ellenai 16.10.04, 21:18 no to chlup w slupsku bracia i siostry alkoholicy ehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: seeeeeeeeeeeeeeta przeszla 16.10.04, 21:27 No to na zdrówko !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: seeeeeeeeeeeeeeta przeszla 16.10.04, 21:29 Ojej, ale teraz mamy ładnie.....taka cudna liczba. ale kiedy to przeleciało.....kurde jak czas leci..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: seeeeeeeeeeeeeeta przeszla 16.10.04, 21:29 czas leci oj leci a w zwiazku z alkoholizmem netowym andy powolal KUFE info i zapisy sa na gorlicach eheheh Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: seeeeeeeeeeeeeeta przeszla 16.10.04, 21:29 Ale jak sie przyczaiłaś ho ho ho gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: seeeeeeeeeeeeeeta przeszla 16.10.04, 21:30 oj zuzanno "slizglo"mi sie ze tak powiem,nie dziwota,juz mi do glowy uderzylo po gorlicach eheh Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: seeeeeeeeeeeeeeta przeszla 16.10.04, 21:43 ellenai napisała: > oj zuzanno "slizglo"mi sie ze tak powiem,nie dziwota,juz mi do glowy uderzylo > po gorlicach eheh Aha, aha, juz Ci wierze, zbyt dlugo znam Ellenai zeby uwierzyc ze to byl przypadek, czaila sie na ta setke od dobrych kilkudziesieciu wpisow, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: seeeeeeeeeeeeeeta przeszla 16.10.04, 21:46 nie,prawda jest gorsza niz myslisz, ja juz mialam jedna setke spozyta, no to po jednej ciezk w druga trafic hehe Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: seeeeeeeeeeeeeeta przeszla 16.10.04, 21:55 e tam, takie tlumaczenie do mnie nie przemawia, walnelas setke na jedna to potrzebowalas sety na druga noge :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: seeeeeeeeeeeeeeta przeszla 17.10.04, 11:30 Hi hi hi, no tak widzisz, jak Andy wszystko umie wytłumaczyć.....ale nie ważne jak było, kurcze czy z przyczajki, czy przypadek - numerek jest twój, super Odpowiedz Link Zgłoś