kodam3 02.11.06, 19:46 Tu nic sie nie dzieje.Znalazłam je wczoraj,ale aktywność Słupszczan jest niewielka.Czy w tym mieście nic się nie dzieje?Ludzie!do kompów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandra Re: Jakie martwe forum IP: 83.2.24.* 02.11.06, 21:36 No to witamy nowego forumowicza! Myślę, że jak będziesz płodzić ciekawe posty to ożywisz to forum. Tylko bez malkontenctwa! To jest forum ludzi pozytywnie zakręconych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malkontent Re: Jakie martwe forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:53 co to za jakieś dziwne sformułowanie? Pozytywnie zakręconych? Kto to wymyślił? Jakiś Owsiak, czy kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra do malkontenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:15 Pudło! Galeria ludzi "pozytywnie zakręconych" funkcjonuje w "Teleexpresie". A masz coś do Owsiaka? Z Radia Maryja jesteś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malkontent Re: do malkontenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:37 Czy tylko RM ma coś do Owsiaka? - to po pierwsze, a po drugie to nigdzie nie napisałem, że mam coś do Owsiaka. Jednak sądząc po Twojej gwałtownej reakcji czcisz pana Owsiaka tak jak niektórzy RM. Odpowiedz Link Zgłoś
mellody Re: Jakie martwe forum 04.11.06, 18:34 Sandra...kiedyś było tu pełno ludzi pozytywnie zakręconych i co... przeszkadzali ...odkręconym... i forum zamiera :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Jakie martwe forum 06.11.06, 20:23 mellody, na szczęście jest tu spora grupa osób pozytywnych np. ty, brat, zuzanna, matalijka. Sory, jesli kogoś pominęłam a ww pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mellody Re: Jakie martwe forum 07.11.06, 18:59 hmmm...nie wiem czy zauważyłaś ale tych osób już od dawna nie ma na forum, Matalijka czasem zajrzy, a ja sprawdzam czy forum jeszcze żyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Jakie martwe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:43 no i własnie dlatego powinno się odwiedzać to forum i podrzucać co ciekawsze posty. Ja mam dość ludzi roszczeniowo i malkontencko podchodzących do życia (vide kodam3, która dopiero co zaczęła tu bywać a już marudzi) Odpowiedz Link Zgłoś
kodam3 Re: Jakie martwe forum 10.11.06, 15:26 Ja marudzę!!!A w którym miejscu pytam.Ludzie!Przecież ja właśnie o tym piszę,że trzeba odwiedzać forum i podrzucać co ciekawsze wątki.I jeszcze jedno.Nie byłam ,nie jestem i nigdy nie będę malkontentem.I proszę uważnie czytać moje posty,dobrze?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mellody Re: Jakie martwe forum 10.11.06, 19:47 Właśnie przeczytałam Twój pierwszy post z 2.11. poczytaj to forum to zobaczysz dlaczego nic tu się nie dzieje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kodam3 Re: Kończmy ten wątek 10.11.06, 21:03 Bo chyba nie mówimy tym samym językiem.Jeśli nie chcecie zabierać głosu w różnych sprawach to spoko-wasz wybór.Żałuję tylko,że opacznie rozumiecie czyjeś wypowiedzi.Stwierdzenie,że jestem malkontentem,albo ,że nie udzielam się to chyba kpina.Weszłam na to forum niedawno,dodatkowo powiem,że nie jestem ze Słupska,tylko okolic.Ale wiele lat mojego życia związałam z tym miastem.Tam gdzie mogę i mam wiedzę na określony temat ,to się wypowiadam.Nikogo nie obrażam,zero epitetów/a niestety nie mogę tego samego powiedzieć o niektórych/.Cóż,jeśli będę potrzebować rady spróbuję wejść/oczywiście nie roszczeniowo,jak niesprawiedliwie napisała Sandra/.Ale na razie,żegnam.I mimo wszystko pozdrawiam.Niech forum kwitnie! Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 do kodam3 10.11.06, 23:51 ej kodam3, nie obrażaj się! Gdybyś zatytułowała swój wątek np. "Ludzie, ożywmy nasze forum" wyglądałoby inaczej, a tu jest " jakie martwe forum" - Martwe czyli znaczenie pejoratywne. Stąd moja obawa że marudzisz. Jeśli jestes optymistką to chwała ci za to. i wrzucaj jakiś ciekawy temat. Z pewnością odpiszę na twój post. Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mellody Re: ojej 11.11.06, 00:34 no dlaczego zawsze mam ten problem z ludźmi, że mnie nie rozumieją :/ zupełnie nie wiem dlaczego? przecież piszę po polsku a nie po chińsku... Kodam chodziło mi o coś zupełnie innego :) A forum zwiędło bo malkontentom (trudne słowo)czyt. forumowiczom z sąsiedniego forum nie podobało się to kwitnące! dlatego napisałam Ci, abyś poczytała troszkę a miałabyś odpowiedź na swoje pytanie, bo mam nadzieję, że to było pytanie...? Odpowiedz Link Zgłoś
mellody Re: Kończmy ten wątek 11.11.06, 00:37 Dodatkowo jeszcze napiszę, że też nie mieszkam w Słupsku, już od 18 lat, a wychowałam się w tym mieście i ciągnie mnie do niego a nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze przyjadę do Słupska dlatego zaglądam na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś