Gość: zagubiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:51 Hej poszukuje sprawdzonej, dobrej wróżki lub jasnowidza z pomorza lub okolic Gdańska. CZY mozecie jakas polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Wróżka IP: *.eranet.pl 17.06.07, 21:17 Wiem że jest w Człuchowie wróżbita taki co i Policji pomaga ale kontaktu nie znam. Możesz sie podpytac miejscowych wiem że jest znany. Odpowiedz Link Zgłoś
lopez0 Re: Wróżka 18.06.07, 00:10 Dziś widziałem w kiosku taką gazetę . Może tam będzie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat Re: Wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:16 - róża Tobie powróży .. Już niedługo spotkasz na swojej drodze przystojnego i bogatego mężczyznę...bedzie miał piekne oczy i wielkie srece. Poznasz go na spacerze , ale w tramwaju tez bądz uważna a i w świecie wirtualnym patrz z kim piszesz... Bedzie to bowiem miłość Twojego zycia...) Tylko nie przegap tego - a wszystko się inne ułoży - jak sobie tylko zażyczysz )) p.s. zapłaty nie trzeba wrózyłam z serca...))) dzika róża Odpowiedz Link Zgłoś