Dodaj do ulubionych

No dobra,idę sobie...

13.11.04, 14:24
Jejku,Wy to na mnie jak narkotyk działacie ! :)
Do 14.30 jeszcze mam przerwę,a potem zabieram się do tego,do czego zamierzam
się zabrać. :) I nie wiem czy mi się uda (bo będę pracować na komputerze),ale
mam nadzieję,że przez parę godzinek tu nie zajrzę :)
Obserwuj wątek
    • dorinek Re: No dobra,idę sobie... 13.11.04, 16:15
      Wytrwaj Matalijko w postanowieniu :-)))
      • matalijka Re: No dobra,idę sobie... 13.11.04, 17:19
        Dobrze,że czas mnie gonił,to nie zaglądał chwilę,ale coś czuję,że wieczorkiem
        znó się pojawię :)
    • ellenai Re: No dobra,idę sobie... 13.11.04, 20:38
      no a teraz gdzie jestes natalijko?
      • zuzanna6 Re: No dobra,idę sobie... 13.11.04, 21:20
        Ech.....mam to samo, często siedze przy komputerku by pewne rzeczy popisac, o
        jak mnie wtedy ciągnie.....jak mam cos pilnego to tu nie zaglądam choc kusi, bo
        wiem,że przepadnę.....

Także, Matalijko na chwilkę zajrzyj, pozdrawiam :)

Hej, Dorinku, witaj, a ty co tak słabo sie nam tu odzywasz? Pozdrawiam. :)
        • andy_sz Re: No dobra,idę sobie... 14.11.04, 14:55
          NO, trzebaby pomyslec nad jakas blokada, 3 godziny dziennie na forum i
          wystarczy :-)
          • zuzanna6 Re: No dobra,idę sobie... 14.11.04, 17:21
            he he starczy to jest uwiąd i nam wszystkim wystarczy :)

ale 3 godz. dziennie - jestem za i tak sie staram, ale najczęsciej wweekend, w
            tygodniu to i te 3 nie zawsze sie uda
            • zuzanna6 Re: No dobra,idę sobie... 14.11.04, 20:07
              .....no własnie...idę sobie, nie wiem gdzie was wszystkich wcięło.....
              • ellenai Re: No dobra,idę sobie... 15.11.04, 18:47
                no wlasnie,trzeba mi odejsc od forum! kurcze jakas blokada potrzebna jak to
                andy mowi!
                • matalijka Re: No dobra,idę sobie... 20.11.04, 07:53
                  Dzisiaj znów muszę posiedzieć trochę przy komputerku,więc jak dużo mnie będzie
                  tutaj,to zadziałajcie jak blokada,ok? :)
                  • zuzanna6 Re: No dobra,idę sobie... 20.11.04, 11:18
                    Ok - otwieram zaczarowane wrota forumowe tym, którzy mają wolną sobotę - wiem,
                    wiem, ze tak na prawde nikt wolny nie jest - ale w mysl zasady, ze roboty nie
                    przerobisz - to wrota otwarte szeroko dla tych, którzy do pracy nie muszą iść,
                    a miedzy obowiązkami domowymi moga tu wpaśći dać coś od siebie - no chocby małe
                    pozdrowionka - głupio zebym przy sobocie sama z soba tu gadała, co? :)))

A ci, którzy muszą cos waznego napisac, a forum przekresla ich mozliwości
                    intelektualnego rozwoju - to szlaban!!!!! Pracowac! Nie zaglądać! Niech nie
                    kusi !!!!!
                    • andy_sz Re: No dobra,idę sobie... 20.11.04, 12:13
                      No ja pracuje, ale na pozdrowionka i nie tylko czas na ogol da sie znalezc,
                      wiec pozdrawiam wszystkich
                      • zuzanna6 Re: No dobra,idę sobie... 20.11.04, 12:31
                        oj, Andy, wiem, ze ty nie masz weekendów, ale jakie to miłe ze mimo wszystko
                        wpadasz ;)
                        • frida2 Re: No dobra,idę sobie... 21.11.04, 00:07
                          Również pozdrawiam wszystkich. Już minęła sobota, zimna sobota brrrr...
                          U mnie jeszcze białe leży wszędzie, śliżgawica, że ho ho, trza mocno w takich
                          chwilach po ziemii stapać, nie ma co :)
                          • andy_sz Re: No dobra,idę sobie... 21.11.04, 02:00
                            A u mnie mgliscie i deszczowo i tak ze nic sie nie chce robic.
                            Wszystkim zycze ladniejszej i przyjemniejszej niedzieli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka