Gość: Teddy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 16:10 Spojrzcie jak moze wygladac Dom Rzemiosla na Kowalskiej juz wkrotce... www.rzemioslo.slupsk.pl/zslupsk.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy_sz Re: Dom Rzemiosla IP: *.lib.buffalo.edu 03.05.02, 16:44 Wyglada ciekawie i chyba nie gryzie sie z otoczeniem, tym bardziej jak wezma sie za Stary Rynek. Juz wiadomo kiedy maja to zaczac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Dom Rzemiosla IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 22:03 Nie podoba mi sie za futurystyczny projeklt i nie bedzie pasowal do otoczenia Starego Rynku. Nie slyszalem ze Dom Rzemiosla tez maja zmieniac, moze to bedzie w tym samym opkresie co nasz Stary Rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Dom Rzemiosla IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 02:44 Tez mi sie nie podoba, ale nie ma co marudzic. Wazbe ze chca go odnowic i na pewno bedzie ladniejszy niz dotychczasowy budynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Dom Rzemiosla IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 21:14 Bardzo mi sie podoba! Przeciez nie mozna oczekiwac ze z takiego klocka da sie cos jeszcze innego wyciosac. Na sytronie nie znalazlem nic kiedy to bedzie zrobione. To nie jest tylko plan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Dom Rzemiosla IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 17:55 Bardzo podoba mi się jego bryła. Nie możnaby zrobić z niego czegoś bardziej historycznego, ponieważ uważam że jest za niski i sztucznie by to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uziel Re: Dom Rzemiosla IP: *.bicom.pl 11.05.02, 10:49 przydaloby sie zeby zrobili cos z tym paskudztwem na tuwima. to sie chyba nazywa dom handlowy swit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Dom Rzemiosla IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 11:30 Dom Handlowy na Tuwima przypomina mi puszke, bo jest chyba z wielu metalowych elementow zbudowany. Jedno pociagniecie koparki i lezy na chodniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uziel Re: Dom Rzemiosla IP: *.bicom.pl 11.05.02, 11:43 i takiego konca zycze temu obiektowi :-). a tak przy okzaji ruszyla tam nowa knajpka chyba juz trzecia w ciagu roku w tym samym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Dom Rzemiosla IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 11:49 Kiedys chodzila plotka ze mial byc tam sfinks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Dom Rzemiosla IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 11:59 Ten pawilon jest pulapka podczas deszczsu. Jezeli stoicie w jego poblizu i zaczyna sie ulewa, i schronicie sie pod dachem to zaraz bedziecie mokrzy bo chodnikiem splywa do jego fundamentow duza kaluza, ktora trudno przeskoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś