Dodaj do ulubionych

Obraz Matejki tylko w Slupsku

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 21:05
Wiedzieliscie ze w naszym muzeum w Zamku Ksiazat Pomorskich jest jedyny szkic
na desce obrazu Matejki? Jedyny niedokonczony przez niego obraz w jego historii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Teddy Re: Obraz Matejki tylko w Slupsku IP: 212.160.182.* 04.07.02, 13:47
      Nie wiedzilem tez ze obrazy najpierw sie szkicuje, Mialem wrazenie ze artysta
      ma wizje w glowie. Po raz kolejny Beki mnie skutecznie iodchamia :-)
      • Gość: new Re: Obraz Matejki tylko w Slupsku IP: *.bicom.pl 04.07.02, 13:53
        jaka szczerość! :)
        • Gość: Pixi Re: Obraz Matejki tylko w Slupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 16:46
          Uwielbiam lubi ktorzy mowia szczerze. Sama tak staram sie funkcjonowac i
          uwielbiam ludzi ktorzy przyznaja sie do wlasnych bledow,m niedoskonalosci i z
          dystansem patrza na siebie. Dlatego Teddy bardzo mi sie podoba to co napisales.
          O wiele wiecej znaczy dla mnie czlowiek ktory nie pojmuje czegos albo jest
          laikiem w jakiejs dziedzinie a potrafi sie do tego przyznac i stara sie to
          zglebic niz ktos kto wie duzo ale jest zarozumialy. Przeokropnie nie lubie
          zarozumialcow i czasem w glowie mi sie nie miesci ze ktos mlody w moim wieku
          czesto traktuje wszystkich i wszystko juz na dystans. Czasami znajomy spotkany
          na ulicy po latach jest tak odmieniony ze strach... (ale ja znowu na
          temat ... :-))
          • Gość: new Re: Obraz Matejki tylko w Slupsku IP: *.bicom.pl 04.07.02, 19:39
            też fajne :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka