IP: 217.153.220.* 12.06.06, 09:32
Nie wiem czy to jest prawda ,ale wczoraj usłyszałem od jednego znajomka ze ponoć w budynku po hurtowni "Interflor" koło "Netto" na Garncarskiej ma być zrobiona kręgielnia i dodatkowo jakaś knajpa !?
Może ma ktoś jakieś pewne info ,bo sam nie wiem co o tym sądzić!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zosia Re: Kręgle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:31
      słyszałam od kolezanki, ze jej kolezanki rodzice miaja kregielnie robic ale w
      RDT. tzn. to oni sa wlascicielami interflor i drogerii natura, i to oni RDT
      kupili...
      • Gość: Zosia Re: Kręgle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:32
        Podobno to oni kupili... Nie wiem na ile to jest prawdą...
        • Gość: Franko Re: Kręgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:19
          Tez slyszalem ze wlasciciele Interflor-u kupili RDT.

Fajnie ze powstanie kregielnia, ale zastanawia mnie jedno. Teraz duzo osob
          stale marudzi ze w miescie nie ma nic do roboty, ze nie ma pubow z prawdziwego
          zdarzenia ze nie ma kregielni. Kregielnia powstanie i ciekawy jestem co teraz
          wymysla narzekajacy.

Wkurzaja mnie takie osoby, uwazam ich za ludzi bez polotu, wlasnej inicjatywy i
          po prostu plytkich. Bo mam wrazenie ze co niektorzy ograniczaja swoj swiat i
          czas wolny tylko do lazenia po pubach, klubach, kregielniach i ewentualnie do
          kina. To jest dla nich wyznacznik dobrej zabawy i ciekawie spedzonego czasu.
          Jak tego zabraknie sa bezradni. Nie maja wlasnego hobbhy i czekaja tylko zeby
          im wszystko podali na talerzu.

P.S. Ten post nijak sie ma do autora watku oczywiscie. Fajnie ze powstaje
          kregielnia ale i tak nie zlikwiduje ona roszczen narzekajacych ze mieszkaja w
          dziurze.
          • matalijka Re: Kręgle 17.06.06, 16:13
            Dzięki za wpis Franko :) Narzekania zawsze były i będą.Ciekawe,kto będzie
            bardziej marudzić-czy Ci,ktOrzy twierdzą,że nie ma gdzie wyjść,czy wlaściciele
            nowych kręgielni i kin-że pustki u nich :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka