madic 30.03.06, 18:32 Witam, czy ktoś z Was orientuje się gdzie w Sławnie mozna zasięgnąć darmowej porady prawnej? Poszukują jej osoby których po prostu nie stać na prawnika, a sprawa jest skomplikowana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
retasl Re: Porady prawne, gdzie? 31.03.06, 13:50 Z Radcow prawnych słyszałem tylko o Pani Pazoła, ktora ma swoje biuro nad "Luksem". Niestety, niejest bezpłatna (a wręcz przeciwnie-droga).Coś kiedyś obiło mi się o uszy że nasz były burmistrz Pan Ludwikowski udzielał porad prawnych, ale niewiem czy jest szansa na porade bezpłatną. Można sprobować bo to bardzo miły Pan. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
retasl Re: Porady prawne, gdzie? 31.03.06, 16:01 Przypomiałem sobie jeszcze o Panu który mieszkał kiedyś na ul. Jagiełły ale po pożarze niewiem gdzie teraz mieszka. Pomagał ludziom w różnych sprawach. Raczej z niego to prawnik-amator. Swego czasu poszukiwał jakiegoś pomieszczenia na biuro. Nazywa się Pan Ziętara lub Ziętarski. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: Porady prawne, gdzie? 31.03.06, 21:41 Dzięki serdeczne, rozejrzymy się. Odpowiedz Link Zgłoś