mm-ka 22.12.03, 01:07 Witam w tym pierwszym dniu zimy. Jak myślicie,czy zima nas jeszcze zaskoczy,czjuż bedzie taka jeśenno-wiosenna. Przyznam,że mi trochę brak sniegu zwłaszcza teraz przed świętami,a Wam? Pzdr M.222 *.* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Hu,hu,ha idzie zima....? 22.12.03, 07:39 mm-ka napisała: > Witam w tym pierwszym dniu zimy. > Jak myślicie,czy zima nas jeszcze zaskoczy,czjuż bedzie taka jeśenno-wiosenna. > Przyznam,że mi trochę brak sniegu zwłaszcza teraz przed świętami,a Wam? > Pzdr M.222 *.* Jeszcze sie nie stęsknilem za śniegiem, choć błota mam ...po kostki. pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Hu,hu,ha idzie zima....? 22.12.03, 08:24 Mi tam śniegu nie brak. jestem zwolenniczką tzw,"włoskiej zimy" czyli ciepło, mało śniegu, nie ślisko..o , tu mi nawet słoneczko wygląda. Śnieg jest fajny przez I dzień - p[otem robi sie mokry, brudny i niemoże stopnieć:P A i mróz mnie nie bawi bo chyba będe musiała w przyszłym roku duzo jeździc więc wolałabym zeby było jednak ciepło. Tylko że przy takiej "zimce" komary nie wymarzną:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Hu,hu,ha idzie zima....? 22.12.03, 19:00 Przepraszam, ale ja podobnie jak Ryża i Czuk nie lubie zimy, głównie z powodu problemów wjazdu do garażu :))) W.223 Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Hu,hu,ha idzie zima....? 23.12.03, 15:47 A ja wam powiem , że czekałem na snieg i wczoraj wieczorem wybiegałem co kilka minut na dwór i w niebo spoglądałem , chmur szukałem..., sprawdzałem czy temperatura się obnizyła...żeby nam snieg nie deszcz spadł ...a tu nic:-( I końcu dzis snieg spadł.. tzn. nawet kilaknaście "śniegów"...płatków, Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Hu,hu,ha idzie zima....? 23.12.03, 19:58 Witaj Januszu Ja jednak czekam na wiosnę, Miet rozpoczął już odliczanie. Miet jeżeli Ci to nie przeszkadza licz szybciej... W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Do kalendarzowej wiosny już tylko 87 dni 24.12.03, 07:02 Dziś dzień jest dłuższy od najkrótrzego dnia w roku o całą minutkę. Słońce zaczyna już lepiej podgrzewać. Więc wiosna tuż, tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_word jest snieg w Zamosciu? 24.12.03, 07:52 pytam bo dzis jade na swieta do Zamoscia pzdr lw Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: jest snieg w Zamosciu? 24.12.03, 08:00 Śniegu jak na lekarstwo ledwie popruszyło. Mróz -8. Dojedziesz jeszcze zdążysz przed pierwszą gwiazdką, najlepsze życzania i szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: jest snieg w Zamosciu? 27.12.03, 12:15 A jeszcze i ja ptyam czy nie ma sniegu w Zamościu?,moze spadl jednak?, pamietam chyba dwa lata tamu sniegu bylo po dachy !ale to byly swieta niezapomniane pozdrawienia wiloa Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: jest snieg w Zamosciu? 27.12.03, 12:30 Witaj Wiloa W Zamościu niestety śniegu nie ma. Może to i dobrze. Dzisiaj jest prawie wiosenna pogoda, jest słonecznie i lekko plusowa temperatura. Pozdrawiam W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: jest snieg w Zamosciu? 27.12.03, 12:36 Users ,a u mnie jest mocno plusowa temperatura ale ze sloncem troche gorzej pozdrowienia wiola Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: jest snieg w Zamosciu? 27.12.03, 12:40 Dobrze Ci Wiloa. Nie lubię zimna. W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: jest snieg w Zamosciu? 27.12.03, 18:34 A ja tam lubię zimę, dużo sniegu no może nie za dużo mrozu. Jak za to potem wiosna "smakuje" po snieżnej zimie. Jakie piękne sa krajobrazy podczas zimy na roztoczu. Myślę, że jeszcze zima bedzie. A dla zmarzluchów gorącą herbatkę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: jest snieg w Zamosciu? 27.12.03, 21:49 Witaj Ubott Herbatkę gorącą piłem i nie tylko, ale wybacz, wolę wiosnę W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: A śniegu dalej nie ma 29.12.03, 10:15 Tak ja juz niedługo opuszczam miasto na czas jakis, a sniegu brak ..narty mi schną od nieuzywania:-(! a myślałem ,że do Krasnobrodu skoczę na wyciąg ...a tu niestety nic z tego , ale okazje jeszcze będą ...czekam jedynie wciąż na śnieg... pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: jest snieg w Zamosciu? 29.12.03, 10:24 Ja też lubię zimę, mróz, śnieg, zaspy.... Chociaż zawsze się przez ten mróz przewracam w najmniej odpowiednim momencie;) Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: jest snieg w Zamosciu? 29.12.03, 19:01 Mise, oponki, oponki trzeba wymienić na zimówki ;)) W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: jest snieg w Zamosciu? 30.12.03, 10:14 Witaj Mise ...myslę że fleczki zimówki ;) W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Jest śnieg 01.01.04, 08:51 Już myślałem, że go w tym roku już nie zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Hu,hu,ha idzie zima....? 29.12.04, 16:23 dla przypomnienia rozważania pogodowe sprzed roku:-))) wiosennie pozrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś