zuzanna6 22.05.05, 10:13 juz kiedyś upaślismy taki wątek, kazdy sie pochwalił, co ma rozkosznego w domku, dopiszcie cos nowego o waszych ulubieńcach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: domowe zwierzątka 22.05.05, 10:22 ja wam tylko przypomnę, ze mam szaloną kotkę indywidualistkę, która czasami ma taką potrzebę ruchu, ze serwetki przybijam gwożdzikami do mebli, by wszystko wraz z nią nie spadało... hi hi hi no i to jest kot obronny, na dzwonek do drzwi biegnie pierwsza i warczy prawie jak pies pierwsze drzwi wejsciowe od mieszkania otwiera sama bez trudu, więćc mamy jeszcze jedne drzwi i wiecie, co....jak wracam z zakupami to otwieram tylko te od klatki schodowej i juz nie chce mi sie dalej przkładać kluczy to tylko zawołam do dziurki od klucza kici - kici i ona cała radosna otwiera mi te drugie drzwi wskakując na klamke hi hi hi smiesznie to wyglada hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: domowe zwierzątka 22.05.05, 20:46 hihi. Moja rybka niestety drzwi mi nie otwiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: domowe zwierzątka 22.05.05, 21:22 Mialem calkiem spora ekipe mrowek, ale musialem im zrobic maly ksenocyd, bo za bardzo wscibskie byly. Matalijce jedna wyslalem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: domowe zwierzątka 22.05.05, 21:24 No własnie i mi tu taka jedna chodziła po parapecie dzisiaj... Mogłam rybce dać na obiadek,bo zapominam,że ona jeść musi :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: domowe zwierzątka 22.05.05, 21:26 Importowanych i wyszkolonych rybom sie nie podaje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: domowe zwierzątka 23.05.05, 16:24 hihi hi widzisz Andy nam tu mrówki podsyła i tak dobrze ze swiń nam nie podkłada :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: domowe zwierzątka 25.05.05, 12:32 Mam małego, słodkiego bardzojamnikopodobnego psiaczka, to moje dzieciątko, bardzo za nim tęsknię bo nie mogłam zabrać go ze sobą, ja jestem tu a on został tam. chlip chlip chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: domowe zwierzątka 25.05.05, 18:53 nie płacz Dorinko, na pewno domownicy opiekują sie nim dobrze, a jak za to cie powita, jak wrócisz, jak zaden inny domownik, bo chyba nikt tak nie potrafi okazac radości jak piesek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: domowe zwierzątka 01.06.05, 22:09 moj ulubieniec ostatnio to male czarne ciele przywiazane do drzewa na podworku,zgubilo gdzies mame i musialo byc przytransportowane do domu ,bo by zdechlo z glodu,a tak to jest karmione butelka ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: domowe zwierzątka 01.06.05, 22:36 ano mam ,chociaz nie jest on moja wlasnoscia prywatna to w moim zyciu on istnieje! wlasnie musze mu wody w wiaderku zaniesc! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: domowe zwierzątka 02.06.05, 17:38 hi hi hi, ale to fajnie brzmi - wody w wiaderku :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: domowe zwierzątka 02.06.05, 18:56 a jak musi fajnie wyglądac jak poisz i karmisz :) takie maleństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: domowe zwierzątka 04.06.05, 20:11 :) a moja kicia siedzi własnie na moich kolanach i nie pozwla mi pisac hi hi hi chciałaby zebym sie połozyła :) a ona oczywiście obok mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: domowe zwierzątka 04.06.05, 20:45 niestety ja nie mam zadego zwierzaka,mialem bialego boksera przez 9 lat ,ale musialem uspic,on tez mi wychodzil na kolana,tylko ze sie nie miescil i byl ciezkawy okolo 40 kg Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: domowe zwierzątka 05.06.05, 21:10 he he jaka ciężkawa przytulanka :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: domowe zwierzątka 04.09.05, 20:49 co słychac u Waszych domowych pupilków? Mój Urwisek skończył roczek, zdmuchnął świeczkę i czuje się wspaniale :D Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: domowe zwierzątka 07.09.05, 20:14 Moja rybka ma się dobrze-wciaż pływa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: domowe zwierzątka 08.09.05, 06:47 moje kociatko skoro swit dostaje amoku i gania po mieszkaniu, ciekawe jak tam sasiedzi na dole, bo ten maly zwierzaczek strasznie tupie, a czesto zaczyna te biegi okolo 4:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: domowe zwierzątka 08.09.05, 20:01 na szczęscie moja kicia im starsza tym bardziej leniwa, mniej skacze po meblach, mniej tłucze skorupy i spi tak długo jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: domowe zwierzątka 12.02.06, 18:42 teraz zima mam w domu trzy zwierzaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: domowe zwierzątka 18.02.06, 13:27 Jakie try? :) Moja rybka ma nową roślinkę,którą bardzo polubiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: domowe zwierzątka 19.02.06, 18:10 dwie kicie i jeden kocurek,kocurek latem mieszka na dzialkach, teraz tez czasem,kiedy jest cieplej,wychodzi na dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: domowe zwierzątka 03.03.06, 09:12 Boje się zwierząt troche,ale koty...kurcze,fajne są.Zwlaszcza taki jeden,rudy,który ma wszystkich gdzies i nie daje sie za dużo głaskac :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: domowe zwierzątka 05.03.06, 21:20 przez tą ptasią grypę te koty chodzące luzem lub niczyje bea miały przerąbane, polują na ptaki, więc są wielkim zagrożeniem będą je wyłapywać? chodza sobie wolno, wszyscy wokół je dokarmiają, nie wiem co z nimi będzie Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: domowe zwierzątka 05.03.06, 22:12 Ja mam psa, zowie się Student. Znalazłam go prawie 10 lat temu na terenie WSP i przygarnęłam do siebie. Chciałam jakoś upamiętnić jego dotychczasowe miejsce pobytu i nazwać jakoś tak akademicko. Najpierw był pomysł Magister, ale wtedy to ja sama nim nie byłam, więc głupio było mieć w domu magistra, skoro samemu sie było studentką. A zatem pozostał Student. Do dziś niektórzy się oglądają i podśmiewują ale co tam! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: domowe zwierzątka 09.03.06, 21:18 hi hi hi sympatyczna historia z tym studentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Sandry Re: domowe zwierzątka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:04 a chociaż dbasz o niego? Karmisz? Wyprowadzasz na spacer min. 4 razy dzienie? Czy też biedny psiaczek siedzi całymi dniami w domu a na pierwszy spacer wychodzi dopiero o 14ej i to tylko na 5 minut? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<< Re: domowe zwierzątka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:08 do Sandry - DAJ SOBIE NA LUZ Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: domowe zwierzątka 10.03.06, 19:25 nie martw sie Zuza,koty dokarmiane nie poluja na ptaki,wiadomo tez, ze wlasnie tylko one potrafily same zwalczyc wirusa,gorzej z psami puszczanymi luzem,psy lubia zjesc nieczystosci,pogonic golebia ... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: domowe zwierzątka 11.03.06, 19:34 no kurde tej pasiej grypy coraz więcej... Odpowiedz Link Zgłoś