Dodaj do ulubionych

Konkurs recytatorski w Rondzie

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:46
W Rondzie zakonczyl sie Konkurs Recytatorski . Wzielo w nim udzial 670 osob.
Jednak nie bylo takiej reakcji publicznosci jaka powinna byc na tego typu
imprezach. Moze to wina startujacych. Byl ktos z Was na tym?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agrest Re: Konkurs recytatorski w Rondzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 06:44
      Nie wiem jaka mial range czy ogolnopolska czy lokalna ale slabe przyjecie jak
      piszesz moglo miec zwiazek z tym ze zaciagali na sile dzieci z podstawowki i
      mlodziez z ogolniakow i kazali ogladac. Ucieszeni ze nie ma lekcji siedzieli
      ale im sie nudzilo...
    • Gość: Czarodzi Re: Konkurs recytatorski w Rondzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 11:26
      Wiecie ze nASZE rONDO MA JUZ 30 LAT? Moja przyjaciolka wystepowala w Rondzie
      przez kilka lat, a druga przeszla z Ronda do Teatru Lalek. Rzadko bywam w
      teatrach ale dzieki nim troche mnabieram teatralnej oglady :-) Sam budynek mi
      sie nie podoba. Przypomina stodole.
      • Gość: andy_sz Re: Konkurs recytatorski w Rondzie IP: *.dialin.buffalo.edu 16.06.02, 14:19
        Rondo to bylo zawsze najbardziej awangardowe i klimatyczne miejsce w Slupsku.
        Budynek jest OK, o to chodzi w teatrze zeby troche sie wyroznial. Samo wnetrze,
        podloga zamiast sceny, drewniana widownia, ciekawe foyer - swietna atmosferka,
        I imprezy jakie tam mialy miejsce, same ambitne przedstawienia, ciekawe
        koncerty, jam sessions, strasznie lubilem tam bywac. Wydaje mi sie jednak ze
        troche ostatnio ograniczaja sie do monodramow, co wcale nie uderza w ich poziom
        i ambicje, ale troche wiecej roznorodnosci przydaloby sie, wiem ze normalne
        przedstawienia tez sa, ale nie tak czesto...
        • Gość: Loona Re: Konkurs recytatorski w Rondzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 16:24
          Dla mnie ten teatr wlasnie w niczym sie w wygladzie nie wyroznia. Stio na
          uboczu w otoczeniu zapuszczonym, nie robia nic zeby dojazd do niego chociaz
          ulepszyc. Nie wypowiadam sie co do wygladu budynku bo to rzecz gustu ale o
          otoczenie mogliby zadbac.

Bardzo lubie Bortkiewicza, to dzieki jego monodramom tak o Slupsku slychac w
          tej dziedzinie.
          • Gość: andy_sz Re: Konkurs recytatorski w Rondzie IP: *.dialin.buffalo.edu 16.06.02, 23:49
            A mnie sie wlasnie ten klimat podoba, zadnych pieknych wjazdow, zadnych
            marmurow, szara kamienica bez przepychu a w srodku piekny klimat. cos jak Teatr
            Buckleina w Krakowie. Dla mnie Rondo powinno pozostac takie jakim jest...
            • Gość: Damian Re: Konkurs recytatorski w Rondzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 06:44
              Mysle ze nie chodzi tu o marmury ale o wizerunek teatru a co za tym idzie
              miasta. Teatr wyglada ok z zewnatrz, powinien byc bardziej oznakowany akle to
              podworze wokol niego wola o pomste. Sorry, ale teatr powinien sie zaczynac
              wewnatrz a na zewnatrz jest czescia miasta i powinien zachecac zeby do niego
              wejsc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka