spider_girl 15.07.04, 20:18 Kara Śmierci dla wszystkich morderców , zwyrodnialców i innych im pokrewnych. Kara Śmierci równie okrutna bądź gorsza - dla takich nie ma litości jest tylko kosa . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogolone_jajka Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 16.07.04, 00:57 Niestety Belka jest rpzeciwny. Chce bezwarunkowe dożywocie. Tylko gdzie (przepełnione więzienia) i za co (ja, kurna, nie chcę takiego zwyrodnialca utrzymywać!!)? Odpowiedz Link Zgłoś
jamminfari Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 16.07.04, 03:29 Bog dal zycie kazdemu z nas i tylko On ma je prawo odebrac. Nie boj sie, kazdy jeszcze bedzie sprawiedliwie oceniony za swoje czyny. Nie Tobie wymierzac kare. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 16.07.04, 13:47 Myslisz, ze dozywotnie wiezienie jest lepsze niz smierc? Odpowiedz Link Zgłoś
jamminfari Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 16.07.04, 20:07 > Myslisz, ze dozywotnie wiezienie jest lepsze niz smierc? Wszystko jest lepsze niz zabijanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 17.07.04, 12:36 Nie zrozumiales. Ja bym chyba wolal umrzec, niz siedziec do konca zycia za kratami. Odpowiedz Link Zgłoś
jamminfari Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 17.07.04, 19:13 > Nie zrozumiales. Ja bym chyba wolal umrzec, niz siedziec do konca zycia za krat > ami. Jak juz napisalem, Ty sobie tego zycia nie dales wiec nie mozesz go sobie odebrac ani Ty nie jestes od tego zeby innym je odbierac. Odpowiedz Link Zgłoś
ogolone_jajka Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 17.07.04, 20:17 Za dużo się biblii naczytałeś.... To, że ty uważasz, że bóg istnieje, nie powoduje od razu, że tak uważają inni, ani że on faktycznie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 17.07.04, 13:14 powrot do sredniowiecza...? Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus1234 Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 17.07.04, 21:40 0 ! Niekoniecznie śmierć za śmierć. Wystarczy, że K.S. otrzyma zwyrodnialec, który nie ma skrupułów , zabił w bestialski sposób - nie powinien dostać takiej kary np. kierowca , który potrąci pieszego-zrobił to nieumyślnie. Po co ma stąpać po ziemi taki barbarzyńca, jeżeli już nigdy nawet przez jeden dzień nie będzie z niego najmniejszego pożytku??? Karmić go w więzieniu, dbać o to żeby mu się nie stała krzywda , a on wyjdzie i zrobi to samo .Możecie to nazywać średniowieczem, ale gdyby raz na jakiś czas K.S. była wykonywana to by nam wszystkim żyło się bezpieczniej. Powinno być przeprowadzone jakieś referendum i jeżeli większość Polaków chce tej kary to powinna być wykonywana.Nie oglądać się na przepisy unijne , tylko działać mądrze- a tego od dawna u nas brakuje((( Odpowiedz Link Zgłoś