solange1710 11.02.06, 23:26 Jedyne, co macie fajnego w mieście - to moim zdaniem - puby. Ale może nie wiem wszyskiego. Gdzie warto spędzić wieczór? Stwórzmy swoisty ranking pubów ;) Dla mnie piejsce 1 to Aga, drugie - cool pub. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Najlepszy pub w mieście 12.02.06, 10:18 ja dam odwrotnie 1 to cool pub ale jedno mnie drażni we wszystkich, słaba wentylacja, niestety nie mam konfortu w papierosowym dymie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alutka Re: Najlepszy pub w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:30 nie chce sie klocic ale u nas w slupsku nie ma zadnego fajnego pubu qugino ma fajny wystroj i atmosferke tyle ze tam bardzo malo ludzi chadza gdyz drogo maja i to ich blad apogeum jest fajne tyle ze nie wejda do niego "ponoc" osoby nawet ktore maja juz 18:) nie bylam tam baaaaardzo dawno wiec nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Najlepszy pub w mieście 12.02.06, 12:42 A Inside (z najbardziej sympatycznym barmanem w Słupsku) już nie istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś