umk__historia 30.04.03, 00:47 Polacy chyba maja we krwi żeby planować sobie tzw. długie Łikędy :-) Niestey nie dla wszystkich ten okres oznacza wypoczynek :-( Życzę Wam wszystkim udanego długiego majowego Łikędu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nataliaa Re: Długi Łikęd IP: *.wmc.com.pl 01.05.03, 18:22 Ja mam w końcu jakiś długi weekend wolny.Udało się.Tylko siedzę i myślę,że musze się uczyć i samo myślenie o tym mnie strasznie męczy.I nie mogę się nic zmobilizować(znajomi mają to samo).No ale jutro to ns pewno już coś...:) Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Długi Łikęd 06.05.03, 22:30 Jak tam po długim Łikędzie? Kujon pewnie sie nauczył :-0 A tak na marginesie za miesiąc powtórka z rozrywki czyli drugi długi łiked 19- 22 czerwiec :-) tak tak a ja znowu bedę na 99,9 % w pracy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: Długi Łikęd IP: *.wmc.com.pl 07.05.03, 19:35 No jakiś kujon na pewno.A ja jestem tym weekendem przerażona.I to poważnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Długi Łikęd 26.06.03, 22:55 Uff całe szczęscie że już po Łikędzie ... Następny ale juz w wersji mini bedzie w sierpniu 15-17 ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: Długi Łikęd IP: *.wmc.com.pl 01.07.03, 20:48 Ja pracowałam i kułam.mam nadzieję,że następny długi weekend będzie dla mnie naprawdę długi :) Odpowiedz Link Zgłoś