Dodaj do ulubionych

Salony Orange w Słupsku

IP: *.ct.com.pl 21.06.06, 10:40
Ostatnio w związku z wymianą telefonu na inny odwiedziłem kilka słupskich
salonów Orange i najpiej zostałem potraktowany i obsłużony w salonie w
Kauflandzie. Pracują tam super mili i kompetentni ludzie. Serdecznie polecam
ten salon
innym
Obserwuj wątek
    • sandra1301 Re: Salony Orange w Słupsku 21.06.06, 14:28
      Ale za to w Podkowie są przystojniejsi
    • Gość: deff Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.173.wmc.com.pl 22.06.06, 15:16
      To byla reklama?
      • Gość: Artur Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.ct.com.pl 05.07.06, 11:51
        Nie, nie reklama
    • Gość: Mundek Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:06
      Arturze, nie zgadzam się.
      Moim zdaniem najmilsza obsługa jest na Wojska Polskiego :)
      • Gość: LUTOR Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.opera-mini.net 02.07.06, 21:17
        MUNDEK.NIE żartuj. to jest poważne forum.
      • Gość: Artur Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.ct.com.pl 05.07.06, 11:50
        No nie wiem, też u nich byłem i raczej tak nie sądze. Będąc w salonie w
        Kauflandzie byłem swiadkiem jak z salonu z Wojska Polskiego odsyłają klientów
        gdzie indziej jak mają tylko jakiś problem, z reguły wieszają im się kompy:)
        • Gość: irrek Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 10:51
          faktycznie. jeśli chodzi o technikę w salonie przy Wojska Polskiego, to często
          mają jakieś problemy. Poszedłem kiedyś - nie było prądu (nieoficjalnie od
          pracowników dowiedziałem się, że Firma nie zapłaciła rachunku!). Inym razem nie
          działała kasa. Kilka dni temu chciałem prosić o wydruk rachunku szczególowego -
          zawiesił się system. A jest to salon (podobno) firmowy - i jedyny w Słupsku,
          który prowadzi tzw. obsługę posprzedażną.
          • Gość: toja Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:03
            na wojska polskiego??? - nie wiem po co tam są. powinni ich wszystkich zwolnić,
            bo przychodzą do pracy nie pracować lecz załatwiać swoje sprawy!!!!!!!!!!!!!!!
            a pan w okularkach to juz wogóle szczyt głupoty
            • Gość: sachar Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:26
              słuchajcie
              jak macie jakieś uwagi (skargi, pochwały) do pracy salonu firmowego przy
              W.Polskiego (czy innego), to piszcie maile na bok@orange.pl
              • Gość: niunia Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:05
                a mi w Podkowie podoba sie obsługa. Kupowałam telefon i przystojny Pan wszystko
                mi wytłumaczył i wyjaśnił abonament i jestem baaaardzo zadowolonaz telefonu
                • ketlean Re: Salony Orange w Słupsku 29.07.06, 20:00
                  Ja uwazam ze na Wojska Polskiego zbyt czesto zmieniaja sie pracownicy i dlatego
                  sa niekompetentni i nie wiedza jak traktowac klientow. Osobiscie ZAWSZE gdy mam
                  potzrebe udaje sie do salonu w Realu. Nigdy nie mialam tam najmiejszych
                  problemow a personel jest baaaaaardzo sympatyczny i przystojny takze ;-)
                  • Gość: niunia Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.08.06, 21:41
                    Bylam kiedys w realu w salonie ale natrafilam na jakas dziewczyne wiec nie
                    wiem, ale jak mam sprawe z telefonem to ide zawsze do Podkowy.
                    Tam sa fachowcy, szczegolnie jeden jest super :)
                    • Gość: defff Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.173.wmc.com.pl 11.08.06, 22:53
                      Za to ten salon kolo Qugino i Bramy jest beznadziejny. Takiego braku kompetencji
                      i olewactwa dawno nie widzialem.
                      • matalijka Re: Salony Orange w Słupsku 12.08.06, 09:59
                        A byleś na Wojska Polskiego? :)
                        • Gość: defff Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.173.wmc.com.pl 12.08.06, 16:25
                          Na Woja Polaka mam za daleko. Bylem raz; jakies telewizory w scianach. Wystroj
                          przyjemny, za to obled w oczach sprzedawcow jak sie zapytalem o telefony marki SPV.
                          • sandra1301 Re: Salony Orange w Słupsku 16.08.06, 12:28
                            kupowałam w Podkowie neostradę i wszystko mi wytłumaczono jak należy. Nie to co
                            w tp na jagiełły. Tam kolejka na pół dnia. Do tego trzeba wysłuchiwać kłótni
                            innych klientów. Poszłam do Podkowy, tam kameralnie i rzeczowo.
                            • ksztab01 Re: Salony Orange w Słupsku 27.08.06, 12:49
                              Ja tam też załatwiam wszystko w Podkowie. Jestem tam bardzo często i jestem z
                              nich zadowolony :)
                              • Gość: Leszek Re: Salony Orange w Słupsku IP: 83.2.24.* 16.09.06, 18:55
                                w Podkowie są spoko.
            • Gość: ronson Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 11:10
              Fakt - Pan w okularkach to bystry nie jest zbytnio...
      • marcin0312 Re: Salony Orange w Słupsku 23.10.06, 12:20
        Mundek , sam nie wierzysz w to co piszesz!!
        • Gość: Sokół Re: Salony Orange w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:53
          mundek to kawał dowcipasa...
          Marcin, masz rację, że tam jest syf i kiła. co do rozmów kwalifikacyjnych o
          których piszesz - nie mam zdania.
    • Gość: komórkowiec Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: 83.2.24.* 05.10.06, 21:52
      z początkiem miesiąca zamknięty został salon Orange przy pl.Zwycięstwa. Szkoda.
      To był chyba najbardziej reprezentacyjny salon w mieście. Moi zdaniem -
      najładniejszy, największy.
      • Gość: defff Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.173.wmc.com.pl 05.10.06, 22:17
        Za to obsluga beznadziejna - juz to zreszta pisalem. Dramat.
        • Gość: Lesław Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:37
          to co? teraz trzeba chodzić na Wojska Polskiego? Tam dopiero obsługa jest
          żenująca.
          • Gość: niunia Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.168.wmc.com.pl 15.10.06, 12:25
            Blizej masz salon w podkowie na starzynskiego, potem to juz w kauflandzie.
          • marcin0312 Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej 23.10.06, 12:18
            masz rację Salon na Wojska Polskiego jest beznadziejny. Brudno , brak kultury
            pracowników i wieczne problemy ale z tego co wiem to tam sie zatrudnia ludzi po
            znajomości i przez łóżko.Tak wygląda polityka tego salonu to o czym tu mówić a
            Ci co dobrze się wypowiadają o tym salonie to właśnie tan pracuja . Tylko
            dlaczego zmieniają swoje dane . Wstydzą się!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wasy Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 12:57
        ja chodze do reala i kauflandu tam są ładne panie
        • Gość: Mundek Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: 83.2.24.* 23.10.06, 21:55
          u nas na Wojska też są!!!
          • Gość: olek Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:41
            Mundek , o których mówisz że są ładne??????? nie ma tam nic ciekawego
            • Gość: Mundek Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:21
              Wszystkie razem i każda z osobna! A która ci się nie podoba?
              • Gość: olek Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:38
                np.sławna blądyneczka z krzywymi nogami!!
              • Gość: wiola Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:55
                Mundek! czy Ty masz oczy , Która tam jest ładna?
              • Gość: Ania Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:58
                Mundek, przestań się udzielać akurat Tobie nie przystoi się tu logować!!!!!
            • Gość: janek Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:56
              zgadzam sie z olkiem!!!!!!!!!!
              • Gość: Leszek Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:37
                Mundek! Ty chyba zboczony jakis jesteś, jeżeli któraś tam ci się podoba!!!
                • Gość: H2O Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 23:11
                  Z Orange najbardziej lubię to w brązowej butelce produkowane w Głobinie.
                  Butelka kapslowana jak się patrzy. To jest dobry przykład patrzcie i uczcie
                  się :)
                  • Gość: Joanna Waszczuk Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 12:15
                    Witam,

jako Kierownik Salonu Orange, jestem zobowiązana aby przekzać Państwu
                    informację. Wyrażanie opinii na temat Salonu Firmowego Orange przy ul. Wojska
                    Polskiego 18 jest możliwe i przyniesie znaczne rezultaty jeśli trafi w
                    odpowiednie miejsce joanna.waszczuk@top-orange.pl
                    • Gość: H2O Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 14:56
                      hm... ten adres top-orange... musi jakaś ważna persona... w odpowiedni adres...
                      ale jaki, może jakaś podpowiedź...
                      • Gość: olek Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:02
                        wiesz ! uderz w stół a nożyce się odezwą. Pozdrawiam
                        • Gość: lary Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:57
                          Dupek jeden z drugim potrafi tylko w klawiaturę klepać.Masz jakieś merytoryczne
                          uwagi to je wyrecytuj.Anonimowo każdy jest bohaterem.
                          Dziewczyna Wam pokazuje jak jesteście słabi.
                          • Gość: Jacek Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:11
                            Narazie to pokazuje że za ten bałagan odpowiada i dobrze wiadomo do kogo się
                            zwracać.
                          • Gość: janek Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:43
                            Może i pokazuje ale jej to nie wychodzi. Niech pracuje poprawnie a nie bedzie
                            uwag na forum.To są lużne wypowiedzi a każdy ma prawo się wypowiedzieć.
                      • Gość: karino Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:53
                        tak sobie siedze czytam i widze ze "woda" "olek" sa nie obrazajac nikogo
                        niepelnosprytni gdyz ta "persona" sie przedstawila ladnie z imienia nazwiska
                        baaaa dala jak widac oryginalny e-mail wiec badzcie odwazni i sie ladnie
                        przedstawcie pseudo konkurencjo
                        • Gość: niunia Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:12
                          Proponuje nieco ochłodzic dyskusje i zrobic głosowanie na
                          najprzystojniejszego / najładniejszą sprzedawcę/sprzedawczynię. :) To jak, może
                          zaczynamy od Salonu o którym tu tak głosno? Wojska Polskiego...START :)
                          • Gość: motylek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:34
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • ksztab01 Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej 26.10.06, 23:07
                              przynajmniej się nie ukrywam i nie występuję jako "gość". "Goście" to z reguły
                              tchórze! A chyba nie ma zakazu udziału w forum pracownikom innych punktów niż
                              ten krytykowany najbardziej.
                              • Gość: lary Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:26
                                ksztab01 ale pisanie takich bzdur to już zakrawa na zboczenie zawodowe.
                                To jakbyś sobie jedną reką dał po pysku a druga by powiedziała "było wspaniele"

Twój cytat:
                                "Ja tam też załatwiam wszystko w Podkowie. Jestem tam bardzo często i jestem z
                                nich zadowolony :)

• ksztab01 Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej 27.10.06, 22:51
                                  przytaczasz moje słowa dokładnie po dwóch miesiącach od ich zamieszczenia.
                                  Gratuluję refleksu. A tamten mój sierpniowy post był żartobliwą odpowiedzią na
                                  wypowiedzi zamieszczone od początku istnienia tego wątku (czyli od czerwca) i
                                  został umieszczony na zupełnie innym etapie dyskusji (chociaż już wtedy
                                  pojawiły się głosy krytyczne na temat salonów). Przytaczanie tamtego cytatu
                                  teraz w ostrej dyskusji na temat salonu przy Woja Polaka nie ma - moim zdaniem -
                                  sensu. Już wtedy domyślałem się, że ruch na tym wątku w większości generują
                                  obecni i byli pracownicy różnych salonów. I stą taki a nie inny post, który
                                  teraz cytujesz.
                                  Tak na marginesie - też swego czasu pracowałem na WPolskiego. Prawie dwa lata.
                                  I nabrałem tam ogromnego doświadczenia, które teraz w dalszym ciągu
                                  wykorzystuję w swojej pracy. Nie wypowiadam się teraz na temat organizacji
                                  pracy w tym punkcie - bo nie byłem tam ponad rok i nie wiem co tam się dzieje.
                                  Nie wypowiadam się na temat pracowników salonu na Wojska Polskiego, bo - poza
                                  dwiema osobami (pozdrawiam) - nikogo tam więcej nie znam. I tyle mam do
                                  powiedzenia, skoro już zostałem wywołany do tablicy.
            • Gość: rafał Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:00
              hej ja chodze do salonu w realu tam jest fajna pani dwóch facetów, ale zawsze
              pomogą jak cos sie dzieje nie wysyłaja gdzieś indziej polecam real tam koło
              butów
              • Gość: Rod Wailer Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 15:57
                a ja chodze do kibla jak mi sie chce sr..
                dajcie juz spokoj z tymi kryptoreklamami
                kazdy chodzi tam gdzie mu pasi i tyle!
                • Gość: komórczak Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej IP: 83.2.24.* 02.11.06, 22:50
                  a zaczęło się od kryptoreklamy salonu w Kauflandzie...
                  Skończyło ... na kiblu.
                  • baczm Re: Salony Orange w Słupsku - jeden mniej 04.11.06, 22:17
                    Do salonu w Podkowie szukają osoby do pracy. Czy ktoś z Was orientuje się jakie
                    są w salonach orange warunki pracy, no i oczywiście jakie są płace. Z góry
                    dzięki za info.
    • Gość: leszek1407 Nowy Salon Orange w Słupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:42
      gdzieś tam na forum (w temacie leclerc)przeczytałem, że ma powstać nowy salon
      Orange w Leclercu. Czy to będzie przeniesiony salon ten co był vis-a-vis
      ratusza?
      • Gość: biedronka Re: Nowy Salon Orange w Słupsku? IP: *.175.wmc.com.pl 24.11.06, 20:46
        Nie,ten salon w dawnym Domu Towarowym został całkiem zlikwidowany.
    • Gość: play PLAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 14:28
      A play i tak najlepszy i rewelka obsługa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka