Dodaj do ulubionych

Sfera intymności

IP: *.proxyplus.cz / 10.6.2.* 18.04.02, 16:33
Ostatnio mój partner spytał sie mnie czy w naszym związku istnieje sfera
intymności, powiem Wam, że troszeczkę mnie to zatkało, nie wiedziałam co mam mu
odpowiedzieć, Żyjemy na tak luźnej stopie, nie kontrolujemy się nawzajem.
Jeżeli jest jakiś problem lub niejasność, to poprostu się pytamy, pada
odpowiedź i jest OK. Tak mi do tej pory się wydawało?
Obserwuj wątek
    • Gość: Olimpia Re: Sfera intymności IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 17:20

To ja jestem zaskoczona Twoja reakcją . W końcu nawet w najluzniejszym związku
      wspomniana przez przez Ciebie sfera intymności istnieje. Chyba że ty jej
      jeszcze nie czujesz (?)Przepraszam jeżeli Cie uraziłam ale jestem konkretną
      osobą. Temat jest interesujacy , więc wpadaj do nas częściej.
      • Gość: reszka Re: Sfera intymności IP: *.proxyplus.cz / 10.6.2.* 19.04.02, 16:19
        Ale ja tą sferę intymności bardzo czuję, dlatego zaskoczyło mnie to pytanie.
        Dzięki Pamela, poprostu się go spytam, co miał na myśli.
    • Gość: loona Re: Sfera intymności IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 20:37
      mUSISZ NAPISAC JASNIEJ BO NIE ZA BARDZO ROZUMIEM CO CHCESZ PRZEZ TEN BRAK
      INTYMNOSCI POWIEDZIEC.
    • Gość: Pamela Re: Sfera intymności IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 21:51
      Bardzo dobre mieliscie podejscie, a teraz jak czegos nie rozumiesz to spytaj
      sie go wprost.
    • Gość: senny Re: Sfera intymności IP: *.proxyplus.cz / 10.6.2.* 19.04.02, 10:30
      intymnosc to rzecz swieta i musi istniec w kazdym zwiazku. nie wyobrazam sobie
      sytuacji, ze mialbym o wszystkim rozmawiac ze swoja partnerką. przeciez taki
      zwiazek szybko zniszczylaby rutyna. jak pisala pawlikowska-jasnorzewska "piekna
      jest pewnosc, ale niepewnosc piekniejsza".
      p.s. a z co z marzeniami i skrywanymi partnerami. czy o tym tez powinnismy
      mowic partnerom.
      p.s2 goraco polecam film intymnosc!!
      • Gość: Pixi Re: Sfera intymności IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 22:16
        Tez jestem zdania ze kazdy powinien miec cos dla siebie i nikt nie powinien
        miec pretensji ze nie o wszystkim chce sie mowic. Marzenia to osobna sprawa,
        mysli tez, ale ja nie jestem typka ktora mowi o uczuciach do ktorych nie jestem
        przekonana. Nie cierpie zazdrosci i wszystkim toksycznym i zaborczym
        znajomosciom mowie stanowcze NIE
    • sabat99 Re: Sfera intymności 19.04.02, 16:24
      Za całą tą strefę wystarczy mi żeby sobie wzajemnie nie grzebac po torebkach,
      portfelach i skrzynkach.
      Innych tajemnic być nie powinno. Ja tam i tak jestem zwolennikiem do tzw.
      grobowej deski,
      Wiesz kogo Pamelo ja sie boję? Był taki wątek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka