zuzanna6 Re: trace konakt :( 06.09.04, 20:55 Nie z rzeczywistością, ale cos sie dzieje z moim forum.....kotoś odbiera mi głos? Już dzis dwa razy gazeta była niedostepna......nie znam sie....nie wiem co to? Czy u was tak tez sie dzieje? Zmartwie sie jak nie będę mogła sie do was odezwać....jakby co to nie moja wina.... A może cały siat wyjątkowo mocno teraz dyskutuje i przgrzewają sie serwery? Kto mi to wytłumaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: trace konakt :( 06.09.04, 20:58 A teraz to sie zmartwiłam - napisali mi system cie wylogował - o udało sie, jednak jestem....hmmmm......szanowny systemie, bardzo cie proszę nie wylogowuj mnie, mam tu przyjaciół i bedzie mi bardzo smutno bez nich. A może szanowne serwery pożarły nam Koreczka ? Oddajcie nam Koreczka! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: trace konakt :( 06.09.04, 21:32 A może to małolaty powracały z wakacji i tak dają czadu, a własciwie czatu... Hej, a może to Ruski nas zagłuszają? Ponoc Wolną Europę tak zagłuszali. Nie mogę wsakiwac na forum kiedy chcę i wszystko jakos wolno chodzi, kurde..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trace konakt :( 07.09.04, 20:13 ooooooooj zuznanno tracic kontaktu z nami nie mozesz, absolutnie,bez ciebie to forum strasznie straciloby!cmok my tez takie problemy z logowaniem sie mamy ,nie poddawaj sie cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: trace konakt :( 07.09.04, 22:16 Hmmmm........tak Dorinku ? Jakie to upierdliwe i niesprawiedliwe...... ale dzisiaj lepiej działa.....ale zanim ja zacznę dziłac to znowu was tu juz nie ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: trace konakt :( 08.09.04, 12:25 Dzisiaj tak mi chodzi, że aż się wystraszyłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: trace konakt :( 08.09.04, 17:55 Ja Wisła,ja Wisła, jak mnie słyszysz, Wołga....melduje posłusznie, że dzis u mnie ok. moze jednak chwilowo nie zniknę... "To ja, to ja, wołam cie ja Wołga....." śpiewamy dziewczyny ? Może jaki Janek sie trafi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: trace konakt :( 08.09.04, 23:30 U mnie odbior niezly, tylko czasami musze szybciej pedalowac, zeby wiecej pradu generatorem narobic, ale nie mozna narzekac... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: trace konakt :( 10.09.04, 18:39 Aha, a może ja Andy za wolno pedałuje, hi hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
romani1 Re: trace konakt :( 10.09.04, 18:55 Zuza do pedałówi raz dwa, raz dwa... i jesteś wtedy kiedy tylko zechcesz.Ale ile to się trzeba namachać...w dobie techniki;) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: trace konakt :( 10.09.04, 19:44 uf...dzisiaj całkiem dobrze się tutaj poruszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: trace konakt :( 10.09.04, 20:16 A ja znów w tej dobie techniki biegałam po pasach, nie zwolnił facet......coraz szybciej chodzę po pasach..... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: trace konakt :( 13.09.04, 21:50 Uffff, dziś nawet pedałowanie nie pomaga......kiepsko to wszystko chodzi, moze że 13 :( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: trace konakt :( 15.09.04, 13:50 Chyba zaczne robić antyreklamę kablówce.....juz drugi dzień jaja sobie robią z powaznych ludzi, nie moge wejść w Internet, cudem weszlam na forum.....reszta nie dziala...co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: trace konakt :( 15.09.04, 16:50 Zuza,to Ty pokrzycz trochę na nich,bo ja tylko jeden czy dwa dni miałam problem z wejściem na gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: trace konakt :( 15.09.04, 19:01 No, troche pokrzyczalam i chyba jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: trace konakt :( 17.09.04, 01:38 No, zeby mi to ostatni raz bylo, bo wysle kogo trzeba do szefostwa kablowki zeby porzadek zrobili. Zuza, nie daj sie tak, placisz wiec wymagasz... Odpowiedz Link Zgłoś