Gość: Ranking Słupsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 15:16 I Ty możesz oddać głos na Swojego faworyta - jeszcze nie jest za późno! www.ranking.slupsk.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: www.ranking.slupsk.pl 11.11.05, 19:26 nie wkleiło sie dobrze, kto poporawi ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: www.ranking.slupsk.pl 11.11.05, 19:26 ja nie umiem, choć się starałam Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: www.ranking.slupsk.pl 12.11.05, 15:05 Ale fajna stronka.Już parę głosow oddałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: www.ranking.slupsk.pl 13.11.05, 12:33 dzięki dorinku, zawsze umiesz wszystko naprawić jaka fantastyczna stronka, tez zagłosowałam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
rankingdude Re: www.ranking.slupsk.pl 28.11.05, 02:35 Po dwóch tygodniach dużo się zmieniło, mnóstwo nowych rankingów i pozycji, ale także konkurencja przybyła, teraz już mamy: www.ranking.slupsk.pl/ www.ranking.koszalin.pl/ www.ranking.lebork.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojteketjow Re: www.ranking.slupsk.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:59 ale czad! siedze i se glosuje na rozne ulubione... fajne to! kiedy nowe rankingi? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: www.ranking.slupsk.pl 11.12.05, 14:48 Fajny jest ranking-najlepsze miejsce na ostanią randkę :) Hihi.Pomysł ze sklepem rybnym-rewelacja.Ale trochę ryzykowny pomysł.Bo dostać jakąś flądra po głowie nei jest chyba zbyt miłym uczuciem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: www.ranking.slupsk.pl 11.12.05, 19:44 hi hi hi a moze nie flądrą koniecznie, jest tyle innych ryb ale stronki fajne Odpowiedz Link Zgłoś