja juz dostalem, fajne fotki.
                                        Szak, dzieki a pozdrowienia :-)
                                        • matalijka Re: matalijko wysle ci zdjeica na priv ok? 09.08.04, 19:55
                                          I co się chwalisz? ;) Ja też je mam :))))))))
    • cejli Re: Ellenai-a może byś tak.... 05.09.04, 23:56
      Wiecie co wam powiem,wzruszyłem się,naprawdę.Łzy mi ciekną po policzkach,stary
      chłop,a tak beczy.Po pierwsze Ellenai wszystkiego najlepszego na nowej drodze
      życia,żebyś przeżywała same szczęśliwe dni u boku męża {swoją drogą to chłopak
      ma teraz wspaniałą żonę},żeby każdy dzień TWÓJ był jeszcze wspanialszy od
      poprzedniego i dużo radości u boku męża tego CI życzy Słupsk cały,oraz
      Cejli.Żałuję,że nie założyłem wcześnie internetu,przeżywałbym wtedy razem ze
      wszystkimi TWÓJ ślub.Bardzo mi się podoba ten cały wątek,no i to że nasze
      dziewczyny towarzyszyły CI do ostatniej chwili.I TY cały czas pamiętałaś o
      przyjacielach,którzy przeżywali razem z TOBĄ ,TWĄ radość.Naprawdę jesteście
      wszyscy wspaniali.Mi pozostaje tylko żałować,że wcześniej z wami nie
      byłem.Cejli.P.S.Wpadłem już w nałóg po uszy,nie mogę się już doczekać
      jakiejkolwiek wypowiedzi.Będę z WAMI już na zawsze!!!Cejli.
      • matalijka Re: Ellenai-a może byś tak.... 06.09.04, 16:07
        Witaj Cejli :)
        Nie pisz,że już na zawsze,bo juz niejedna osoba tak pisała,a potem znikała :(
        Pozdrawiam.Miłego czytania i pisania :)
        • zuzanna6 Re: Ellenai-a może byś tak.... 06.09.04, 21:03
          Wzruszasz mnie Cejli, że tak się wzruszasz. Równy chłop z ciebie, ale posłuchaj
          Matalijkę i nigdy nie mów nigdy. :)
    • cejli Re: Ellenai-a może byś tak.... 09.09.04, 14:23
      Zuza cieszę się,że cię wzruszam.Jakby co to zostało mi jeszcze trochę
      chusteczek.Podesłać CI???Popłaczemy sobie razem,będzie raźniej.Cejli.
      • zuzanna6 Re: Ellenai-a może byś tak.... 10.09.04, 18:20
        Ej, ja juz sie powzruszałam, na bieżąco, jak Ellenai to wszystko opisywała.
        Wszyscy z nią przezywalismy te cudowne chwile. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka