matalijka 20.08.06, 08:56 Co byście pokazali komuś,kto przyjeżdza do Słupska na parę dni z drugiego konca Polski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Pytanko mam (zwiedzanie) 20.08.06, 20:50 Zwiedzanie Słupska zajęło mi.......3 godziny. Jedyne czego nie odwiedziłem to muzeum Witkacego. Odpowiedz Link Zgłoś
malagonia2 Re: Pytanko mam (zwiedzanie) 22.08.06, 08:20 Dla ścisłości: nie ma czegoś takiego jak Muzeum Witkacego w Słupsku. Jest Muzeum Pomorza środkowego z kolekcją obrazów Witkacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart29 Re: Pytanko mam (zwiedzanie) IP: *.167.wmc.com.pl 21.08.06, 08:00 Przechadzka po mieście + wycieczki w okolice Słupska: Słowiński Park Narodowy z Rowokołem, Czołpinem, Klukami i ruchomymi wydmami...., Ustka, Kraina w Kratę, zamki w Bytowie i Darłowie, wycieczki rowerowe w Dolinę Słupi - coś by tam się jeszcze znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
optymista222 Re: Pytanko mam (zwiedzanie) 08.12.06, 19:23 Ciekawe pytanie zadałaś Matalijko.Przepraszam,że tak wyłapuje Twoje posty,ale tylko Ciebie tu znam i pomyslałem,że w końcu warto powiedzieć dzień dobry.Co do Twego pytanka,Słupsk jest miastem piękniejącym z dnia na dzień.Jak przypomne sobie jak kiedyś wyglądała starówka to naprawde było żal patrzeć.Natomiast teraz jest bardzo ładna i chyba warto przejść się po tych uliczkach i popatrzeć.Również ładnie wyglądają te zdjęcia jak kiedys wyglądał Słupsk.Ktoś miał ciekawy pomysł rozstawiając je na początkach ulic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama100 Re: Pytanko mam (zwiedzanie) IP: *.eranet.pl 10.12.06, 17:03 Ja bym wsadziła gościa w autobus linii 9, zwany linią turystyczną, potem w 2. A poważniej, pieszy spacer po głównej trasie zabytkowej od PKP do Ratusza i Muzeum Książąt. To takie minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arex Re: Pytanko mam (zwiedzanie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:15 kiedyś sadzało się do trolejbusa.... to dopiero był spacer! Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Pytanko mam (zwiedzanie) 12.12.06, 18:07 Mam nadzieje,ze porobię wkrotce zdjęcia Słupska noca,bo naprawdę z przyjemnością spaceruje sobie Bema,Nowobramską i Mostnika :) ps.Kim jesteś optymisto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
optymista222 Re: Pytanko mam (zwiedzanie) 12.12.06, 22:01 Witam w tą ciemną gwiaździstą noc.Grudzień nastał,miesiąc marzeń i prezentów oraz niespodzianek.Kim jestem?Zwykłym człowiekiem,który zna wesołe czasy na tym forum.Tylko Ty się ostałaś widze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś