Dodaj do ulubionych

Pixi bierze tygodniowy urlopik!

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 21:40
W tym tygodniu na forum malo bedzie Waszej ulubionej Pixi (ha, ha, ale
zarcioch :-))

No a powod jest zenujacy... Nominowali w tym tygodniu moja faworytke w Big
Brotherze i musze sie troche poudzielac na oficjalnej stronce z tym tematem
zwiazanej! :-)
Kurde, Pixi, stara baba, a sie w takie rzeczy bawi... :-)
Odpisze tylko Sabatowi w watku "ocieplane domy"...
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabat Re: Pixi bierze tygodniowy urlopik! IP: 10.10.41.* 05.12.01, 13:48
      Urlop to fajna rzecz, ale powód rzeczywiscie szokujący. A co tam w tym Big Braderze słychać bo
      dawno nie widziałem. Mi się podoba ten łysy gruby Klaudiusz i ten odlotowiec od motocykli. Czy oni
      juz wyszli czy jeszcze nie?
      • Gość: Nataliaa Re: Pixi bierze tygodniowy urlopik! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 18:04
        Pixi! Ty ten urlop to chyba wcześniej już wzięłaś,bo jakoś tu cichutko...
        Pozdrawiam serdecznie.I wracaj do nas. :)
        Pa pa!
      • Gość: Denik Re: Pixi bierze tygodniowy urlopik! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 22:07
        Gość portalu: Sabat napisał(a):

> Urlop to fajna rzecz, ale powód rzeczywiscie szokujący. A co tam w tym Big Brad
        > erze słychać bo
        > dawno nie widziałem. Mi się podoba ten łysy gruby Klaudiusz i ten odlotowiec od
        > motocykli. Czy oni
        > juz wyszli czy jeszcze nie?

Sabat Tobie też by się przydał urlop!

• Gość: Jasio Re: Pixi bierze tygodniowy urlopik! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 18:09
      Aj Sabat, co Ty nie na czasie? Teraz zostalo juz tylko piec osob (a Gulczas i
      Klaudiusz byli w pierwszej edycji). Teraz zostali Arek (Nowy), Marzena
      (Aktorka, najlepsza uczestniczka programu), Dawid (Kubanczyk), Wojtek (Jubiler).
    • Gość: Pixi Re: Pixi bierze tygodniowy urlopik! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 18:08
      Juz wrocilam! Moja ulubienica z Big Brothera przeszla! Dzis ostatnie niminacje,
      a w niedziele juz final!

Ale sie naurlopowalam! Teraz mam duuuuzo energi!

Pozdrowa!
    • Gość: Pati Re: Pixi bierze tygodniowy urlopik! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 21:53
      Pixi, Twoja kandydatka znowu jest nominowana! :-)

Ale to juz na szczescie koniec BB. Dasz rade, no nie? :-)
    • Gość: Jasio Re: Pixi bierze tygodniowy urlopik! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 00:50
      Pixi, jezeli czytam ze masz swoja ulubienice w BB to musi byc Marzena, bo tylko
      ona z kobiet zostala. Zeby Ci nie bylo smutno to powiem Ci ze ja tez za nia
      jestem! :-)
    • Gość: Pixi Re: Pixi bierze tygodniowy urlopik! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 10:15
      Słuchajcie, ale sie ciesze! W Big Brother wygrała moja faworytka! Nikt nir e
      dawał jej zbyt wielu szansz, a tu prosze, super!
      • Gość: Nataliaa Do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 17:03
        Wczoraj nawet trochę oglądałam finał.I po ogłoszeniu wyników pomyślałam:No.To
        Pixi ma teraz dobry humorek.
        A ja dzisiaj nie mam się z czego cieszyć,więc zamierzam cieszyć się z tego,że
        Ty się cieszysz.Pozdrawiam.
        • Gość: Pixi Re: Do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 01:47
          Jakie to mile! Oj mialam Natalio mialam dobry humorek! Bardzo sie ucieszylam,
          bo na Marzene prawie nikt nie stawial na poczatku, a i w domu BB tych dwoch
          pozostalych "graczy" bylo pewnych wygranej. Przyznasz chyba ze byla kompletnie
          zaskoczona wygrana?

No ale czemu mialas dzisiaj szary dzien? Glowka do gory! Niedlugo swieta, i
          spadnie sniezek i beda prezenty i bedzie atmosferka i beda wspomnienia! :-)

Pozdrawiam i zycze czarodziejskiego wtorku!
    • Gość: Beki Re: Pixi bierze tygodniowy urlopik! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 10:19
      Tez ogladalam final (pierwszy raz) i musze powiedziec ze z tej trojki to ta
      dziwczyna byla najbardziej OK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka