stefankowadlo Re: Kocur! 28.02.05, 22:55 no i poszło puste :-/ a miało być "Kocur! Co jest? Zbierasz siły na marzec i nic Cię nie widac?!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muraszka1 Re: Kocur! IP: *.olsznet.ec.pl 01.03.05, 07:00 Wczoraj tez naskrobalam cos na temat braku na forum Kocura. Ale skasowalam,bo moze ma zazdrosna koteczke obok? Chyba nie jest chory?! Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: Kocur! 01.03.05, 10:26 Coś mówił ostatnio, ze wybiera się do fryzjera. Moze się zasiedział..... info.onet.pl/1061059,69,item.html#czytaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Kocur! 01.03.05, 17:23 stefan,a gdzie Ty chodzisz do fryzjera ? :) dzieki za wiadomość, nie wiedziałam o tych słupskim zakładzie,koleżanki muszę ostrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Kocur! 02.03.05, 17:44 Kocur, jak mnie nie ma to Ty jestes albo na odwrot :-) A ja poprosze o referencje odnosnie tego zakladu, hmm, coraz wiecej argumentow przemawia za tym, zeby Was tam w Slupsku w koncu odwiedzic :) a i wlosy dosyc dlugie mam ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kocur! 02.03.05, 17:58 Andy przyjedź, chocby z powodu takiego fajnego zakładu fryzjerskiego :))) Matalijko, ciekawe czy dla kobitek cos takiego powstanie :))), przystojny fryzjer i do tego bez odziezy ochronnej, czemu nie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kocur! 05.03.05, 11:25 hi hi hi a Kocurka nadal nie ma :( a moze on juz zakład dla nas otwiera hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Kocur! 05.03.05, 11:30 Ciekawe jak zalatwil sprawe z odzieza ochronna ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kocur! 05.03.05, 11:43 a jaka to oszczędnosc, jak sie jej nie uzywa hi hi hi musze to zaproponowac w mojej pracy, ale kurde chyba byłoby mi troche zimno Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Kocur! 05.03.05, 13:50 "Matalijko, ciekawe czy dla kobitek cos takiego powstanie :))), przystojny fryzjer i do tego bez odziezy ochronnej, czemu nie, co?" Zuza,to byśmy łyse szybko były od tego cotygodniowego farbowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kocur! 05.03.05, 13:56 cha cha cha :))) no tak ale na dole czy u góry ? Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Kocur! 06.03.05, 13:32 Przepraszam,ze sie wtrace.Widzialam dzisiaj pieknego kocurka. 182cm,barczysty,dlugonogi,w twarzowej czapce,pieknie skrojonym plaszczu. Wysiadal z samochodu,nie wiem jakiej marki ,bo widzialam tylko jego,kocurka. Czy to moze ten wasz? Tak? To nie ma szans ona ,ktora byla przy nim jest oszalamiajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Kocur! 06.03.05, 13:53 Hihi. To stefan najbardziej tęskni,więc sobie z nią poradzi na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Kocur! 06.03.05, 19:53 hehe, widze jana ze masz miarke w oczach :-) a ta oszalamiajaca to pewnie klientka, pewno fryzure sobie u niego robila... Odpowiedz Link Zgłoś