Dodaj do ulubionych

Ustczanka- Szczecinianka:)

06.10.06, 15:33
Witam wszystkich!!
Kiedyś mieszkalam w Ustce , bardzo milo wspominam dzieciństwo spedzone w
Ustce.I czesto tu przyjezdzam i musze powiedziec ,ze Ustka jest coraz
piekniejsza.... Sporo sie tu zmieniło , oczywiście na lepsze.Przesylam
pozdrowienia ze Szczecina. ala
Obserwuj wątek
    • turystyka5 Re: Ustczanka- Szczecinianka:) 17.10.06, 19:12
      a ja kiedyś mieszkałam w Szczecinie (na studiach i trochę po), a teraz jestem
      mieszkanką Ustki. Też mi się tu podoba, baaardzo. Nie wyobrażam sobie mieszkać
      w innym mieście. Pozdrowienia z Ustki
      • kalamata99 Re: Ustczanka- Szczecinianka:) 22.10.06, 16:09
        Moja zona, choc nie ustczanka, tez chce zebysmy zamieszkali w Ustce. Marzy jej sie dom lub mieszkanie blisko morza, ale zdaje sie, ze z uwagi na wydmy nad samym morzem nie ma zadnych nieruchomosci i Ustka rozciaga sie raczej w kierunku poludniowym wzdluz Slupii. Chyba, ze cos sie rozbudowuje po zachodniej stronie, ale tam juz nie bylem z 15 lat.
    • filozof_robert Re: Ustczanka- Szczecinianka:) 10.02.07, 03:45
      niech cię pies w dupę trąca, ty bezmyślny łasuchu owczych fekalii. jesteś
      zacofanym psim wentylem, jesteś brzydki jak obrzezany krzywymi nożyczkami chuj.
      jesteś zakręcony jak bąk w kobylej piżdzie. ty australopitku co się lubi
      pieprzyć ze swoim tatą. jak byłeś mały to stary cię spermą karmił ty przesądny
      łopaciarzu co oddaje mocz na swoich rodziców. ty najarany, zadufany łasuchu
      owczych gówien w stolcu. jesteś pojebanym wytryskiem, jesteś pojebany jak lato
      z radiem. jak byłeś mały, to byłeś tak brzydki, że matka wieszała ci kiełbasę
      na szyi, żeby chociaż psy się z tobą pobawiły. spierdalaj do domu, bo stary
      śmietanę trzepie, ty formalnie martwy produkcie biegunki hipopotama. jesteś
      psim chujem, jesteś rumunem co się bawi z gumisiami, a twoja mama to całkiem
      przystojna mężczyzna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka