Dodaj do ulubionych

Hity na czasie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:45
wiecie,gdzie to jest organizowane? za tydzień w niedzielę
Obserwuj wątek
    • Gość: Franko Re: Hity na czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:03
      Nie wiem gdzie, chociaz pewnie w Parku Kultury i Wypoczynku.

W Szczecinie bylo podobno 100.000 osób.
    • matalijka Re: Hity na czasie 26.06.06, 18:30
      www.slupsk.pl/index.php?go=plaktual03&id=00001032
      Muzycznie-nic ciekawego raczej.
      • Gość: Franko Re: Hity na czasie IP: 153.19.161.* 29.06.06, 08:34
        Bardzo ciekawe, tym bardziej ze zespol Stereoliza jest z Ukrainy i to po Tatu i
        Ozone (Rosja, Rumunia) kolejny zespol ze wschodu ktory atakuje europejskie MTV.
        Znam ich dwie piosenki, dziewczyna rapuje i rzuca miesem. W rodzimej Ukrainie
        sa wielka gwiazda a i w reszcie Euiropy maja swoich zwolennikow.

Sylver to chyba belgijski zespol, znany od kilku lat. W Szczecinie byla Kate
        Ryan.
    • Gość: Franko Re: Hity na czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 10:59
      Czy ktos byl wczoraj? Bo ja widzialem z okna sztuczne ognie tylko. Czytalem ze
      wsrod gwiazd ma byc lub byl Scooter.
      • matalijka Re: Hity na czasie 02.07.06, 11:03
        Byłam na sztucznych ogniach tylko (uwielbiam je,za parę dni będę miała ogniwą
        ucztę w ustce :)
        Na stoiskach dobre rybki (dzisiaj sie wybiorę),scooter bedzie dzisiaj(20?).I
        jeszcze ten zespół co jedną piosenkę ponoć cały czas w vigorze grają.i na
        kazdej dyskotece (nie pytajcie o nazwe) :)
        • Gość: Franko Re: Hity na czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 11:06
          ale o polski zespol chodzi? Bo jak nie to Stereozliza lub Sylver.

a kto spiewal wczoraj? Wczoraj byla Andrzejewicz?
          • matalijka Re: Hity na czasie 02.07.06, 11:09
            Stereoliza wlasnie na vivie leciała-juz dwie piosenki kojarzę :)

Wczoraj Kowalski występował.Ze słupskiej stronki:
            NIEDZIELA, 2 lipca 2006

12:00 - 19:00 Targi Rybne
            19:00 - 20:00 Koncert Kalwii i Remi
            20:00 - 22:00 HITY NA CZASIE - Stereoliza, Sylver, Scooter,
            Pate no 1, Gosia Andrzejewicz, Verba
            22:00 - 23:00 Koncert Kalwii i Remi

• Gość: Franko Re: Hity na czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 11:11
              Dzieki ;-)

Pierwszej piosenki Stereolizy nie lubilem a ta druga (chyba z mandolina) jest
              dla mnie OK.

W Szczecinie w Hitach na czasie byla Kate Ryan i taki zespol z Finlandii "Beats
              and Styles". Maja teraz fajny kawalek ktory pnie sie na listach. teledysk
              nakrecili w ... Czarnobylu. Na pewno bedzie czesto puszczany.

Swoja droga ciekawe czy konfenansjerke bedzie prowadzila tak jak w Szczecinie
              Dorota Wellman.
              • matalijka Re: Hity na czasie 02.07.06, 20:36
                Wróciłam niedawno z grila,jestem padnieta i hity ogladam w dwójce.Przed chwilą
                skończyla spiewac Stereoliza (oj,kto jej spódnicę gwizdnał?A może z
                rozkojarzenia zapomniała? :)
                • Gość: Franko Re: Hity na czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:01
                  Bardzo mi sie podobalo, nie pisze o muzyce bo jednym wiadomo bedzie sie
                  podobac, innym nie ale zespoly byly na europejskim poziomie (biorac pod
                  wyznacznik MTV i inne stacje). Na lato i dla tlumu ok.

Ladnie Slupsk zareklamowali.

Stereoliza fajnie wypadla, tylko zastanawialem sie czy w Ukrainie niby podobnej
                  do Polski taki zespol moze istniec i jakos go nie dziobia a zastanawialem sie
                  co byloby w Polsce. Skoro u nas Dode szkaluja na kazdym kroku za sceniczne
                  zachowanie (a Doda przy Stereolizie to pryszcz, bo tamci maja procz ostrego
                  wizerunku i ostre teksty).

Najbardziej podobala mi sie Sylver, taka ladna dziewczynka.
                • Gość: Franko Re: Hity na czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:02
                  a i Dorota Wellman tez mi sie podobala, bardzo lubie babke i jej prowadzenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka