Gość: uziel IP: *.bicom.pl 28.04.02, 14:17 ponoc ja podswietlono i w nocy prezentuje sie bardzo ladnie. ja widzialem tylko kontem oka jak jechalem samochodem. czy ktos z was juz to widzial? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: baszta czarownic IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 14:21 Ja nie i na pewno zobacze to jutro. Byloby swietnie! Uziel, dzieki za namiary! Zbadamy sprawe! Uziel, a co powiesz o naszej drugiej Baszcie Wieziennej? Nie bedzie pieniedzy na jej renowacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uziel Re: baszta czarownic IP: *.bicom.pl 28.04.02, 14:33 nigdy o tym nie myslalem ale zdaje sie ze byl tutaj wpis dotyczacy tego miejca. dowiem sie w tygodniu juz sobie zapisuje i obiecuje ze sie zakrece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: baszta czarownic IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 14:41 Może chociaż tablicę informacyjną by tam dali? To jest bardzo ładna baszta w ruinie z półokrągłą ścianą (stoi przy Bibliotece). Kojarzysz? Bardzo jest też mi szkoda Bramy Holsztyńskiej. Była moim zdaniem najładniejsza z naszych czterech bram. Odpowiedz Link Zgłoś