zuzanna6 17.09.04, 16:56 Skoro to slub forumowy to nie ma mowy o księdzu. Może własnie tak niech sie nazywa osoba, która bedzi udzielac slubu, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 16:57 Andy, a zatem obserwuj nasze poczynania na forum i jak będziesz uważał,że jestesmy gotowi to daj nam tu slub. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 17:24 Zuza ma rację.Andy czekamy,aż powiesz "ceremonię czas zacząć".Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 17:31 ehhehe wlasnie,ta funkcja dla andy jest w sam raz!cmok heheheh ale sie zdziwi jak wejdzie na forum ze go taki zaszczyt dostapil,a moze sie go spodziewal! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 17:36 Już go kiedyś o to prosiłam, tak strasznie taki ślub chcialam wziąc z Korkym ( ech, pierwsza miłość nie rdzewieje ) nie gniewaj sie Cejli, ale wtedy jescze Cibie, Kochanie nie było. Czy jesteś zazdrosny? No, ale Korky dał mi kosza i zniknął... :( Takze Andy chyba nie będzie zaskoczony... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 17:52 korky ci dal kosza?to blad jego zycia ale zysk w zyciu cejli! cmok heheh Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 18:00 No jest taki wątek, jak proponuje slub Korkiemu, a on to przemilczał...nawet z Dorinkiem rywalizowałam....i Matalijka tez sie odzywala....baby sie kłociły, a on zwiał.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai wystraszyl sie moja droga wystraszyl! 17.09.04, 18:05 tyle niewiast w kolejce do jego serca! nie dziwne ze sie sploszyl heheh Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 18:00 Nie gniewam się,ale jestem teraz strasznie zazdrosny.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 18:02 No, twoje szczęscie, chciałam cię sprawdzić....bo tylko zazdrośc dowodzi miłosci..hio hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 18:40 e to stara i nieprawdziwa gadka z ta zazdoscia cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 18:41 Taaaak? Napisz coś więcej, a to ciekawe.... hm.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 22:16 no mordobicie nigdy nikomu na dobre nie wyszlo cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 19:28 Zazdrosny,to znaczy kocha i miłuje z całego serca!!!Cejli jak się zakocha to już jest skończony,żyje tylko miłością.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 19:30 Hmmm,Cejli to troche niebezpieczne, musisz zostawić cząstke siebie..... Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 22:12 Zuza,nie wiem jak Ci to napisać,ale korky dzisiaj poinformował mnie,że dał Ci kosza.Stwierdził,że nie jest jeszcze gotowy na ślub.Cejli-możesz spać spokojnie,rywali brak :) a!to rada dla państwa młodych-przygotujcie strój dla dawacza ślubów (chyba że chcecie by wystapił w gustowanych przez siebie skórach i z pejczem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 18.09.04, 17:37 Wiem matalijko, ze korky dał mi kosza, juz o tym pisalam, mam tego swiadomosc......trudno.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
romani1 Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 19.09.04, 09:08 zuzanna6 napisała: > Wiem matalijko, ze korky dał mi kosza, juz o tym pisalam, mam tego > swiadomosc......trudno.... :( Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: ANDY_SZ forumowy dawacz slubow 17.09.04, 22:10 Niebezpieczne zgoda,ale jakie to jest gorące.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś