Dodaj do ulubionych

.........................Śmierć za Śmierć.........

15.07.04, 20:18
Kara Śmierci dla wszystkich morderców , zwyrodnialców i innych im pokrewnych.
Kara Śmierci równie okrutna bądź gorsza - dla takich nie ma litości jest
tylko kosa .
Obserwuj wątek
    • ogolone_jajka Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 16.07.04, 00:57
      Niestety Belka jest rpzeciwny. Chce bezwarunkowe dożywocie. Tylko gdzie (przepełnione więzienia) i za co (ja, kurna, nie chcę takiego zwyrodnialca utrzymywać!!)?
    • jamminfari Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 16.07.04, 03:29
      Bog dal zycie kazdemu z nas i tylko On ma je prawo odebrac. Nie boj sie, kazdy
      jeszcze bedzie sprawiedliwie oceniony za swoje czyny.
      Nie Tobie wymierzac kare.
    • nancyboy Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 16.07.04, 13:47
      Myslisz, ze dozywotnie wiezienie jest lepsze niz smierc?
      • jamminfari Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 16.07.04, 20:07
        > Myslisz, ze dozywotnie wiezienie jest lepsze niz smierc?

Wszystko jest lepsze niz zabijanie.
        • nancyboy Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 17.07.04, 12:36
          Nie zrozumiales. Ja bym chyba wolal umrzec, niz siedziec do konca zycia za kratami.
          • jamminfari Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 17.07.04, 19:13
            > Nie zrozumiales. Ja bym chyba wolal umrzec, niz siedziec do konca zycia za krat
            > ami.

Jak juz napisalem, Ty sobie tego zycia nie dales wiec nie mozesz go sobie
            odebrac ani Ty nie jestes od tego zeby innym je odbierac.
            • ogolone_jajka Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 17.07.04, 20:17
              Za dużo się biblii naczytałeś....
              To, że ty uważasz, że bóg istnieje, nie powoduje od razu, że tak uważają inni, ani że on faktycznie istnieje.
    • ruda_szczurka Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 17.07.04, 13:14
      powrot do sredniowiecza...?
    • kaktus1234 Re: .........................Śmierć za Śmierć.... 17.07.04, 21:40
      0 ! Niekoniecznie śmierć za śmierć. Wystarczy, że K.S. otrzyma zwyrodnialec,
      który nie ma skrupułów , zabił w bestialski sposób - nie powinien dostać takiej
      kary np. kierowca , który potrąci pieszego-zrobił to nieumyślnie. Po co ma
      stąpać po ziemi taki barbarzyńca, jeżeli już nigdy nawet przez jeden dzień nie
      będzie z niego najmniejszego pożytku??? Karmić go w więzieniu, dbać o to żeby
      mu się nie stała krzywda , a on wyjdzie i zrobi to samo .Możecie to nazywać
      średniowieczem, ale gdyby raz na jakiś czas K.S. była wykonywana to by nam
      wszystkim żyło się bezpieczniej.
      Powinno być przeprowadzone jakieś referendum i jeżeli większość Polaków chce
      tej kary to powinna być wykonywana.Nie oglądać się na przepisy unijne , tylko
      działać mądrze- a tego od dawna u nas brakuje(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka