Gość: Beki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 18:35 Od przyszlego tygodnia przenosic beda Osrodek Informacji Turystycznej. Juz nie bedzie na Wojska Polskiego ale na Sienkiewicza 19 ( w budynku Romea i Julii, po bylym Gastronomiku). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Informacja Turystyczna do Gastronomika IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:51 A jeszcze w tym tygodniu jak autobus zatrzymal sie na Sienkiewicza pomyslalam czemu ten budynek bedzie tak dlugo niewykorzystywany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Informacja Turystyczna do Gastronomika IP: *.gdan.gazeta.pl 04.04.02, 22:32 O Monika Łobza znowu się przeprowadza. To jej chyba już 4 siedziba, wcześniej m.in. Urząd Wojewódzki i PKP. Czekawe czy Monia dalej jest taka atrakcyjna - dawno jej nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Informacja Turystyczna do Gastronomika IP: *.dialin.buffalo.edu 05.04.02, 02:04 Ale przeciez nie zajma calego gastronomika, prawda? Czy ktos wie co ma byc w reszcie budynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Informacja Turystyczna do Gastronomika IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 21:11 Tak, ja wiedzialem, ale zapomnialem. Jak czekalem na autobus to tam krazylem i widzialem ze na parterze jest na oknach cos poustawiane tak jakby cos juz tam normalnie dzialalo. Byla tez tablica informacyjna z nazwa tego czegos ale ja do takich skomplikowanych nazw nie mam glowy. Odpowiedz Link Zgłoś