Gość: Jarrek IP: *.rene.com.pl 30.04.02, 12:03 Kim jesteś Sabat, że tak się rządzisz na tym forum i krytykujesz wszystko co ci ślina na język wycieknie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabat Re: Kim jesteś Sabat? IP: *.gdan.gazeta.pl 30.04.02, 12:43 A Kim jesteś, że mnie krytykujesz? Przecież twoim zdaniem nie wolno krytykować. Ale zaraz zaraz, przecież ty w tym momencie też krytykujesz. Czybyś był za krytyką tylko nic nie rozumiesz. O nie! Teraz znowu ja cię krytykuję, a ty tego nie lubisz, zabraniasz. A może jest inny problem. Wszyscy się dobrze bawią, tylko ty jeden nie, i nie wiesz dlaczego. Masz jakiś problem? Kliknij wyżej - forum: o problemach i radościach. Miejsce w sam raz dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Sabat jest.... 30.04.02, 12:56 Sabat jest Sabatem :) Ps. A tak w tajemnicy jest moim świadkiem w uroczystej ceremoni - szczegóły w wątku "Uczni czy uczniów" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Kim jesteś Sabat? IP: *.dialin.buffalo.edu 30.04.02, 16:05 E tam, ktos tu chyba zazdrosny jest... Sabat, a co z tym naszym planem zeby jakos uczcic 10 tys. post? I mowiles cos o jakiejs niespodziance? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Kim jesteś Sabat? IP: *.plt.edu.pl / 192.168.2.* 30.04.02, 17:53 widzę, że sporo się tu zmieniło jak mnie nie było krytyka Sabata no, no odważni hehehe do odważnych świat należy ale muszę przyznać, że to nie było miłe Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaa_ Re: Kim jesteś Sabat? 08.05.02, 17:25 Nie bywam tu ,więc nie wiem czym się Sabacik naraził,ale wiem,że to wielki Brat tego forum . :) A ja go bardzo serdecznie pozdrawiam.I milion bziaczków przesyłam. Odpowiedz Link Zgłoś