gherarddottir Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 29.03.06, 13:36 Kranie trzymam kciuki, a poza tym to moze na privie odezwij sie w sprawie o ktorej rozmawialysmy. Pooozdroo Odpowiedz Link
mon101 Pamietamy jutro o kciukach za Asie? 12.04.06, 21:03 Zeby sie obudzila cala w skowronkach Odpowiedz Link
asica74 Re: Pamietamy jutro o kciukach za Asie? 12.04.06, 21:05 w bocianach chyba? Ostatnio jej tylko bociany w glowie Odpowiedz Link
triskell Grzecznie proszę o kciuki w sobotę :-) 30.03.06, 07:44 Po raz pierwszy tańczę w sobotę z moją grupą tańca brzucha, na corocznej dużej imprezie charytatywnej, która jest jednym z ich/naszych najważniejszych występów w roku. Ja tańczę w dwóch tańcach (bo... więcej to ja nawet nie znam, bardzo ze mnie jeszcze początkowiaczek ). W związku z tym proszę o kciuki jakoś tak po 19.00 tutejszego czasu (czyli po 5 rano w niedzielę w Polsce, ewentualnie zacisnięcie ich przed pójściem spać w sobotę), żeby mnie nie zjadła jakaś trema czy cosik takiego. Tu jest o imprezie, gdyby ktoś chciał przyjechać : www.candlelighterswa.org/upcomingevents.htm Odpowiedz Link
jan.kran Re: Grzecznie proszę o kciuki w sobotę :-) 30.03.06, 07:54 Jak tak grzecznie prosisz to pewnie że potrzymam ))) Kran Odpowiedz Link
moni-bel Re: Grzecznie proszę o kciuki w sobotę :-) 30.03.06, 09:05 Bede trzymala bardzo mocno, a taki taniec brzucha to chetnie bym obejrzala bo nigdy nie widzialam go "na zywo" Odpowiedz Link
mon101 Re: Grzecznie proszę o kciuki w sobotę :-) 31.03.06, 21:57 Grzecznie trzymam... Odpowiedz Link
tamsin Re: Grzecznie proszę o kciuki w sobotę :-) 31.03.06, 22:23 trzymam kciuki, na pewno pieknie zatanczysz. sama pamietam jak bylam w jakies marokanskiej restauracji to tam babka tak brzuchem wywijala na prawo i na lewo, ze omal nie wyszlam z siebie z podziwu i nie stanelam obok Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 05.04.06, 21:40 Chciałam tylko powiadomić, że wizę TD dostałam, choć nie obyło się bez lekkiego stresu, no i musiałam przedłużyć pobyt w Vancouver o dzień, bo już nie wystawiają wiz w ten sam dzień, gdy się na nią składa papiery, tak jak robiono to jeszcze latem... Facet na granicy chciał mi wmówić, że nie mieszkam w Seattle, ciekawe skąd on o tym wie, jeśli sama zainteresowana nic nie wie??? Ech, ci ludzie... Ale w zasadzie nic mi nie mógł zrobić, tylko przetrzepał bagażnik... Dziekuję wszystkim za trzymanie kciuków!!! A za kogo teraz ja mam potrzymać? Odpowiedz Link
moni-bel Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 05.04.06, 22:14 Monice _a_b gratuluje no i oczywiscie trzymam kciuki za triskell , bardzo moooocno Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 05.04.06, 23:33 Buziaki ) Do trzynastego coraz blizej to moze zacznijmy trnowac ? Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 12.04.06, 21:05 Jakos wkleilo mi sie w zlym miejscu - nie przegapmy jutro kciukow za asie.sthlm! Odpowiedz Link
tamsin Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 12.04.06, 21:11 to ona dlatego tak cicho siedzie, pewnie portkami trzesie.. Asiuuuuuu! trzymam kciuki, daj znac jak sie juz tego feleru pozbedziesz. Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 12.04.06, 21:13 Asiu, trzymam moooocnoooo moje kciukasy.... Będzie dobrze!!! )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 13.04.06, 00:21 Dzieki wam kochane. Juz palic nie moge wiec ide spac. Jutro bede bojowa, zywcem mnie nie wezma, a uspiona bede grzeczna ) Slowo partyjne. PS Pilnowac mi tu bocianow, bo jak wroce to awanture zrobie Odpowiedz Link
moni-bel Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 13.04.06, 09:45 Asiu, kciuki trzymam baaardzo mocno.Milych snow pod ta narkoza )) Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 13.04.06, 09:54 Asiu, kciuki mocno zaciśnięte. Będzie dobrze . Odpowiedz Link
tamsin Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 13.04.06, 16:23 ja pilnuje bocianow i dwoch jajek. szybko sie wysypial na tej operacji i wracaj dac znac ze ci lepiej! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 13.04.06, 20:36 Dziewczyny, dzieki waszym kciukom pieknie wszystko poszlo. Ciachneli, pozszywali, cazkow ani skalpela mi w srodku nie zapomnieli...no zyje, jak sie nie pogorszy to moze byc ) Dostalam dzis taki tekst na pocieszenie. Dobrze, ze dopiero teraz a nie wczoraj. Z pamietnika chirurga: "Dzisiaj mialem tylko dwa wyrostki. Dziwne, ze u jednego pacjenta. No, ale poniedzialek jakos zlecial, tym bardziej, ze siostra Kulanka znalazla miedzy protezami podrecznik anatomii. Bardzo ciekawy. Nigdy bym nie przypuszczal, ze az z tylu czesci sklada sie czlowiek." To nawet do naszej Tamsin pasuje, poniedzialkowe trudnosci znaczy. Tu macie calosc, jak napisalam, nie mam dzis glowy do wlasnej tworczosci. www.lamed.dt.pl/strange_stuff/chirurg.htm Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 04.05.06, 00:58 Dawno nie tzrymalysmy to moze za Zielona herbatke zeby Jej sie dobrze jezdzilo ? Ja trzymam ))) Kran Odpowiedz Link
blue_jay Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 05.05.06, 15:28 kochane baby, wracam za 2 tygodnie do szkoly. Chyba sie ciesze ale boje sie przeokrutnie, zdarzono mnie wystraszyc juz milion razy, najbardziej chyba czekajacymi mnie szczepionkami. Poprosze wiec o kciuki wspomagajace, takie profilaktyczne za 2 tygodnie) Odpowiedz Link
tamsin Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 05.05.06, 15:34 trzymam kciuki, szczepionki bola tylko przez moment, ale za to jaka radosc jak juz bedzie po Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 12.05.06, 07:00 Trzymamy w poniedziałek za siostrzeńca Skibunny ))) Kran Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 16.05.06, 20:22 Ja znow po prosbie kciukowej - jutro druga stopa pod noz. Samego zabiegu sie nie boje, ale trzymajcie prosze kciuki, zeby mnie tak bardzo nie bolalo w pierwszej dobie!!!! Odpowiedz Link
tamsin Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 16.05.06, 22:46 Mon, trzymam mocno kciuki, rowniez zaciskam zeby, podobno mniej w ten sposob boli Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 16.05.06, 23:55 mon101 napisała: > Ja znow po prosbie kciukowej - jutro druga stopa pod noz. Samego zabiegu sie > nie boje, ale trzymajcie prosze kciuki, zeby mnie tak bardzo nie bolalo w > pierwszej dobie!!!! Za taką okazję to chyba kciuki u nóg należy trzymać? Trzymam i dużo dobrej energii przesyłam . Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 17.05.06, 09:37 mon101 napisała: > Ja znow po prosbie kciukowej - jutro druga stopa pod noz. Samego zabiegu sie > nie boje, ale trzymajcie prosze kciuki, zeby mnie tak bardzo nie bolalo w > pierwszej dobie!!!! ------------> Może pogadaj przed zabiegiem z anestezjologiem? W DE jest taka możliwość że pacjent dostaje specjalną pompę ze środkiem przeciwbólowym i sam sobie dozuje. Poza tym poziom bólu i reakcji na środki przeciwbólowe jest rózny. Ja wystarczy że popatrzę na jakiegoś "głupiego Jasia " i już jestem gotowa)) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 16.05.06, 21:46 trzymam kciuki mocno ))i zycze lekkiej operacji Odpowiedz Link
monhann2 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 16.05.06, 23:38 juz mocno zaciskam, szybkiego powrotu do zdrowka (tzn mozliwosci biegania zycze Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 17.05.06, 08:57 Mon, na wszystkie cztery konczyny trzymam §¤§ Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 22.05.06, 08:28 Troche za późno się zebrałam ale potrzebuję dziś wsparcia od godziny dziewiątej w górę)) Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 22.05.06, 08:36 Kraniku, wspieram (zwłaszcza, że Ty mnie dziś tak ładnie za wirtualną łapkę trzymałaś, pora się odwdzięczyć ). Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 22.05.06, 10:18 Troche sie spoznilam ale za to wspieram oburacz, plecami i na barana cie poniose jak trzeba. §¤§ Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 22.05.06, 12:31 Jestem po rozmowie z wychowawczynią mojego syna Dzięki Wam poszło dużo lepiej niż się zestresowany Kran spodziewał... Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 31.05.06, 08:20 Podciągam właściwy i jedyny słuszny wątek kciukowy)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 04.06.06, 00:55 W ramach organizacyjnych proszę się wpisywać na ten wątek bo inne są już przepełnione Możecie potrzymać za mnie kciuki żebym wstała jutro do fabryki... Kran)))))) Odpowiedz Link
moni-bel Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 04.06.06, 09:50 I jak tam Kranie, udalo Ci sie wstac w pore?)) Ja te kciuki tak mooocno trzymalamD Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 04.06.06, 10:34 Wstala, wstala, ale pieklila sie troche. Az tu u mnie bylo slychac. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 04.06.06, 17:41 Wstałam nawet za wcześnie ale i tak się spóżniłam) Taką mam urodę:pppp Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 04.06.06, 17:56 Ja tam wiem ze Kran to i nocny Marek i ranny ptaszek - w tajemnicy Wam powiem, ze ostatnio gadalysmy do 2.30 w nocy!!))hyhyhyhy A nastepnego dnia ja jak zombie powloklam sie do "fabryki" co by odrozniac dialekt z Bergen od dialektu z Bodø ) Jestem pewna ze Kranik w tym czasie latala zwinnie wsrod staruszek nie czujac zadnego zmeczenia !)) Odpowiedz Link
ja_karola Wielkie dzieki!!!! 06.06.06, 02:05 Dzieki za wsparcie! Miedzy innymi dzieki waszym kciukom dostalam wymarzona prace w Kopenhadze! W koncu uwolnie sie od psychopaty (szefa), ktorego zapewne jeszcze pamietacie z mojego opisu. Mama (Babiana) cieszy sie ogromnie lecz tez smuci sie bo wyjezdzam za ocean. Za to szef sie ucieszy bo zawsze mi sugerowal abym sie wyprowadzila z domu. Na razie nic nie wie, ze wyprowadzam sie z jego firmy.... planuje powiedziec po podpisaniu kontraktu. Czolem i raz jeszcze dzieki! K. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Wielkie dzieki!!!! 06.06.06, 02:16 Świetna wiadomość !! A Mamy nie zabierasz ? Pozdrów Ją , coś ostatnio nie pisze. Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 06.06.06, 18:10 Możecie potrzymać trochę? Nie napiszę o co chodzi bo to taka mała prywatna sprawka ale by sie trochę wsparcia zdało) Odpowiedz Link
moni-bel Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 06.06.06, 18:28 Juz zaczelam-sciskam baardzo mocno te moje paluszki)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 06.06.06, 19:35 Dyi€kuj€ , jak sie dziś - jutro wyjaśni to dam znak) Odpowiedz Link
iwo19 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 06.06.06, 20:10 Kciukow nie trzymam ,bo to dziala chyba tylko w danym momencie,ale pzresylam dobre zyczenia i mysli. Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 06.06.06, 22:18 blaubeeree napisała: > I za Marjanne tez trzymamy!)) Masz rację, tutaj te Marjanny trzeba by przenieść, bo jak ktoś yahoo nie używa, to mógł do tamtego wątku nie zajrzeć. Marjanna ma dziś lub jutro (w nocy pisała "jutro", więc trudno powiedzieć) interview. Trzymamy kciuki!!! Odpowiedz Link
babiana Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 06.06.06, 22:52 ja tez trzymam b. mocno.Niedlugo odezwe sie, ale teraz jestem strasznie zabiegana no i ten komp zepsuty przez 2 tygodnie.nawet o tym zebie nie mam czasu napisac, a tyle mam do powiedzenia(moglam tylko uzywac laptopa mojej, ale to byla juz z reguly pozna noc lub b. wczesny ranek).Ukradkiem jednak czytam was od czasu do czasu no i trzymam kciuki za wszystkie poniewaz to jednak dziala.pozdr. babiana Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 07.06.06, 12:48 No tak, dzisiaj z rana zadzwonili, ze interview odwolane. Jak juz pisalam na watku o yahoo nie martwi mnie to tak bardzo, ze w zgledu na typowo buirowe godziny pracy. Jutro spotkanie w hotelu. Wazniejsze dla mnie niz to co mialo byc dzisiaj. Wiec jutro o 14:00 (czasu polskiego) poprosze o kciuki. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 09.06.06, 19:55 No dobra dziewczyny, chyba musze nadwyrezyc wasze kciuki. Bylam na rozmowie wczoraj i powiedzieli, ze odpowiedz bedzie w przyszlym tygodniu, albo na poczatku nastepnego. Wiec dluuuugie trzymanie kciukow was czeka.))) Ale za to macie dobra wymowke, zeby nie wykonywac prac domowych.) Obyscie tylku skurczu nie dostaly. marjanna z nadzieja na prace Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 09.06.06, 21:56 ja i tak siedze z noga na stolku,to i kciuki moge trzymac Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 09.06.06, 22:15 Tylko mon zebys potem nie musiala z reka na stolku siedziec Odpowiedz Link
babiana Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 10.06.06, 01:02 Trzymam.Nienawidze prac domowych. tak ze mozesz na mnie liczyc. Jedynie przy gotowaniu troche zluzuje. Moge rowniez zapalic swieczke w Oratorium Sw. Jozefa.!$.Moje przyjaciolki Zydowki czesto mnie o to prosza mowiac, ze i tak jeden Bog istnieje.Jadac zbieram zamowienia, a w moim wieku coraz ich wiecej. Coraz wiecej chorob wsrod rodzicow i znajomych. Niestety starosc nie radosc. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 10.06.06, 21:12 Wszytko co moze pomoc. Bardzo mi zalezy na tej pracy. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 10.06.06, 21:39 babiana widze ze nie jestem taki sam w takich sprawach jak zapalenie swieczki itp .. Ostatnio jak bylem w Krakowie to znajomy prosil mnie ze jak bede na Bloniach abym poswiecil CD z muzyka religijna no i rozaniec a to pewnie wycinek z tych spraw. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 12.06.06, 14:09 Proponuję gremialne trzyanie kciuków za wsyzstkie kupowe studentki Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 19.06.06, 09:23 Bym poprosiła... w ciągu najbliższych trzech godzin) Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 19.06.06, 21:11 Poszło dobrze choć nie do końca po mojej myśli. Ale jak zważyłam zyski i straty to w efekcie końcowym będzie pozytywnie) Spróbuję coś więcej napisać na odpryskach jak dam radę bo miałam niezłą zabawe w pracy )) oraz klatop czasem mówi NIE... Chodzi o szkołę Juniora. Kran Odpowiedz Link
blue_jay Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 19.06.06, 21:38 Kochane baby i Sylwku, jutro zaczynam swoje midterms, na ruszt idzie fonetyka kliniczna i anatomia glowy, prosze o wielgachne kciuki jutro, tak ok godz 10 rano.. jutro zdam relacje Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 19.06.06, 22:03 Trzymaj się Bluejay, wielgachne kciuki zaciskam . Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 20.06.06, 06:11 Trzymam kciuki!!! )) PS: Jutro wyślę ci maila... Odpowiedz Link
babiana Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 20.06.06, 00:36 Na wszelki wypadek bede spala z zacisnietymi poniewaz nie wiem gdzie mieszkasz.Powodzenia Odpowiedz Link
blue_jay Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 20.06.06, 17:59 Dziekuje mocniscie za kciuki, przydaly sie wielce, jestem zdowolona z fonetyki, z glowy troche mniej, ale w czwartek pisze test z krtani, wiec mam nadzieje poprawic babiana> spalas z zacisnietymi powiekami?)) o ile sie nei myle jestes chyba z Kanady, wiec my prawie sasiadki) pewnei juz bylas na nogach jak pisalam testy Odpowiedz Link
babiana Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 21.06.06, 00:03 Cale szczescie, ze jestesmy sasiadkami. Znacznie ulatwia trzymanie. Oprocz powiek mialam zacisniete rowniez kciuki. Ciesze sie, ze dobrze ci poszlo. Napisz kiedy nastepny raz. Odpowiedz Link
agniecha_r Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 01.07.06, 19:38 Teraz ja usmiecham sie o mocne trzymanie kciukow w niedziele - w Polsce tak o 23 a w Stanach (wybrzeze zachodnie - Seattle) o godz. 14... Oby urzednik imigracyjny na lotnisku przychylnie spojrzal na mnie... Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 01.07.06, 20:45 Agniecho - wiesz, jak mocno trzymam! Zadzwoniłabym w poniedziałek, żeby sie zapytać, jak Ci poszło, ale od dwóch dni nie działa nasz telefon (a wszelakie możliwe instytucje twierdzą, że awaria nie po ich stronie). Więc mocno wirtualnie pomagam, przesyłam jak najlepsze fluidy - będzie dobrze . Odpowiedz Link
tamsin Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 02.07.06, 16:26 no to ja trzymam kciuki, mam nadzieje ze sie nie spoznilam i wszystko dobrze idzie na lotnisku! Odpowiedz Link
agniecha_r Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 03.07.06, 05:34 Dziekuje bardzo! Przydalo sie trzymanie kciukow Jestem juz w domu - znaczy w Bellingham! Zmeczona, po "trzpaniu" przez urzednika imigracyjnego ale puscili Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 03.07.06, 05:52 No to aż mi się mordka uśmiechnęła - super wiadomość Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 03.07.06, 07:12 Dzisiaj zaczynam pierwszy tydzien w szkole - trzymajcie wiec kciuki,zeby "moje" kobiety mnie za bardzo nie zmeczyly a ja ich nie zanudzila Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 03.07.06, 08:37 Blau, kciuki trzymam, powal kobiety na kolana (z zachwytu) Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I 03.07.06, 10:00 Blau bedzie dobrze. )) Agniecha ciesz sie, ze jestes juz w domu.) Odpowiedz Link