Dodaj do ulubionych

gdzie kupić wózek dziecięcy??

24.01.07, 18:19
w lipcu będę mamusią, i rozglądam się za wózkami, ale szczerze nie ma w
Słupsku wyboru, albo ja nie wiem gdzie się wybrać. Zaszłam dzis do
wokulskiego i okazuje się że już tam nie ma sklepu na który liczyłam. Jeden
też jest na wolności na rynku, jeden koło wojska polskiego, ale nie znam
ulicy. I to wszystko co znalazłam.
Gdzie jeszcze powinnam się przejść??
Obserwuj wątek
    • heineken_pis Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? 24.01.07, 18:44
      Nie chodzić nigdzie , polecam allegro
    • sylgrze Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? 24.01.07, 19:38
      polecam również allegro, sa tańsze.w Słupsku jest jeszcze hurtownia na
      szymanowskiego, jest tam nawet spory wybór
      • Gość: jacek Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? IP: *.gdynia.mm.pl 11.05.13, 21:45
        juz trzeci wozek kupujemy w trojmiescie i tylko w jednym sklepie w gdyni naprzeciwko dworca pkp ul.starowiejska gleboko spacerowy ktory u nas kosztoje 1300-1500 zl tam kupilismy za 920 zl ijest tam pelny serwis pogwarancyjny podam telefon z gwarancji 58-620-70-06 pozdrawiam
        • Gość: Violetta Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? IP: *.28.168.147.zetnet.slupsk.pl 05.07.13, 11:02
          Nieprawda. Specjalnie byłam w Gdyni i wózki np. firmy Nestor są taniej u nas w hurtowni Pociecha na Bałtyckiej. Ja wybrałam jednak najnowszy TAKO CITY MOVE. Rewelacja!!!
      • kamila24slupsk Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? 06.10.16, 16:52
        Bylam i nie polecam! niemile panie
      • kamila24slupsk Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? 06.10.16, 16:52
        Byłam i nie polecam ! niemile Panie
    • doktor666 Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? 24.01.07, 19:40
      hurtownia na szymanowskiego,sklep na bema i internet przede wszystkim
    • Gość: Ania Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:22
      Ja tez szukam wózka (rodze w sierpniu) i powoli sie rozgladam i zbieram opinie
      ponoc najlepsze sa X-Lander ja jednak znalazłam fajny na allegro:
      www.allegro.pl/item158103653_tako_julia_wozki_forbaby_kurier_gratis_.html
      trzeba patrzyc zeby mozna było zrobic z niego spacerówke, koła pompowane,
      amortyzatory, raczka przekładana, lekki, gondola itd. Wiadomo ze ceny sa rózne
      od 300 do 2500. Na pewno cos znajdziesz!
      • Gość: magda Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:37
        O matko czy zwróciłaś uwagę na jego wagę???
        I jeszcze piszesz ,że wózek ma być lekki?
        20 kg -to już żaden inny nie pobije jego wagi.
        A z gondolą to on też nie ma nic wspólnego,a własnie klasyczna gondola jest na
        początek najlepsza.
        Jest tani to fakt,ale jak stać kogoś na wydanie wiecej kasy na wózek,to radzę
        omijać ten i jemu podobne szerokim łukiem.
        • Gość: Ania Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 08:00
          Dzieki za informacje a co do wagi to fakt nie zauważyłam a moze Ty mi jakis
          polecisz
    • Gość: sandra Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 08:26
      wózki można kupić: w sklepie Pociecha na Bema, Hurtownia Baby na
      Szymanowskiego, Bobas Center na Starzyńskiego. Hurtownia Baby ma swoje filie na
      Manhatanie i na Hali na Banacha. Osobiście kupowałam wózek Braker Wychamet na
      Szymanowskiego i... średnio jestem zadowolona. Plusy: nie był drogi (600 zł),
      jest spacerówka, przekładana rączka, duże koła pompowane, przestronny.
      Minusy: ciężki (12,5 kg), mało "wypasiony" wygląd, nie buja się na boki (tylko
      amortyzatory, a najlepiej jednak paski i amortyzatory w jednym.
      Ale Baby na szymanowskiego ma bardzo dużą ofertę wózków, na pewno coś dla
      siebie znajdziesz ciekawego. Gdybym teraz miała kupować to wybrałabym
      trójkołowca Peg Perego albo Xlandera.
    • johana19 Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? 25.01.07, 08:37
      To zależy jaką kwotę chce się na wózek przeznaczyć no i czy ma to być nóweczka
      spod igły czy może być np. używany. Wtedy warto porozglądać się po komisach i
      poczytać ogłoszenia. Najlepszym miejscem do zakupów jest moim zdaniem Allegro i
      inne sklepy internetowae. Wiadomo, że zawsze dobrze jest zobaczyć wózek przed
      kupnem "na żywo". W tym celu warto udać się do hurtowni "Baby" na
      Szymanowskiego (mają też swoje sklepy na Wolności, na Banacha na hali i na
      Manhattanie ale w tym ostatnim nie ma wózków). Poza tym jest jeszcze
      sklep "Pociecha" na Bema, potem w podwórku na Wojska Polskiego (to wejście za
      Porankiem), "Duk" na Mickiewicza... Przy okazji np. wizyt w innych miastach też
      warto w celach poglądowych zajrzeć do sklepów z tego typu akcesoriami :-)
      Upatrzeć sobie konkretny model, a potem zamówić (o wiele taniej) przez Allegro.

Asia mama LENY (27-01-2005)
      Pierwszy rok życia
      A Lenka ma już...
      • johana19 Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? 25.01.07, 08:40
        Moje dziecię przez pierwsze miesiące jeździło w typowej, dużej gondoli
        Inglesina. Spacerówka od niej nie była ciekawa dlatego kupiliśmy nową, Graco
        Quatro Deluxe (ma też wkład dla noworodka, my już z niego nie korzystaliśmy,
        nówka leży w pawlaczu). Na zakupy i wypady samochodem wykorzystujemy parasolkę
        Baby Dreams Bunny.

Pierwszy rok życia
        A Lenka ma już...
        • johana19 Polecam forum... 25.01.07, 08:43
          ...wózki dziecięce. Warto poczytać przed zakupem.
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
          Pierwszy rok życia
          A Lenka ma już...
    • Gość: moonik5 Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 10:35
      Dzięki za wszystkie odpowiedzi, dużo mi pomogą.
      Wiem że internet najtańszy, też na niego liczę, ale najpierw się przejde i
      obejrzę wózki, wybiorę, nie chcę kupić kota w worku bo na zdjęciu w allegro
      wyglądal ładnie...
    • Gość: ola Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:30
      na piekiełko
    • Gość: Anita Re: gdzie kupić wózek dziecięcy?? IP: *.p2.InterArena.pl 24.06.13, 17:07
      Może ktoś będzie zainteresowany mam do sprzedania wózek Anmar za 250 zł, stan bardzo dobry.... Mogę dowieźć. Tu go możecie obejrzeć: Ogłoszenia Tablica
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka