zuzanna6 Re: Komu kawy? 02.08.05, 10:16 ależ proszę, jak to miło jak jest z kim kawke wypic Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Komu kawy? 02.08.05, 12:21 opiłam się jak bąk hihihi chyba dziś też sobie zrobię urlopik :-) buźka dla wszystkich!!! cmok cmok cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Komu kawy? 02.08.05, 12:41 a napisz co bedziesz robic w ten urlopik Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Komu kawy? 02.08.05, 12:51 pewnie sie bedzie byczyc,jak to na urlopiku przystalo i mam nadzieje ,ze w dobrym w towarzystwie hihi milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Komu kawy? 02.08.05, 14:01 zuzanna6 napisała: > kurcze, a moze tak jeszcze jedna kawke Bez dwóch zdań, własnie siorbię pierwszą dziś. Jaka pogoda w Słupsku? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Komu kawy? 03.08.05, 11:10 zapomnialem o Was i wypilem rano sam,jakis przymulony bylem milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Komu kawy? 04.08.05, 08:53 dzis pamietam,dlatego jestem i pije sobie kawke a co z Wami,pewnie jeszcze spicie,a ja chcialem Was zaprosic na mala czarna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Komu kawy? 04.08.05, 10:53 no to robie druga kawkę i spadam do obowiązków, moze jeszcze ktos sie załapie Odpowiedz Link Zgłoś
johana25 Re: Komu kawy? 04.08.05, 11:00 Po wczorajszym balansowaniu na granicy rzeczywistości, dziś ratuje mnie tylko zimne piwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Komu kawy? 04.08.05, 11:11 o kurcze, rozumiem, piwko tez mam, proszę swiat jest o jeden drinck do tyłu, warto czasami sie wyluzowac, no niestety ten drugi dzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
johana25 Re: Komu kawy? 04.08.05, 11:25 Święte słowa. Spakuję jednak jakiś prowiant i pojadę na tą działkę. Zapraszam - Górki koło Minska maz. przy kapliczce w lewo, potem w prawo - domek obok 5 pasących się koni. Włączę sobie moją ulubioną "A SPHERE IN THE HEART OF SILENCE" i może przetrwam do wieczora. Może nawet pójdę na moje ulubione jeżyny. Odezwę się jak wrócę - może w niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Komu kawy? 05.08.05, 09:42 spoznilem sie,nie mam z Kim wypic ulubionej kawki,Johana jedzie chyba kaca leczyc i jezyny zbierac,fajnie ma.A te konie to zawsze w tym samym miejscu? Pojechalbym na Twoja dzialke,ale to kawal drogi i chyba trawa do koszenia hehe Muraszka ranny ptaszek juz gdzies sobie poszla,a Zuzanna pewnie jeszcze spi,pogode chyba macie taka jak u nas na poludniu,leje z malymi przerwami. A gdzie Dorinek ?? Milego dzionka Wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Komu kawy? 05.08.05, 12:01 jestem, jestem, wszystkim miłego dzionka zyczę dzis nie mogłam z wami rozmawiać przy kawce no własnie, a Dorinek nie za długo urlopuje od nas Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Komu kawy? 06.08.05, 09:49 witaj, ufff jak to miło jak ktos wpadnie, chyba dostanę choroby sierocej, wiesz, bo samam tu ciągle jestem Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Komu kawy? 06.08.05, 10:01 u ciebie tez tak smutno pada? i tylko 19 stopni? Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Komu kawy? 06.08.05, 10:13 od wczorajszego popoludnia piekne slonce,w sloncu za oknem +30 o C Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Komu kawy? 06.08.05, 10:15 po drugiej stronie w cieniu +15 o C, jest wiaterek,taki w gorze drzew Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Komu kawy? 06.08.05, 10:38 ojejeciu, to masz tato, mogłam kurde spadac stąd troche w góry, kto sie spodziewał Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Komu kawy? 06.08.05, 10:57 gdzie tak cieplo,na mnie na poludniu 15 stopni i pada z malymi przerwami drobny deszczyk,ale poprawila mi humorek filizanka kawki,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Komu kawy? 06.08.05, 11:51 bylem przed laty w Ostrodzie przez dwa latka,moze jeszcze sie tam kiedys wybiore ,tam jest pieknie,ale w lecie ,bo zima troszke ..... a jaka pogode zapowiadaja na najbilizsze dni,nie Wiesz prezypadkiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Komu kawy? 07.08.05, 10:20 ech...oczywiście kawkuję...i słonko swieci, dzis zapowiada sie lepszy dzionek Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Komu kawy? 07.08.05, 10:36 witam, witam, nie ma jak to rano kawka, niedzielna kawka, niedzielny leniwy spokój uwielbiam wstawac rano i i cieszyc sie ze nic nie muszę Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Komu kawy? 07.08.05, 13:43 Może ktoś poczęstuje soczkiem pomarańczowym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 ja mam! 07.08.05, 16:18 matalijka napisała: > Może ktoś poczęstuje soczkiem pomarańczowym? :) chcesz szklanicę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 ja poproszę... 07.08.05, 16:19 za jakąś godzinkę może, tak, za godzinkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz *** 07.08.05, 17:03 A ja dzisiaj mam ten sam problem co Johana kilka dni temu... Dzisiaj ratuje tylko zimne piwerko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
johana25 a propos koni i koszenia 07.08.05, 19:47 Tak, konie zawsze w tym samym miejscu (oprócz nocy), są tam na emeryturze. Obecna właścicielka wyciągnęła je z rzeźni (pewnie dlatego brakuje u mnie w sklepie końskich kabanosów), a jedna uratowana klacz urodziła po dwóch miesiącach bliźniaki (ale była radość w całej wsi). Trawy nie trzeba kosić, zwłaszcza, że kosiarka się popsuła. Było super, znajomi, ognisko, tęcza, wspólne śniadanie - teraz czekam do następnego czwartku. Pozdrawiam przy niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: a propos koni i koszenia 07.08.05, 21:01 i jak tam Endy, piwko uratowało ci zycie? jak fajnie Johana spędzasz wolny czas, tak konie to cudowne zwierzęta Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: a propos koni i koszenia 12.03.06, 10:46 witaj zorro hi hi hi wyciągnąłeś mój kawkowy wątek ech, ilez kawy na tym forum wspólnie kiedys wypilismy, własnie tez siedzę przy kawce i patrzę co tu słychać Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Komu kawy? 12.03.06, 16:24 ouimet chetnie sie przysiadzie i w milczeniu-wyjatkowo dzisial nie siorbiac-wprowadzi do organizmu te super uzywke...:) Odpowiedz Link Zgłoś