cejli 10.11.04, 08:16 Wyjeżdżam na długi wekeend.Powinienem po drodze odwiedzić Okowitkę,ale nie wiem gdzie ona się schowała.Jak przyjadę to wam wszystko opowiem.Cześć.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Jadę do Przemyśla. 10.11.04, 19:17 Cejli, czuję w podkarpackim powietrzu Twój oddech....... wiem, że jesteś blisko. Wracaj zdrów do Słupska. Wracaj szczęśliw. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Jadę do Przemyśla. 10.11.04, 20:11 Tylko jak wrócisz,to nie zapomnij,jak tu trafić :) I baw się dobrze,i wypoczywaj i uśmiechaj się dużo :)Pozdrawiam bardzo mocno :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Jadę do Przemyśla. 10.11.04, 21:13 A ja mam rodzinkę w tamtych stronach :) Fajnie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Jadę do Przemyśla. 11.11.04, 10:48 No proszę cejli, jaka daleka wycieczka. Fajosko. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Jadę do Przemyśla. 11.11.04, 21:15 Tak, Przemysl jest fajny, przekaz pozdrowienia dla Sanu A jak juz wrocisz i odespisz ta dluuuuga droge to opowiedz wrazenia... Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Wróciłem!!! 15.11.04, 20:39 Już jestem!Było super!Dopiero przyjechałem,padam z nóg.Jechałem 14 godzin.Błądziłem po Warszawie.Jutro wam wszystko opowiem,teraz idę spać bo padam.Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Wróciłem!!! 15.11.04, 20:59 Witaj najdroższy forumowy męzu. No tak, w podróż poslubna pojechał sam. No ale nie miałam wyjsia, musiałam go puścić. Jak myslicie dziewczyny, był grzeczny? Zobaczymy jakie opisze wrażenia - czekamy.. :0 Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Wróciłem!!! 16.11.04, 23:49 Pare razy jechalem ta trasa, wiec sie nie dziwie ze byles padniety... Odpowiedz Link Zgłoś
cejli No to opowiadam. 17.11.04, 13:42 Postanowiłem jechać do mojej najlepszej kuzynki w Przemyślu,decyzję podjęłem w jednej chwili.Pożyczyłem od znajomych samochód i pojechałem.Nigdy nie jechałem przez Warszawę ,dlatego tam postanowiłem pojechać.Fajna trasa,tylko w stolicy pobłądziłem,kręciłem się w kółko przez 2 godziny.W końcu udało mi się wyjechać.Jechałem 14 godzin,dojechałem na 01.00.U kuzynki było super,poznałem jej sąsiadów i ładniutkie sąsiadki.Tworzą oni zgraną paczkę.Popiłem sobie ruskiej wódki,mocna,ale na drugi dzień głowa nie boli po niej.Porozmawiałem sobie z kuzynką na różne tematy.Pomogła mi,zrozumiała i doradziła.Super kuzynka.Zmieniam pracę,tak postanowiłem.Wczoraj dostałem propozycję pracy,czekam teraz tylko na telefon.Będę jeździł na tirach.Praca ciężka,prawie w domu mnie nie bedzie,ale cieszę się na to.Nie będę tylko już tak często z wami rozmawiał,prawie wcale,ale będę o was pamiętał.W drogę powrotną wyruszyłem o 5 rano,jechałem tą samą trasą.O 19 byłem w Słupsku.Jednym słowem było wspaniale.Tej podróży dużo zawdzięczam,może moje szare życie nareszcie się odmieni.Pozdrawiam wszystkich gorąco!Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Witaj, Cejli. 17.11.04, 16:12 Cieszę się, że znalazłeś sposób na odreagowanie. Widze,że z ciebie wytrawny kierowca, na taka trase ruszyłes odwaznie i jeszcze ten pomysł z tirami ho ho ho...super. Będziesz podrózował po swiecie, poznawał ciekawych ludzi i ciekawe miejsca....życzę ci pomyslnego zrealizowania planów, no i oczywiście nie zapominaj o nas. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Witaj, Cejli. 17.11.04, 20:28 Mój bratanek jeździ na tirach. Ciekawe życie. Zwiedza świat. Nie ma tego uczucia codzienej identyczności dnia. Zarobki niezłe...... Tylko uważaj Cejli na "tirówki", nie daj się uwieźć !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Będę uważał. 18.11.04, 07:50 Dzięki Okowitko!!!Będę uważał.Jesteście wspaniali.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Będę uważał. 18.11.04, 20:31 Z jednej strony Okowita ma racje, ze jest to jakies urozmaicenie zycia i praktycznie nie ma rutyny, ale mam kuzyna ktory jezdzil tirami i po jakims czasie mial juz dosyc, jak byl w domu to nie chcial nawet za kolkiem siadac, poza tym wiekszosc kierowcow teskni za zwyczajnym, domowym zyciem, a po takiej kilkunastogodzinnej trasie widac jak bardzo potrzebuja chociaz troche porozmawiac z kims (wiem, bo mam prace w ktorej czesto rozmawiam z kierowcami). Cejli, na pewno warto sprobowac, bo nigdy nie przekonasz sie jesli na wlasnej skorze nie odczujesz. Zycze powodzenia w nowej pracy i mam nadzieje ze to jest to, czego poszukujesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Będę uważał. 20.11.04, 08:03 Cejli,witaj wśród żywych.Znaczy się -nas,forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Będę uważał. 20.11.04, 10:58 To napisz chociaz kiedy w która strone ruszasz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Będę uważał. 23.11.04, 21:45 Puk,puk/Panie Cejli,gdzie Pan zaginął? List gończy mamy wysłać?Zuza siedzi i płacze a Ty co??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Będę uważał. 23.11.04, 22:14 tez ciekawa jestem jak cejliemu bylo na dlugim weekendzie! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Pozdrowienia z Przemyśla!!! 26.11.04, 17:14 W srode 24 listopada popieralismy Ukraine na wiecu. Zdjecia: www.archidiecezja-gr.opoka.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Pozdrowienia z Przemyśla!!! 26.11.04, 18:12 Brawo Rychu! Brawo Przemysl! Jutro Słupsk spotyka się przy tramwaju! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Pozdrowienia z Przemyśla!!! 30.11.04, 15:12 Wejdz na forum Polska- Ukraina ze strony glownej gazeta.pl Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś