Gość: RobertoSBa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:27 Sluchajcie niech ktos mi powie czy warto isc na studia Wyzsze Pedagogiczne w Slupsku 3 letnie..? Czy po tym jestem juz nauczycielem jaki to stopien itp.. Bo zamierzm sie przeniesc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Szkoly Wyzsze! IP: 83.2.24.* 21.11.06, 22:58 po 3ch latach jestes licencjatem i masz uprawnienia do pracy w szkole podstawowej i gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Szkoly Wyzsze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:28 Aha licencjat, a np do pracy w Liceum ? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinag2 Re: Szkoly Wyzsze! 22.11.06, 16:42 Jezeli chodzi o nasza slupska uczelnie to nie wiem czy wszystkim wiadomo ale nie nazywa sie pomorska akademia pedagogiczna a pomorska akademia i niestety jezeli chodzi o specjalnosci nauczycielskie to zostana one od przyszlego roku zniesione te lata ktore zaczely ze specjalnoscia nauczycielska to ja skoncza natomiast ten rok ktroy dopiero zacznie takiej specjalnosci juz nie bedzie mial. Takie sa nowe wiadomosci dotyczace akademii. Nie wiem jak jest na innych kierunkach ale tak jest na filologiach anielskiej niemieckiej i rosyjskiej, ale wydaje mi sie ze wszedzie bedzie zniesiona ta specjalnosc. Moze bedzie mozna ja bedzie zrobic dodotakowo no i nie za darmo ale nie wiem jak to bedzie. Dowiedzialam sie o tym dzis od mojego metodyka. Ja na szczescie (a moze i nie?) Skoncze studia z zapisana w dyplomi tea specjalnoscia. Wiec jesli sie chcesz przeniesc musisz dokladnie sie wywiedziec co gdzie i jak. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szkoly Wyzsze! IP: 83.2.24.* 22.11.06, 22:26 musisz (powinieneś) mieć magistra Odpowiedz Link Zgłoś