Gość: Tomek1989 IP: *.is.net.pl 26.08.12, 20:55 Witam wszystkich. Od dłuższego czasu planuję zakup drzwi wewnętrznych, ale na razie jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniej oferty. Gdzie polecacie kupić drzwi wewnętrzne, najlepiej w Słupsku/okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lekron Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 26.08.12, 21:00 no siema ;) Ja ostatnio kupowałem drzwi, tyle że zewnętrzne w sklepie Mar-Pol, no i jestem bardzo zadowolony. Ceny niskie, a to najważniejsze przecież ;) Sklep jest oczywiście w Słupsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek1989 Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 26.08.12, 21:02 No ok, dzięki, sprawdzę. Ale jakbyś mógł, to podaj mi link do ich strony, to poczytam sobie więcej o nich, no i co oferują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekron Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 26.08.12, 21:03 wystarczy wpisać w google nazwę sklepu, ale ok, skoro chcesz, to Ci podam :)) Tutaj masz link do strony głównej sklepu Mar-Pol: marpol-vox.pl/index.php?route=common/home Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek1989 Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 26.08.12, 21:05 dzięki wielkie;p A mógłbyś mi podać link przekierowujący od razu do działu z drzwiami, bo jakoś cholerka nie mogę znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekron Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 26.08.12, 21:06 Hehe :) służę pomocą :) marpol-vox.pl/oferta-materialy-budowlane/drzwi-wewnetrzne-zewnetrzne-wejsciowe Tam znajdziesz wszystko o tych drzwiach, zarówno wewnętrznych, jak i zewnętrznych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek1989 Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 26.08.12, 21:08 ok, dzięki wielkie! W takim razie przejadę się do tego sklepu Mar-Pol i sprawdzę, może nawet kupię jakieś drzwiczki, jak znajdę odpowiednie;p jeszcze raz dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekron Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 26.08.12, 21:09 Nie ma sprawy... polecam się na przyszłosc :)) udanych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek1989 Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 26.08.12, 21:11 aaaa, właśnie, miałem jeszcze pytać... Nie wiesz może, czy ten sklep Mar-Pol oferuje montaż takich drzwi? Ty sam montowałeś, czy może oni Ci to robili? No i czy to jest drogie, bo nie chcę za dużo na to wydać, a sam raczej nie dam rady ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekron Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 26.08.12, 21:14 wiesz co, ja montowałem sam, jakoś nie miałem z tym problemów, no ale skoro chcesz, żeby oni Ci to zrobili, no to tutaj coś o tym piszą, poczytaj sobie: marpol-vox.pl/drzwi-z-certyfikowanym-montazem-0-zl Coś tam pisze, że za darmo ten montaż, no ale doczytaj lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek1989 Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 26.08.12, 21:15 ogromne dzięki raz jeszcze:)) No nic, no to prawdopodobnie jutro się tam zabiorę do ich sklepu, bo mam niedaleko, no i pooglądam sobie te ich drzwi, może się na jakieś nawet już jutro zdecyduję (oby) ;) Obym był tak zadowolony z Mar-Pol, jak Ty;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekron Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 26.08.12, 21:16 raczej będziesz, według mnie to bardzo dobry sklep, no i ceny mają w miarę niskie jak na dzisiejsze czasy :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.tvkslupsk.pl 27.08.12, 00:30 Odrazu widać, że pisała to jedna osoba. Drzwi takie same jak wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekron Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.is.net.pl 27.08.12, 13:51 Nie wiem skąd takie wnioski. Po prostu użytkownik spytał, gdzie w Słupsku można kupić tanie drzwi, których szuka, to mu odpowiedziałem, prawda? Nie wiem dlaczego miałbym mu nie pomóc. A że sam kupowałem drzwi w Mar-Pol, bo mieszkam w Słupsku (zresztą, to chyba jest część forum poświęcona właśnie temu miastu), więc mu pomogłem. Na przyszłość, daruj sobie takie komentarze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.12, 09:45 ja kupowalam na przemysłowej w voxie, bo mam blisko , po sklepach nie lubie jezdzic, były promocje to kupiłam niedrogo, tylko nie wiem czego szukasz, duzy wybor nowoczesnych drzwi raczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja twoje IP Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.slupsk.vectranet.pl 28.08.12, 19:41 spójrz na swoje IP będziesz wiedział o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.12, 12:21 A ja kupiłem drzwi przez sklepi internetowy wyszło mnie taniej :) tutaj masz duży wybór producentów jak i kolorów okleiny, rodzaju szkła itp zajrzyj sobie ja wybrałem takie i tydzień temu odebrałem: panelmarket.pl/drzwi-vasco-aveiro/1105-drzwi-vasco-aveiro-5.html jestem bardzo zadowolony z wykonania jak i ceny. Pracownicy szybko i sprawnie odpowiadają na każde meile. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.ip.netia.com.pl 24.09.12, 16:38 Drzwi niby tanie ale odbiją sobie na ośieżnicy i innych rzeczach też chciałam kupić ale ci internetowcy to cwaniaczki dojdzie transport i ukryte opcje i wcale nie jest tak tanio na 1 rzut oka tylko tak fajnie wygląda ale złupić też potrafią, jednak wole normalny salon gdzie można liczyć na poradę fachowców i jest pewność że za rok dwa ta firma jeszcze będzie a te internetowe sklepy to pojawiają się i znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.ip.netia.com.pl 15.10.12, 17:34 hehe dziwny wątek koleś sam ze sobą pisał chyba dostał pare złoty za posta :) a tak poważnie to vox maja ogromny wybór i dobre ceny nie wiem jak w słupsku ale w koszalinie byłam i jestem bardzo zadowolona z drzwi jak i ceny Odpowiedz Link Zgłoś
topdomslupsk Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi 07.01.13, 21:01 Ciekawy monolog ;) hehe. No nic ja otwarcie polecam nas sprawdzić www.slupsk.top-dom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoorPlast Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.13, 12:56 W temacie drzwi wewnętrznych jeśli szukacie atrakcyjnych cen, ciekawych wzorów oraz fachowego doradztwa - Zapraszamy do swojego biura w Kobylnicy www.doorplast.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.13, 10:46 Doorplast co to za firma kszak kolejna firma w mieszkaniu chcąca podbić słupski rynek powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko A ja polecam Doorplast IP: *.slupsk.hypnet.pl 14.02.13, 18:44 Zdaje się, że mój przedmówca nie wie o czym pisze, albo jest po prostu złośliwy. Ja polecam firmę Doorplast z Kobylnicy. Co prawda kupowałem drzwi zewnętrzne (Wikęd -> www.wiked.pl), ale wszystko zostało przeprowadzone w sposób wzorowy. Akurat jeśli chodzi o Wikęd`a, to niższych cen nie znajdziecie (Fimal, który nie jest przecież taki drogi - ma wyższe marże). A temat drzwi, to temat rzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Re: A ja polecam Doorplast IP: 193.239.126.* 02.08.13, 14:56 Super sklep,idzie się dogadać cenowo,wzorowy montaż,proszę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: A ja polecam Doorplast IP: *.tmf.net.pl 08.03.13, 19:12 Kolega z top domu ma chyba jakiś uraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
topdomslupsk Re: A ja polecam Doorplast 09.03.13, 11:58 Bardzo proszę Top Dom-u w to nie mieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doorplast Re: Doorplast nie polecam....... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 09.05.13, 18:50 Reasumując Twoją wypowiedź, nie pierwszą już na tym forum, gdzie wcześniejsze były z pod innych "nicków" lecz z tego samego adresu IP uważam że jest to bezpodstawne oczernianie na forum, w związku z konkurencją w branży drzwiowej i okiennej w Słupsku. Jeśli tak ma wyglądać zdrowa konkurencja pozdrawiam i życzę powodzenia. Mamy szereg klientów z polecenia co świadczy o naszej wiarygodności i solidności. Pozdrawiam Piotr Jażewicz PHU DOORPLAST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris27 Re: Doorplast nie polecam....... IP: *.tmf.net.pl 09.05.13, 19:33 hmmm to chyba nie w tym sklepie pan byl. Drzwi na ekspozycji jest ponad 20 jak nie więcej a nie kilka par. Od razu widac, że ktos celowo robi antyreklame z zazdrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.ronus.pl 03.10.13, 11:17 Dwa lata temu kupowałem drzwi wejściowe z tej firmy: www.art-tom.pl/ - mają oddział w Gdańsku i Koszalinie. Mogę spokojnie polecić, tanie nie są ale jakość drewna i wykonania bije wszystkie marketówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzwi Podłogi VOX Re: Tanie drzwi wewnętrzne w Słupsku - gdzie kupi IP: *.ip.netia.com.pl 25.04.14, 10:40 Drzwi Słupsk, największy wybór w firmie VOX ok 150 par drzwi do oglądnięcia, certyfikowany montaż (DRE, Pol-Skone, Invado, Gerda) duże rabaty, zapraszamy do największej sieci sprzedającej drzwi i podłogi w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś