Dodaj do ulubionych

Szkoly Wyzsze!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:27
Sluchajcie niech ktos mi powie czy warto isc na studia Wyzsze Pedagogiczne w
Slupsku 3 letnie..? Czy po tym jestem juz nauczycielem jaki to stopien itp..
Bo zamierzm sie przeniesc..
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Szkoly Wyzsze! IP: 83.2.24.* 21.11.06, 22:58
      po 3ch latach jestes licencjatem i masz uprawnienia do pracy w szkole
      podstawowej i gimnazjum.
      • Gość: Robert Re: Szkoly Wyzsze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:28
        Aha licencjat, a np do pracy w Liceum ?
        • karolinag2 Re: Szkoly Wyzsze! 22.11.06, 16:42
          Jezeli chodzi o nasza slupska uczelnie to nie wiem czy wszystkim wiadomo ale nie
          nazywa sie pomorska akademia pedagogiczna a pomorska akademia i niestety jezeli
          chodzi o specjalnosci nauczycielskie to zostana one od przyszlego roku zniesione
          te lata ktore zaczely ze specjalnoscia nauczycielska to ja skoncza natomiast ten
          rok ktroy dopiero zacznie takiej specjalnosci juz nie bedzie mial. Takie sa nowe
          wiadomosci dotyczace akademii. Nie wiem jak jest na innych kierunkach ale tak
          jest na filologiach anielskiej niemieckiej i rosyjskiej, ale wydaje mi sie ze
          wszedzie bedzie zniesiona ta specjalnosc. Moze bedzie mozna ja bedzie zrobic
          dodotakowo no i nie za darmo ale nie wiem jak to bedzie. Dowiedzialam sie o tym
          dzis od mojego metodyka. Ja na szczescie (a moze i nie?) Skoncze studia z
          zapisana w dyplomi tea specjalnoscia. Wiec jesli sie chcesz przeniesc musisz
          dokladnie sie wywiedziec co gdzie i jak. Pozdr
        • Gość: ja Re: Szkoly Wyzsze! IP: 83.2.24.* 22.11.06, 22:26
          musisz (powinieneś) mieć magistra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka