Dodaj do ulubionych

dobry serwis komputerowy

IP: *.slupsk.vectranet.pl 04.07.13, 14:09
Chciałbym wam polecić dobry serwis komputerowy w Słupsku. Nieraz korzystam z takich usług i nigdy nie byłem w pełni zadowolony a teraz z czystym sumieniem mogę polecić serwis Creative Media. Naprawa błyskawiczna i dojeżdżają do klienta za darmo. Polecam creativemedia.net.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Defei Re: dobry serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 09:34
      Ja osobiście polecam Serwis Omega. Jak dla mnie to jest zdecydowanie najlepszy wybór.
      • Gość: anonim Re: dobry serwis komputerowy IP: *.slupsk.vectranet.pl 01.04.14, 09:24
        Ja mogę polecić firmę elsan. Mają tam bardzo dobrych serwisantów. Poradzili sobie z naprawą chociaż wcześniej byłam w innym słupskim serwisie, a tam powiedzieli, że naprawa jest niemożliwa i lepiej mam kupić nowego laptopa. POLECAM
      • Gość: Daniel i Iza Re: dobry serwis komputerowy IP: *.centertel.pl 27.01.17, 18:13
        Ostatnio skorzystaliśmy z pomocy firmy wspack.pl. Fajny i profesjonalny serwis, bardzo tanio! szczerze polecam, miła i szybka naprawa za naprawdę niewielkie pieniądze w porównaniu do innych, większych serwisów w Słupsku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka