Dodaj do ulubionych

Wybuch samochodu - bomba?

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 17:12
W Słupsku nad ranem doszło do wybuchu najprawdopodobniej bomby podlozonej pod
samochodem na ulicy Szymanowskiego. Z sasiedniego domu wylecialo troche szyb.
Slyszalam ten wybuch bo mieszkam niedaleko.
Obserwuj wątek
    • Gość: X-wing Re: Wybuch samochodu - bomba? IP: 10.10.41.* 19.12.01, 17:41
      Lepiej powiedz Beki komu podpadłas
      • Gość: Pixi Re: Wybuch samochodu - bomba? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 12:36
        Jezeli podpadla, to teraz uwazaj, bo wezmie odwet! Nie chodz do slupskich pubow
        w najblizszych dniach :-)
        (Beki mam nadzieje ze sie nie obrazisz, wiesz ze to zarty, no nie?)
    • Gość: Pati Re: Wybuch samochodu - bomba? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 21:50
      Tego samego dnia byl wybuch samochodu-pulapki w Gdansku. Media podaly wiadomosc
      oczywiscie o Gdansku. U nas jakby nic sie nie dzialo. Od dawna obserwuje
      poczynania dziennikow telewizyjnych i coraz bardzoej zrazam sie do polskiego
      dziennikarstwa. Pokazywane sa wiadomosci bardzo wybiorczo. Karmi sie widzxa
      telewizyjna papka. Najczesciej pokazywane sa wydarzenia z 10 najwiekszych miast
      polskich (tam gdzie TV ma korespondentow). Wszystko byloby OK, gdyby relacje
      nie byly przygotowywane tak jakby tylko tam sie takie rzeczy zdarzaly (nie
      nawiazuje w tym momencie do bomby). Robi sobie taki dziennikarzyna relacje z
      miejsca gdzie mu najblizej i potem puszy sie przed kamera, ze odkryl Ameryke.
    • Gość: Cosik Re: Wybuch samochodu - bomba? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 01:55
      Dobre mi media. Dawno wiedzialem ze np. TVN-owskie fakty to jedno wielkie zero.
      W faktach prawie minimum faktow, za to gora pozerstwa. Najbardziej wkurzaja
      mnie zarozumiali prezenterzy i korespondenci. Dlaczego taki czlowiek nie moze
      sie usmiechnac? Ten Mlotkowski od Faktow Ekonomicznych to po prostu zadufany w
      sobie gbur.
    • Gość: Beki Re: Wybuch samochodu - bomba? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 13:16
      Za sprawce zostala wyznaczona nagroda 2 tysiecy zlotych.
    • Gość: Pixi Re: Wybuch samochodu - bomba? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 20:02
      Ja napisze otwarcie ze boje sie chodzic do takich miejsc. Kiedys to robilam,
      ale ostatnio stwierdzilam ze w pubach bardzo latwo zostac zwyzywana lub nawet
      poszturchana. To dla mnie niezrozumiale, dlaczego ludzie tam chodza mimo to, ze
      takie rzeczy sie tam dzieja.

Poza tym nie lubie atmosfery gdzie kazdy popisuje sie przed kazdym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka