cejli 24.10.04, 23:13 Witam wszystkich w mojej nowej roli.Jestem teraz przykładnym mężem.Robię obiadki,ciasta,piekę,piorę,sprzątam.To wszystko po to,aby moja Zuza była ze mnie zadowolona.Jesteśmy szczęśliwi razem.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy_sz Re: Małżonek. 24.10.04, 23:18 Gratuluje, ciesze sie ze sie dobraliscie, bedziemy czekac na dalsze relacje jak Wam sie wszystko uklada Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Małżonek. 25.10.04, 20:48 oooooo co ja słyszę ... omineła mnie jakaś uroczystośc :( Sto lat, dwieście lat, trzysta l;at ... niech żyją nam Cejli i zuza Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Małżonek. 30.10.04, 21:51 Dzieki Umk ! Tak Cejli okazał sie przykładnym męzem forumowym. Cejli, Kochanie cos ostatnio mniej piszesz......co sie dzieje? A czy smutne sprawy rozwiazały sie już? Usmiechnij się i pisz tu, bo jakos smutno sie bez ciebie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Małżonek. 31.10.04, 08:11 Zuza,bo Cejli to pewnie teraz jakiejś łąki z kwiatkami szuka,by Ci śliczny bukiet przynieść :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Małżonek. 31.10.04, 08:24 Pewno gdzies w Australii, ale sie najezdzi zeby tego kfiatka znalezc, co za poswiecenie, jakbym mogl to tez bym chcial takiego meza :-))) Odpowiedz Link Zgłoś