muraszka1 21.01.05, 07:56 Dzien Babci dzisiaj ,jutro Dziadka. Powinno to byc obchodzone razem! Ale "balowac" mozna i dwa dni. Wszystkiego najlepszego Babciom i Dziadkom. ZDROWIA i dobrych wnucząt! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Dzien Babci i Dziadka! 21.01.05, 12:26 Ja dziś życzenia złoże mojemu kochanemu tacie, który dziś obchodziłby urodziny...no właśnie ..obchodziłby...Spoczywaj w pokoju tatusiu, może tam w górze Ci lepiej jak tu na dole...jeszcze rok temu obchodziłeś urodziny, a dziś...obchodziłbyś:(((( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Dzien Babci i Dziadka! 21.01.05, 14:05 Wszystkim babciom i dziadkom życzę dużo radości,zadowolenia z życia i rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzien Babci i Dziadka! 22.01.05, 16:25 Życzenia złożyłam już wczoraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzien Babci i Dziadka! 22.01.05, 16:30 I ja dożyczeń się dołączam. Moi dziadkowie już nie zyją, ale to miłe święto, bo moja mama jest babcią. Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Dzien Babci i Dziadka! 22.01.05, 16:35 Witaj Zuzanno!!!Nareszcie ktoś się pokazał.Myślałem,że się pochorowaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzien Babci i Dziadka! 22.01.05, 17:28 aaaa...troche choruje, choruje zawsze o zmiennych porach roku, a ze tu pora roku zmienia sie co tydzień, to mój organizm zwariował, ale ma sie ku lepszemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Dzien Babci i Dziadka! 23.01.05, 16:26 Ja swojej ukochanej Babci wysłałam piękną kartę z życzeniami, nie mogłam również nie zadzwonić. Bardzo Ją kocham i tęsknię do niej. Odpowiedz Link Zgłoś