Dodaj do ulubionych

Do Zuzy z USA

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 07:21
Zuza, napisz co sie z Toba dzieje. Nie pamietam czy jestes w nOwym Jorku, czy w
innym miescie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuza Re: Do Zuzy z USA IP: *.as2.man.portone.com 12.09.01, 18:07
      Milo, ze ktos ze Slupska sie o mnie zatroszczyl. Ja mieszkam w Connecticut,
      czyli sasiaduje ze stanem NY i do miasta mam jakies 1,5h (jak nie ma korkow).
      Do naszego stanu przewieziono wielu rannych, oraz zaostrzono srodki
      ostroznosci, duzo policji, odwolane zajecia na uczelni. Dzisiaj zycie wraca do
      normy, ale przyznam sie szczerze, ze wczoraj siedzialam wstrzasnieta caly dzien
      przed tv i sledzilam wiadomosci CNN. To straszne, a najgorsze jest to, ze nikt
      nie jest w stanie przewidziec takiej tragedii,islamisci to trudny narod...W tym
      momemncie na terenie USA znajduje sie wiecej takich terrorystow gotowych oddac
      zycie za koran. Nie wiadomo, kiedy znowu uderza...Ja tez jestem potencjalna
      ofiara, bo latam po Stanach. Straszne byly relacje najblizszych ofiar. Ludzie
      dzwonili do domu, by sie pozegnac z rodzina, bo juz wiedzieli, ze sie nie
      wydostana z WTC. Nowy York juz nigdy nie bedzie taki sam. Nie potrafie sobie
      wyobrazic panoramy miasta, bez tych dwoch, monumentalnych biurowcow...A Ty,
      Tomek? Pamietasz, jak wiatr ostro zacinal, a Ty filmowales, co sie tylko da?
      To byla mala dygresja do mojego brata. Wszystkich pozdrawiam serdecznie i
      odsylam na strony www.radiozet.com.pl Maja tam ciekawe i zaktualizowane
      wiadomosci i zdjecia.
    • Gość: Tereska Re: Do Zuzy z USA IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 17:28
      Zuza, dziekujemy za informacje! Ciesze sie ze u Ciebie wszystko w porzadku.
      Widac ze zdziwilas sie ze ktos martwil sie o Ciebie! W koncu Slupszczanie musza
      trzymac sie razem! :-)

Swoja droga, to szalenie mile jak ktos zupelnie obcy pomyslal o Tobie w takiej
      chwili, no nie?

Pozdrawiam!
      • Gość: Zuza Re: Do Zuzy z USA IP: *.as3.man.portone.com 13.09.01, 20:33
        Pewnie, ze milo...
        • Gość: ***** Re: Do Zuzy z USA IP: 63.83.144.* 14.09.01, 01:44
          *****Zuza uwazaj Slupsk to terorysci i podpalacze pozdrawiam Szerlok Cholms
          • Gość: Seba Re: Do Zuzy z USA IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 21:06
            Zobacz co ten debil wypisuje powyzej...

Zuzia, czemu Tomek juz do nas nie pisze?

Czy czesto bywasz w Polsce? Jak sobie radzisz z tesknota za krajem? Mialas z
            tym problem czy od poczatku bylo OK?

• Gość: Zuza Re: Do Zuzy z USA IP: *.as1.man.portone.com 15.09.01, 20:07
              Hmmm...Nie wiem, czemu Tomasz juz nie pisze, pewnie w koncu musial sie zajac
              praca, bo z tego co widzialam, to wszedzie zabieral glos, tylko nie w pracy.
              Odkad wyjechalam z kraju, a bylo to rok temu, nie bylam jeszcze w Polsce.
              Tesknie jak cholera i z tym sobie czasem nie radze. Tu jest naprawde inaczej,
              nie koniecznie lepiej. Ale nie jestem tu sama (pol roku temu zmienilam stan
              cywilny) wiec jest o.k.
            • Gość: tomek Re: Do Zuzy z USAdo Sebastiana IP: *.sap-ag.de 17.09.01, 14:10
              Zaraz tam nie pisze, mialem krotkie wakacje, ale znowu jestem gotow do
              komentowania.

pozdro
              • Gość: Karek Re: Do Zuzy z USAdo Sebastiana IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 17:01
                Mam tylko ogromna nadzieje drogi Tomku ze nie bedziesz komentowal
                prowokacyjnych tekstow XYZ, bo my go tutaj bojkotujemy, co doprowadza go do
                szlu. :-)
                • Gość: tomek Re: Do Zuzy z USAdo Sebastiana IP: *.sap-ag.de 18.09.01, 11:37
                  OK, wezme te sugestie pod uwage

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka