Gość: jaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:23 kliknij www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=100&kl=g Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: kliknij! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.06.06, 12:40 oddalem 2 glosy na gmine Chlewiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: ale po co?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.06.06, 12:43 A nudzi sie malolatom to spamuja forum tym glosowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocoto Re: ale po co?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.06.06, 14:07 ale dziwi mnie to bo jaga to chyba dorosla poważna kobitka? na siłe chcą te kielce przez małe " k "wypromować,a tu i tak ciemnogród i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga idź radomiaku w pierony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:47 nudno na tym waszym radomskim forum? nie ma się dziecko gdzie wypowiadać? Kielce przez małe k, chciałbyś! Mały r przez małe "r" bo i tak ten zaścianek ciężko znaleść na mapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleryk jaga!!ja kielczanin z dziada-pradziada IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.06.06, 00:32 babo jagusiu!! i w dodatku chyba Twój znajomy,przynajmniej tak mi się wydaje po niektórych wypowiedziach/ale tu każdy się podszywa za innych/więc nie wiem czyś tą samą jagą co np.z przed dwóch miesięcy? Odpowiedz Link Zgłoś