Gość: Joanna IP: *.tvkslupsk.pl 17.06.13, 23:17 Czy może ktos polecic dobrego fotografa do sesji rodzinnej w Slupsku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zosia Re: sesja rodzinna IP: *.slupsk.vectranet.pl 17.06.13, 23:31 Polecam ze szczerego serca www.facebook.com/AiN.studioFotoVideo, maja pełną głowę pomysłów, byłam skorzystałam, polecam. Moje zdjęcia z całą rodziną są na ich FP sesja była spontaniczna i wyszła odlotowo. aaa i mają teraz super promocję na zdjęcia. Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela37 Re: sesja rodzinna IP: *.play-internet.pl 19.06.13, 10:09 Jeśli chcesz zrobić dobrą sesje rodzinną polecam Panią Widzisz na Wiejskiej. Jedyna w Słupsku która to zrobi z wyczuciem i smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: sesja rodzinna IP: *.ip.skylogicnet.com 19.06.13, 22:04 No właśnie jaka promocja takie zdjęcia. Brak klasy i zdjęcia nie mają nic wspólnego z fotografią dziecięcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: sesja rodzinna IP: 94.42.178.* 19.06.13, 20:53 Ja się wybieram do p. Studzińskiej fotografiastudzinska.pl/ Dam znać potem, jaki efekt. Odpowiedz Link Zgłoś