Gość: andy_sz IP: *.dialin.buffalo.edu 02.04.02, 16:54 Pixi, podejdz no do czata jesli moge prosic i masz chwilke... na o wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy_sz Re: PIXI IP: *.dialin.buffalo.edu 02.04.02, 17:11 Znowu musze ochrzanic PIxi, wpisuje posty jak szalona a nawet nie odpowie mi na ten malenki znaczek mojej obecnosci :-)) Ciekawe w co mnie teraz zamieni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: PIXI IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 17:16 Wpisuje jak szalona bo musialam podzielic sie wszystkim co mi sie w glowce nazbieralo, a jak odpisuje to nie odswiezam forum i stad to przeoczenie. Zaraz zajrze czy Ty tam jestes. Ale tylko na moment, bo wychodze z chatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: PIXI IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 17:41 Hop! Hop! Gdzie jest moj popoludniowy partner do dyskusji? Mam otwarte nowe okienko bo satre sie gdzies zgubilo. Mam lunete ale nie moge Cie wypatrzc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: PIXI IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 18:33 Stoje juz podkuta i gotowa do wyjscia ale musze jeszcze napisac to co chce powiedziec. Dziekuje Pany Andy`emu za super elektryzujaca rozmowe w pewny wtorkowy mily dzien. :-) Odpowiedz Link Zgłoś