dixit 19.12.03, 16:34 Pomylka, prosze Szanownych Panstwa, i to jaka straszna... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANKAra Re: Behind Blue Eyes - LB IP: 81.18.207.* 19.12.03, 16:47 może i pomyłka, ale na pewno nie straszna! wręcz przeciwnie-nowe wykonanie dobre, aczkolwiek nie za dobrze wprowadza w nastrój... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Behind Blue Eyes - LB 19.12.03, 17:55 Gość portalu: ANKAra napisał(a): > może i pomyłka, ale na pewno nie straszna! wręcz przeciwnie-nowe wykonanie > dobre, aczkolwiek nie za dobrze wprowadza w nastrój... Tradycyjny fachowy dopisek do wątku o przeróbce. O to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Behind Blue Eyes - LB 19.12.03, 17:56 Ja tej piosenki nawet w oryginale nie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prostak Re: Behind Blue Eyes - LB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:17 Nie słyszałem oryginału, ale wersja Limp Bizkit mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeka_wspomnień Re: Behind Blue Eyes - LB IP: *.udn.pl 19.12.03, 21:18 A mi sie bardzo ten cover podoba. Uwazam, ze to dobrze, ze roznicuja swoja muzyke w ten sposob i nie odklepuja tylko mocniejszych kawalkow. To sie nazywa wszechstronnosc. Moim zdaniem Durst zaspiewal to kapitalnie i w pelni oddal klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay lubie. IP: *.tele2.pl 19.12.03, 23:37 a ja lubie piosenki w wersji, którą pierwszy raz uslyszalam, tak tez jest w przypadku LB. wiec to lubie. b. mi sie podoba. takie ..smutne jest. i nastrojowe. Odpowiedz Link Zgłoś