Gość: Mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 20:48 Czy w Słupsku znajduje się jakieś Stowarzyszenie Kobiet, które ma swojego prawnika i pomaga kobietom przejśc przez ciężki rozwód? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Porady prawne IP: *.slp.vectranet.pl 03.10.07, 21:09 Zgłos sie do osrodka interwencji kryzysowej,tam napewno nie odmowia pomocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahaaa Re: Porady prawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:31 cięzki rozwód? nagrzeszyłas to teraz wyjdzie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Porady prawne IP: *.slp.vectranet.pl 04.10.07, 13:30 Ale Ty zenujacy oby Ciebie to nie spotkało,nie życze Ci tego ale troche pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahhahaaaaa Re: Porady prawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 16:15 mam konkubine z dnia na dzien mozemy sie rozejsć bez problemów ale dogadujemy sie i niepotrzebujemy slubu pod publiczke bo tak chce rodzina bo przewaznie to sluby sie konczą jak u ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma ła Re: Porady prawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:40 Ludzie, ile w was jadu. Nagrzeszyłam...Nie zjadliście wszystkich rozumów świata, a wasze zawężone horyzonty wręcz przerażają. Sprawa wygląda tak. On jest idealnym mężem i ojcem od lat. Spacery z dziećmi, kościół, odwiedziny znajomych, itp.Nikt złego słowa nie może powiedzieć. W domu bicie, poniżanie, maltretowanie psychiczne, szmacenie żony na każdym kroku, również przy dzieciach. On piekielnie inteligenty, z wykształceniem, ona na skraju załamania. O rozwodzie ma nawet nie myśleć, bo załatwi ją tak, że popamięta do końca zycia i odbierze jej dzieci. Szukam pomocy, bo dziewczyna jest na skraju, potrzebuje psychologa i prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a moze go Re: Porady prawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 22:30 do lasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Porady prawne IP: *.eltronik.net.pl 09.10.07, 22:25 Mała, dlaczego tak od razu, z góry się jarzysz? Nie jest łatwo na forum wskazać ci pomoc. Nie macie żadnej organizacji feministycznej? One naprawdę pomagają. Jeżeli nie ma u was to szukaj w dużych ośrodkach, chyba, że tylko kipisz. Odpowiedz Link Zgłoś