Gość: Beki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 21:05 Wiedzieliscie ze w naszym muzeum w Zamku Ksiazat Pomorskich jest jedyny szkic na desce obrazu Matejki? Jedyny niedokonczony przez niego obraz w jego historii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teddy Re: Obraz Matejki tylko w Slupsku IP: 212.160.182.* 04.07.02, 13:47 Nie wiedzilem tez ze obrazy najpierw sie szkicuje, Mialem wrazenie ze artysta ma wizje w glowie. Po raz kolejny Beki mnie skutecznie iodchamia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: Obraz Matejki tylko w Slupsku IP: *.bicom.pl 04.07.02, 13:53 jaka szczerość! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Obraz Matejki tylko w Slupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 16:46 Uwielbiam lubi ktorzy mowia szczerze. Sama tak staram sie funkcjonowac i uwielbiam ludzi ktorzy przyznaja sie do wlasnych bledow,m niedoskonalosci i z dystansem patrza na siebie. Dlatego Teddy bardzo mi sie podoba to co napisales. O wiele wiecej znaczy dla mnie czlowiek ktory nie pojmuje czegos albo jest laikiem w jakiejs dziedzinie a potrafi sie do tego przyznac i stara sie to zglebic niz ktos kto wie duzo ale jest zarozumialy. Przeokropnie nie lubie zarozumialcow i czasem w glowie mi sie nie miesci ze ktos mlody w moim wieku czesto traktuje wszystkich i wszystko juz na dystans. Czasami znajomy spotkany na ulicy po latach jest tak odmieniony ze strach... (ale ja znowu na temat ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: Obraz Matejki tylko w Slupsku IP: *.bicom.pl 04.07.02, 19:39 też fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś