umk__historia 04.06.03, 19:32 Chyba nie trzeba przypominac że od kilku dni mamy już czerwiec a wiec... tym razem jaki kwiatek zostanie nominowany na roslinke miesiaca ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nataliaa Re: Czerwcowy kwiatek IP: *.wmc.com.pl 10.06.03, 19:58 W maju nie kupiłam kwiatka.Nie mam na nic czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Czerwcowy kwiatek 26.06.03, 22:20 miesiąc sie kończy a tu.... :-( może jednak mamy nową roslinke ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: Czerwcowy kwiatek IP: *.wmc.com.pl 01.07.03, 20:43 Kupiłam parę kwiatków parę razy,ale to były bukiety i nie dla mnie.Ale zaliczymy,ok?Bo mi się bardzo podobały.Takie mieszane:margaretki,róże,orchidea,irysy...śliczne były :) Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Czerwcowy kwiatek 03.07.03, 22:44 Noooooo dobraaaaaaa zaliczymy :-( Za to w ... nie popuscimy ! Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Czerwcowy kwiatek 01.07.04, 23:07 Ciekawi mnie ile z zeszłorocznej kolekcji przetrwało :) Szkoda że wątki znikają :( Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Czerwcowy kwiatek 02.07.04, 06:17 Hehe.Kaktusy rosną i taki zielony też. :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Czerwcowy kwiatek 04.07.04, 19:28 U mnie tez jest taki zielony, ale polamalbym sobie jezyk wymawiajac jego lacinska nazwe, a "normalnej" jakos nie moglem znalezc... Ale trzyma sie niezle i swietnie wygtlada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Czerwcowy kwiatek 06.07.04, 20:57 Słoneczniki mi się podobaja.I kwiaty polne. Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Czerwcowy kwiatek 06.07.04, 22:12 Ej Z tego co sobie przypominam regulamin nie przewidywał dwóch odniam w jednym miesiacu :0 ... wiec Droga Natii musisz sie zdecydowac czy lipcowym kwiatkiem zostanie słonecznki czy jakiś polny kwiat ... może mak, może jakis inny chwast :D Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Czerwcowy kwiatek 08.07.04, 06:01 No i teraz mam rebus.Hm...mi się orchidee podobają bardzo,to je wybieram na moje ulubione lipcowe kwiatki.A nóż,od kogoś dostanę? :) Odpowiedz Link Zgłoś